Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
cosmin mihut
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de cosmin mihut » 25 Apr 2010, 22:18

Pa ma dunarene tu esti un om de super mare calitate amice de aia e schiloada ,tataie arata tu cu ce calitaturi te lauzi prietene de esti asa de tare ,noi astia apreciem ,da vad ca tu esti mai cornut ,arata tu tataie........alte specialitati ,nea Ion BRAVA ...calitate omule ....BRAVA...
MERCEDES S

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 26 Apr 2010, 19:37

Sfinte ioane botezatorule lumineazai tu calea robului tau zis cosmin dunareanu,aratai tu drumul sfint si ferestel de pribegie pe ape fara de peste ,ajutal tu sfinte ioane sa intre si el in in rindul pescarilor de Dunare cu fapta, nu doar cu numele, lumineazai mintea, sai fie mersul usor in cautarea pestelui .Si trimite tu sfinte ioane botezatorule o ploaie cu scrumbie de dunare acolo la locul faptei de chinuinta al robului tau asa zis dunareanu, Sfinte ioane botezatorule,,,, lumineaza tu taparina cea vestita a robului tai dunareanu costin sa fie ea de mare actiune atunci cind va veni ploaia de scrumbie ,,,,sfinte ioane,si adu tu sfinte ioane si la locul faptei CNN-ul,PRO-tv-ul si,YOUTUBE sa se convinga toti robi tai sfinte ioane de taparina robului tau costin dunareanu ,in numele tatalui ,al fiului al sfintului duh ,,AMIN
Trimite tu sfinte ioane un mesager cu multa experienta la robul tau costin dunareanu ,,sa-i unga taparina si toate sculele lui de mare carpar de dunare.AMIN
Atentie :daca nici ingerul asta nu i-ti convine ,,SCHIMB FOAIA si iti trimit ceva la 100ani

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 26 Apr 2010, 19:41

Ioai nea Ion ca m-am spariat... :)) iera sa-mi sara soarecu din mina.... =))
Ultima oară modificat 26 Apr 2010, 19:42 de către cosmin mihut, modificat 1 dată în total.
MERCEDES S

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 26 Apr 2010, 19:41

trimisul lui ion botezatorul pentru sebastian zis si,, superman ,,,sa ii mai unga si lui sculele prafuite ,

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 26 Apr 2010, 19:43

OOOO tot una rece si una calda... :noob:
MERCEDES S

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 26 Apr 2010, 19:49

ioane ms mult insa vezi tu,eu pe linga,ca sunt cam ateutZ :D nici nu le prea am pe astea cu religia,mai sus de eliade nam bagat la capatina :)) :)) si inclin sa cred ca totusi ne tragem din maimute,uite un exemplu elogvent pe care in spiritul de fair play ce ma caracterizeaza til dedic tie ;)
Fişiere ataşate
pic18756.jpg
pic18756.jpg (19.68 KiB) Vizualizat de 2105 ori
Ultima oară modificat 26 Apr 2010, 20:07 de către Sebastian, modificat 1 dată în total.

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 26 Apr 2010, 19:58

Mai Ionica, dupa cum bine vezi, sunt si alte metode de a "unge" sculele =)) =)) =))
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 26 Apr 2010, 21:14

prieteni,n-am mai postat deoarece s-au intamplat niste evenimente grave unor membrii fondatori ai asociatiei si prieteni apropiati ai mei,asta e viata cu bune si rele si merge inainte,insa remarc nea Ioane ca ti-ai ratat carieara,mama ce le mai ai cu cele bisericesti :)) ce bine le zici,sa de-a Dumnezeu sa fie ascultata ruga ta si sa-mi deie o gramada de scrumbie :)) mai putin mi-a placut faza cu babeta,pai bine bre,o data schiloada apoi o baba,n-o nimeresti deloc bre :)) vad ca numai lui Sebastian i-ai gasit ceva marfa calumea,ti-a dat spaga,ai ? :))

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 26 Apr 2010, 21:17

Ioane cu ultima ,,neprihanita''' ai <<spart>> toate convingerile religioase. Ma jur pe a nu mai prinde un pestisor toata viata mea, ca si ,,Sfintia Sa" Daniel, accepta sa faca 9999 de matanii dupa ce pacatuieste. ,,Ochi vad....cere" :">
Ocroteste natura, merita!

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 27 Apr 2010, 08:01

Da unde bai traivar neamu ? am crezut ca superman asta e si el cu credinta ?,e si el cu frica de domnu ?zic sa ii dau si lui ceva ,?un inger, ca pentru superman,
.da unde traivar familia ?
Nu vezi ca la atei e altfel?astia copiaza maimutili.ce sa ii fac traivar neamu ? sa il aduc si pe el in ale credintei? Cica la ei asa e ,daca o sugem ca maimutili avem spor la peste,,doamne iartal ,si adul pe calea ta doamne.
Trebuie sa vorbesc cu al mare din ceruri ,,,,e pacat de baiatu asta ,,trebuie adus printre crestini
Iauite bai nene ?alti se plinge de ingeri trimisi saraci ,si ateu asta zice sa ma dau in legea lui .Iartal doamne ,,(nu am timp acu ,dar trebuie sa fac o slujba de aducere la cele duhovnicesti pentru superman, neaaparat )

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 27 Apr 2010, 08:53

asa sunt unii care stau prea mult pe balta se salbaticesc =))
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 27 Apr 2010, 10:51

iorgu scrie:Ioane cu ultima ,,neprihanita''' ai <<spart>> toate convingerile religioase. Ma jur pe a nu mai prinde un pestisor toata viata mea, ca si ,,Sfintia Sa" Daniel, accepta sa faca 9999 de matanii dupa ce pacatuieste. ,,Ochi vad....cere" :">
....................................................................................................................
Am trimiso la superman bre,da ala e ateu , are alte nebuneli in cap,a venit saraca inapoi cu dureri mari de cap,
acu am trimiso la pescari astia cu credinta ,cu ocazia asta ,poate e multumit si robul domnului asa zis dunareanu,ca am trimiso la el primu,ca se duce sezonul dracu sezonu la scrumbie, macar sa apuce si el o coada din scrumbie ,,ce sa ii faci ? e prioritate
DACA NU O SECHESTRAO ALA ??SI ISI BAGA P..A IN EA DE SCRUMBIE

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 27 Apr 2010, 10:53

Ai Dunarene tata? te mai duci la scrumbie ?

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 27 Apr 2010, 16:59

Scrumbia so gatat treaba so plecat.....
MERCEDES S

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 27 Apr 2010, 17:04

Eh, lasati omul in pace, ca a zis "la mijlocul lunii mai".
I Fish. Therefore I am.

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”