Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
ce stiti despre padureni-moacsa, mergeam inainte la gratar si vedeam ca se pescuia si cataodata chiar bine
-
- Veteran
trebuie incercat e o ideie buna a luat cineva balta si anul trecut am auzit ca a fost ok
Merita incercat.Flo sti ceva de balta de la Reci?
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
ce s-a prins (Moacsa si Reci) pe acolo ???
de sugas nu stiti nimic ???
de rotbav ???
de sugas nu stiti nimic ???
de rotbav ???
pe la rotbav trec in fiecare zi dar acolo nu vad pescari decat in week end si atunci din aia ce fac gratare. nu a mai fost nimeni la pescuit zilele trecute. eu vreau sa ma duc duminica la popescu.
credca la Rotbav nu sunt pescari ca nu au permise , acum in perioada de prohibitie din cate stiu eu , la Rotbav ca sa pescuiesti iti trebuie permis de la Filiala....!
unde mergeti in week end?
grea decizie , inca ma gandesc....depinde si de vreme acum
Cam urata vremea.Au anuntat ploaie.
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
Bogdanagy scrie:grea decizie , inca ma gandesc....depinde si de vreme acum
intre ce balti aveti de ales?
Poi Sorin 100% merge la Belin
Eu nu pot Sorin.Scuze
-
- Veteran
cine amai fost la pescuit si unde?
- Bragau Laurentiu
- senior
Se pare ca toata lumea e plecata la pescuit nimeni nu mai are timp sa posteze toata lumea pe balta