cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Nu e nevoie de pin, sunt suficiente plante in jur pe post de glade. Mai da rautaciosi sunteti ! Cand face omul ceva, hopa si voi ca rechinii. In 2009, in lipsa de spatiu m-am limitat la atat :
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- liviu_neacsu
- membru activ
Destul de "dosit" locul! Treaba asta cu capacul cred ca te-a scapat de tantari. Eu unul urasc diminetile in locul cu pricina din cauza lor. Nici nu se uita fratilor de unde te ciupescsorin1362 scrie:Nu e nevoie de pin, sunt suficiente plante in jur pe post de glade. Mai da rautaciosi sunteti ! Cand face omul ceva, hopa si voi ca rechinii. In 2009, in lipsa de spatiu m-am limitat la atat :
- craparulsef
- Veteran
Referitor la "locul linistit" - imaginea asta, pentru mine a fost mai mult ca suficienta, pentru a ma convinge inca o data, daca mai era nevoie, de faptul ca intradevar colegul nostru Sorin, e foarte atent la detalii, amanunte, la tot ce poate fi util in aranjarea unei tabere in delta.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
In 2008, avand la dispozite mai mult spatiu de transport, locul intim arata cam asa. Scuze pentru calitatea imaginii. Fotografia a facut-o un prieten cu mobilul. Deasemenea, cel cu "inaugurarea" e un alt prieten .
- cosmin mihut
- Veteran
Brava Sorine frumos tron ,asa ar trebui sa faca toata lumea care circula prin Delta ,ar arata a civilizatie...
Ultima oară modificat 27 Apr 2010, 23:52 de către cosmin mihut, modificat 1 dată în total.
MERCEDES S
- liviu_neacsu
- membru activ
Domnilor.. cred ca avem cu totii o problema!! Ne uitam la poze cu capace si "locuri dosite" si o luam razna cu gandul. Sunt sigur ca sorin se gandeste ca anul asta il va amenaja si mai bine. Eu (sincer sa fiu) la asta ma gandeam. "EU DE CE NU L-AM FACUT ASA?"sorin1362 scrie:In 2008, avand la dispozite mai mult spatiu de transport, locul intim arata cam asa. Scuze pentru calitatea imaginii. Fotografia a facut-o un prieten cu mobilul. Deasemenea, cel cu "inaugurarea" e un alt prieten .
Sorine esti un bun gospodar!
Merci baieti pentru aprecieri !
Eu asa gandesc aspectul "locului intim". Nu m-am grabit niciodata sa pregatesc unditele, iar apoi sa intru in criza de timp si sa mai lupt si cu tantarii. Daca fac iesirea pe 2-3 saptamani, eheheee, am timp si de pescuit.
Sa va fac un scenariu dupa spusele unora, cum ca ar fi ceva inutil, lipsit de logica... e vorba de alte persoane care nu au legatura cu acest forum, hai sa le spunem "unii", "altii", "niste", "etc", "samd"...
Deci :
O echipa formata din 4 persoane stabilesc "locul intim"; in prima zi "actiune", a doua zi la fel, ..., a 21 zi la fel...
Imaginati-va, ca in lipsa unei gropi ...individul nr.1 "posteaza", individul nr.2 "posteaza" putin mai incolo, nr.3 ,care deasemenea nu suporta miros si peisaj...putin mai incolo... Ei ? Dupa 21 de zile si 4 indivizi, cam ce suprafata ar fi necesara pentru "locul intim" ? Plus doua, trei "servetele" de caciula... ce peisaj, ce pericol, ce dezgust...
Si cand te gandesti ca totul se poate rezolva in cateva minute...
Eu asa gandesc aspectul "locului intim". Nu m-am grabit niciodata sa pregatesc unditele, iar apoi sa intru in criza de timp si sa mai lupt si cu tantarii. Daca fac iesirea pe 2-3 saptamani, eheheee, am timp si de pescuit.
Sa va fac un scenariu dupa spusele unora, cum ca ar fi ceva inutil, lipsit de logica... e vorba de alte persoane care nu au legatura cu acest forum, hai sa le spunem "unii", "altii", "niste", "etc", "samd"...
Deci :
O echipa formata din 4 persoane stabilesc "locul intim"; in prima zi "actiune", a doua zi la fel, ..., a 21 zi la fel...
Imaginati-va, ca in lipsa unei gropi ...individul nr.1 "posteaza", individul nr.2 "posteaza" putin mai incolo, nr.3 ,care deasemenea nu suporta miros si peisaj...putin mai incolo... Ei ? Dupa 21 de zile si 4 indivizi, cam ce suprafata ar fi necesara pentru "locul intim" ? Plus doua, trei "servetele" de caciula... ce peisaj, ce pericol, ce dezgust...
Si cand te gandesti ca totul se poate rezolva in cateva minute...
- cosmin mihut
- Veteran
Sunt intrutotul de acord cu tine ,asa este bravo Sorine....
MERCEDES S
si eu sunt intrutotul de acord si mai apreciez ca nu mai ai pozitia aia chinuita(ma omoara statul pe vine )BRAVO!!!!!!!!!!!!!
ce va mai place cacarea ,despicati in 4 subiectu' !
Frate, sincer pana acum nu m-am gandit, dar 3-4 pescari pentru 2 saptamani pe ,,garla'' e o ,,chestie''. Dunarene crezi ca o solutie ar fii direct in Dunare? Saraca cat primeste ea pe curs, cred ca nu mai are impotanta doua, trei defecari umane
Ocroteste natura, merita!
- cosmin mihut
- Veteran
Si mai ales cati bantuie pe cursul ei ...ohohooooo(stiti la ce ma refer)
Ultima oară modificat 29 Apr 2010, 01:03 de către cosmin mihut, modificat 1 dată în total.
MERCEDES S
Fratilor, avem vreo 4(patru) topicuri unde postam cam aceleasi persoane, fugim de la un topic la altul sa aflam ceva si sa postam ceva. PROPUNERE; nu crede-ti ca ar fii mult mai usor sa ne stabilim pe un topic si sa nu mai butonam aiurea pentru a ne gasii parerile? Astept si sugestiile voastre. In seara asta am butonat la greu sa postez si colo si colo Hai sa ne stabilim pe unde credeti si voi si ne vom gasii mai usor.
Ocroteste natura, merita!
- cosmin mihut
- Veteran
De acord,deschide tu un topic, Iorgule ,gaseste-i un nume frumos,de ex.ne-somnul de la miezul noptii,crapul de dimineata...sau orice denumire vrei tu.
MERCEDES S
Ia uite cine aparu in catare, cu o scrumbie-n varf de batz : Costinel, care o vreme a bantuit pe drumuri fara pulbere, iar acum isi baga nasul direct in subiect . Pai bine mai Costine, de vreme ce au aparut legi care te obliga sa cureti mizeria dupa propriul caine, ca sa nu se murdareasca la leonardo boschetarul ametit de aurolac, atunci niste domni "ametiti" de un sport nobil nu ar putea sa respecte niste legi care tin de un elementar bun simt ? Parca spunea un mare conducator de osti german, feldmaresalul von Mackensen, in timpul primului razboi mondial (cand a intrebat unde-i toaleta si i s-a indicat lanul de porumb), ca daca eram mai organizati puteam sa ne faceam noi necesitatile la ei in lanul de porumb si nu invers... .dunareanu scrie:ce va mai place cacarea ,despicati in 4 subiectu' !