barba scrie:VA DORESC LA TOTI PESCARII UN PASTE FERICIT si multa sanatate si mai ales fire intinse
Hristos a inviat !
Pentru cei ce cunosc zona Pristol .. am fost saptamana asta acolo la tara , de Paste . In sat exista o balta care candva era plina de lin , crap romanesc , caras , fitofag , crap oglinda , raspar , latica .. acum , din cauza poluarii a mai ramas doar crap romanesc si caras .
Duminica am fost pe balta la peste . In 6 ore am prins 7 kg de crap romanesc , la mamaliga ... majoritatea spre 1 kg si catziva carasei nu foarte mari , ce-i adevarat . Merge binisor la pluta , la patratele de mamaliga , dar si pe fund , tot la mamaliga . Niste sateni de acolo au prins cateva bucati , peste 3 kg la mamaliga , la fund . Am fost si luni , dar am stat decat vreo 3 ore ptr ca a plouat si am prins o bucata la aproape 2 kg si inca vreo 2 ciortani spre kilogram .
Balta este comunala , a primariei , si nimeni nu are treaba cu taxe sau prohibitie .. deci , amatorii , isi pot incerca norocul . Dunarea este inca venita si cred ca in 2 saptamani va incepe si scrumbia .
Numai bine .