cum sa pescuiesc linistit in delta?

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
cosmin mihut
Veteran
Veteran

Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?

Mesaj de cosmin mihut » 24 Apr 2010, 10:28

Foarte periculosi piscarii aia mai ales pe Sulina... :))
MERCEDES S

zamfi
senior
senior

Mesaj de zamfi » 24 Apr 2010, 21:24

Acuma vorbind serios ... =)) Anul trecut ,la deschidere la Murighiol si pe Chilia , am avut pace cu tantarii.Am prins generatia "batrana" care nu se mai hranea...Pe ambele brate la fel! In toamna (septembrie) la Murighiol era macelul de pe lume frate ,nebunie de tantari (nu se putea omul c... de ei :)) ). Pe Chilia eram la patru stele ,in sensul ca tantarii ii vedeam seara cam o ora si atat! E drept ca eram la Ceatalchioi unde nu prea sunt canale,stuf,etc. Sorin care era mai jos de mine poate sa spuna cum a stat cu tantarii...Ca de aia cred ca zice acum ca au mutatii genetice! Le "stramba" el carma pe la Chilia Veche si ii trimitea oblu la mine!Si veneau drept saracii de ei da' ajungeau numa seara pe intuneric ca de ,e un drum de acolo...Dar oricum pe Chilia nu am avut probleme cu ei .Apoi am venit la Cotul Baciului ,pe bratul Macin si aici era macel mare ,dar rezista-i cu Autan :P
Ca m-am lasat de tarii ...Iar vinul (ala pentru nobili :D ) nu face fata la tantari! :((

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 25 Apr 2010, 01:29

Oare cum ar fi fara tantari in delta ? Ceva mai multa liniste, mai putine scarpinaturi, ceva mai putine povesti de care sa facem haz... Daca la capitolul tantari e imposibil sa facem ceva, putem lucra la celelalte capitole:organizarea taberei, rezolvarea gunoaielor, difuzoarele care trebuiesc date la minim si doar pe stiri (eventual confruntari sportive :D ), etc ... toate intrand in volumul " Respect " din romanul " Cum sa pescuiesc linistit in delta?".
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 25 Apr 2010, 01:40

mai da-le -n- colo de stiri ,pai numai acolo n-am nevoie de ele :D ,cat despre tantari,sant farmecul vietii,le-as da foc fara remuscari :)) cu cat dispar mai repede,cu atat mai bine !!!

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 25 Apr 2010, 17:10

cosmin mihut scrie:Foarte periculosi piscarii aia mai ales pe Sulina... :))
E blanzi cu totii bre, aci pe formolu aista, e mai tuaregi, adica uitati de zei, in delta colcaie in triburi mici si ca sa-si aminteasca de desert, usuca toate bidoanele...asta e cu piscarii ... (pescarii) de pe Sulina!
Ultima oară modificat 25 Apr 2010, 17:58 de către craparulsef, modificat de 2 ori în total.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 25 Apr 2010, 17:32

sorin1362 scrie:Oare cum ar fi fara tantari in delta ? .
E mai bine cu tantari, ii mai tin pe unii badarani poluatori fitosi departe de delta ;)
I Fish. Therefore I am.

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 25 Apr 2010, 18:09

pharaoh scrie:...E mai bine cu tantari, ii mai tin pe unii badarani poluatori fitosi departe de delta ;)
Frate, aia de zici matale, se fitaresc prin delta cu barci de top, fugiti de acasa cu cadane la remorca, iar daca in aventura lor, mai scapa din fuga cailor putere, cate o doza golita, e ca au muschi pe ei si verzi in conturi ..... n-au treaba cu tantarii ca trag obloanele la amfibie si ne privesc din spatele fumuriilor pe noi astia de dam cu Raid!

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 25 Apr 2010, 22:47

Hallo Sorine cuminte, cuminte unde-i amicul tau pescar universal?? clar la stiuca doar e ditamai dunaren....
MERCEDES S

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 26 Apr 2010, 14:47

cosmin mihut scrie:Hallo Sorine cuminte, cuminte unde-i amicul tau pescar universal?? clar la stiuca doar e ditamai dunaren....
Exista pescar "universal"?Asta, precis e extraterestru...O folosi si laseru'...mai stii? :-?

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 26 Apr 2010, 16:29

timer scrie:Exista pescar "universal"?Asta, precis e extraterestru...O folosi si laseru'...mai stii? :-?
Poate LWRC M6A2 PSD sau
ceva care e precis, inepuizabil si loveste tinta cu viteza luminii. Vestea buna: puterea acestora este reglata automat functie de cine o tine de capat =))

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 27 Apr 2010, 01:49

Ia uite-te dom`le, cum deraiaza unii de la tantari la "light amplfication by... " Mai "linistiti-va" ca de nu vine unul in negru si cu cagula tot asa si fara multe somatii, cu sabia de jedi, ne taie postarile si le trimite pe nustiuce planeta a nustiu carui sistem solar din forum. :)) .
Hai sa revenim la o tema pe care am propus-o discutiei putin mai sus, si anume, ...sa bata tobele ...,organizarea taberei, pentru cei care se campeaza in delta pe malul apei...
Si ca prim punct : AMENAJAREA TOALETEI !
Banuiesc ca toti vrem sa pasim linistiti prin delta (mai ales noaptea), fara a reveni in tabara ori, mai rau, in cort cu niscaiva halvale sau amandine lipite de mergatori. Basca peisajul presarat cu "servetele"... Fie vorba intre noi, am adunat si de alea utilizand niste bete ascutite :-& .
De exemplu, eu sap o groapa bine calculata (in functie de diversi factori), peste care amplasez cu mare dichis un "tron" din scandura de brad trasa la abrict (pentru ignoranti-rindea :)) ). In functie de conditiile naturale pot posta niste paravane artificiale sau indic avertizoarele sonore =)) .
La plecare toata "megalomania" ramane loco. Garantat, la revenire (anul urmator), locul e nivelet si inierbat.
Asta fac eu. Altii pot avea altele propuneri si mai si, gen : bazin cu apa, bideu, pamatuf, presa de citit, muzica stimulatoare, etc. :)) .
Idea este sa-i determinam pe toti sa faca asa...ma rog, ultima fraza nu-i obligatorie (cea cu imbunatatirile).
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 27 Apr 2010, 17:11

Ca sa poti pescui linistit in Delta este foarte necesar a se face cum zici tu Sorine ,si eu imi duc de acasa scandura ghiluita ....
MERCEDES S

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 27 Apr 2010, 20:02

Absolut necesar...a se aplica pe intrarea megalomanica avertizor vizual...pentru a putea pescui linistiti !

bogdan25
membru activ
membru activ

Mesaj de bogdan25 » 27 Apr 2010, 22:49

Da ,si neaparat un Glade cu miros de pin =))

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 27 Apr 2010, 22:56

bogdan25 scrie:Da ,si neaparat un Glade cu miros de pin =))
Stiam ca pinul inteapa, nu stiu daca si mirosul e intepator...oricum a nu se intra in spatiul cu pricina avand la purtator obiecte ascutite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”