butimanu
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- stoica razvan
- membru activ
butimanu
salu tuturor pescarilor ,stie cineva daca se prinde ceva pe baltile de la butimanu
Re: butimanu
Salut!
Am avut 2 iesiri pe o balta de langa Butimanu (Niculesti).
Nu am vazut nici un pescar pe Butimanu. Am fost pana la digul dintre balta 5 si 6 (pe la intrarea cu ferma) sa ne interesam dar n-am avut pe cine intreba. Asta la intoarcerea de pe niculesti pe la 7 seara.
De anii trecuti stiu ca era o balta de stat cel putin 2 zile pe ea. A doua zi dupa nadire incepeau sa isi faca prezenta crapii mai mari.
Am avut 2 iesiri pe o balta de langa Butimanu (Niculesti).
Nu am vazut nici un pescar pe Butimanu. Am fost pana la digul dintre balta 5 si 6 (pe la intrarea cu ferma) sa ne interesam dar n-am avut pe cine intreba. Asta la intoarcerea de pe niculesti pe la 7 seara.
De anii trecuti stiu ca era o balta de stat cel putin 2 zile pe ea. A doua zi dupa nadire incepeau sa isi faca prezenta crapii mai mari.
Baltile 4.5.6. au fost populate de curind si se pare ca au inceput sa traga ciortanul.balta 4 a fost populata ultima si momentan este inchisa.stoica razvan scrie:salu tuturor pescarilor ,stie cineva daca se prinde ceva pe baltile de la butimanu
- jila pitis
- senior
edy scrie:Baltile 4.5.6. au fost populate de curind si se pare ca au inceput sa traga ciortanul.balta 4 a fost populata ultima si momentan este inchisa.
dar tu de unde stii?
- stoica razvan
- membru activ
topoloveni arges.multumesc pt informati .maine ma duc la pescuit pe butimanu si o sa va spun rezultatul.sper sa nu fie 00000000000
uote="jila pitis"]
dar tu de unde stii? [/quote]
stiu gogule din sursa sigura.
edy scrie:Baltile 4.5.6. au fost populate de curind si se pare ca au inceput sa traga ciortanul.balta 4 a fost populata ultima si momentan este inchisa.
dar tu de unde stii? [/quote]
stiu gogule din sursa sigura.
- stoica razvan
- membru activ
o momeala de pus in ac ?
inca nu trage la porumb,un prieten de-al meu a prins numai la bomba .stoica razvan scrie:o momeala de pus in ac ?
- stoica razvan
- membru activ
am prins 14 ciortani la 500gr la boaba de porump la pluta ,la greutate 0
@ Razvan In care din balti ai dat ?
Dati si voi mai multe detalii? Mi-a zis un coleg de munca de butimanu (mai precis de butimanu 6). Vrea sa mergem acolo la un gratar si sa si dea la peste. Eu sunt debutant in pescuit asa ca nu strica niste informatii. Multumesc!
Dati si voi mai multe detalii? Mi-a zis un coleg de munca de butimanu (mai precis de butimanu 6). Vrea sa mergem acolo la un gratar si sa si dea la peste. Eu sunt debutant in pescuit asa ca nu strica niste informatii. Multumesc!
- stoica razvan
- membru activ
in bazinul 6 ,am pescuit la porumb bonduel
Si noi am fost tot in sase dar doar ptr 12 ore si de dimineatza pana seara nu am luat decat un ciortanel la boaba de porumb si in rest caras. Crap n-am vazut la nimeni, noroc ca ne mai dezmortea cate un caras. Amicul meu a venit pregatit sa dea si cu boilies dar a renuntat fiindca n-a vazut pe nimeni sa dea cu asa ceva si in plus a zis ca daca stam doar o zi nu are sens sa mai dea la boilies.
Multumesc razvan pentru info(bonduel-ul ne-a salvat :))si scuze ptr raspunsul intarziat (nu pot intra atat de des pe cat imi doresc pe forum) Daca ati mai fost careva mai tineti-ne si pe noi la curent cu noutatile (nada, momeli, locuri) si daca mai aveti informatii ... asteptam cu interes
Multumesc razvan pentru info(bonduel-ul ne-a salvat :))si scuze ptr raspunsul intarziat (nu pot intra atat de des pe cat imi doresc pe forum) Daca ati mai fost careva mai tineti-ne si pe noi la curent cu noutatile (nada, momeli, locuri) si daca mai aveti informatii ... asteptam cu interes
- stoica razvan
- membru activ
am fost si eu pe 22 04 2010 si la ora 5 dimineata balta era plina nu am avut unde sa dau si m-am dus in 5 unde am prins un singur ciortan si m-a batut un vant de m-a rupt. vreau sa plec la giurgiu la gogosari am auzit ca se prinde ,dar nimeni nu imi spune pe ce momeala
- stoica razvan
- membru activ
carasul la bonduel ?eu nu am vazut niciun caras dar aveam pe cineva in stanga care dadea la rame si viermi si mai prinde cate un handicapat de caras .oricum eu nu mai ma duc pe butimanu ,plantatul scump si pentru ciortanica de 500gr nu ma incanta*(daca merge si nu umbla la apa)stoica razvan scrie:am fost si eu pe 22 04 2010 si la ora 5 dimineata balta era plina nu am avut unde sa dau si m-am dus in 5 unde am prins un singur ciortan si m-a batut un vant de m-a rupt. vreau sa plec la giurgiu la gogosari am auzit ca se prinde ,dar nimeni nu imi spune pe ce momeala
a mai fost cineva pe butimanu in ultimul timp ? ceva populari ? vreau sa fac o partida de 48 de ore saptamana viitoare si pe balta asta ( butimanu 6 ) am avut mari satisfactii in urma cu 5, 6 ani la porumb uscat, maxim 2 boabe de fir de par !
astept sugestii si pareri !
astept sugestii si pareri !