Sa inteleg ca ai luat peste 150 kg in 12 ore?LARY scrie:Recital, media 5 kg.
cam 3-4 bucati sub 3 kg, o salonta 6,90 kg un romanesc 6,70 kg restu pina la 35-40 bucati intre 4,5 si 6 kg.
![confused :-/](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/7.gif)
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Sa inteleg ca ai luat peste 150 kg in 12 ore?LARY scrie:Recital, media 5 kg.
cam 3-4 bucati sub 3 kg, o salonta 6,90 kg un romanesc 6,70 kg restu pina la 35-40 bucati intre 4,5 si 6 kg.
De la 7.00 la 16.00 pina la ora 14-00 am dat pe 3 lansete.Madalin007 scrie:Sa inteleg ca ai luat peste 150 kg in 12 ore?LARY scrie:Recital, media 5 kg.
Se pot anunta din timp si concursurile, cu taxe, regulamente si liste de inscriere AICI. Asa poate avea sansa oricine sa se inscrie daca nu e un concurs privat.vasiluta scrie:IN ZILELE DE 15 MAI SI 21 MAI 2010 BALTA FLOAREA POPESTIULUI VA FI INCHISA PTR CA ESTE CONCURS .VA MULTUMIM PTR INTELEGERE SI VA ASTEPTAM IN CELELALTE ZILE
Iorgule....gresesti putin....nu eu am filmat ci logodnica mea Roxana,iar Costi o sa mai adauge cred cate ceva instantanee,ca are de unde....poate si filmarea cu "2 in unu" ...si astea nu sunt in ordinea desfasurarii actiunii,pt ca la postarea pe forum s-au sucit in ordine inversa ....si am bagat peste 10,apoi am reeditat....dar dupa conc de la Chiriacu,20 de zile de munca 12-13 ore fara liber,2 ore somn aznoapte si recitalul de azi....sunt la limita....aproape epuizat,poate am mai gresit....iorgu scrie:Iuliane, nu mai te vaitafrate asta iti doresti de mult si ai avut certitudinea ca se poate
Ai imagini foto din minut in minut
Data viitoare sa chemi un prieten numai pentru imortalizare imagini, sa nu mai pierzi timpul.
Facem pariu ca la concurs ai standul 14 sau 15?Pe o singura sticla de bere buna
![]()
Cred ca dupa ce termin cu pus tabla pe casa, astia se misca incet (vina mea, gratare, bere rece, de ce sa se grabeasca?) de maine gata cu traiul frate, pentru ei, paine si apa.Cum e gata, fac o iesire pe Floarea Popestiului. O merge la Germinele mele de 35 de ani? Am un avantaj ptr.foto. Trepied, cuplat digi 5 sec., clik, altul....