Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
pharaoh
site team
site team

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de pharaoh » 24 Apr 2010, 16:14

=)) =))
I Fish. Therefore I am.

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 24 Apr 2010, 20:27

luati aminte de la nea ION
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 24 Apr 2010, 21:18

sebastian scrie:ioane laudat fie numele tau ,ca pe dumnezeu te rugam mai zine ceva DIN tine =)) =)) =)) invatane maestre,aratane lumina,aratane parul =)) =)) [de alun]mai perversilor nu va rădeti :D
amin ,iartai sfinte ioane pe pacatosi ca uneltesc impotriva ta,dane noua sfinte ioane,o veste de la tine ioane botezatorule
si preacuvinciosule ,si ferestene pe noi de pacatele caliciei,da totusi umplene sfinte ioane sabenili cu crapi si somni,si aratane noua calea ,pe dunare,,la drum de seara ,lumineazane sfinte ioane si sfintestene si noua sculele sa fie prinzatoare da peste,,sfinte ioane ,te rugam in genuchi ,,sfintestene acili ,si cirligili,ca tia cazut si parul sfinte ioane ,,da cit peste ai prins

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 24 Apr 2010, 21:38

si fa tu ,sfinte ioane o festanie in ,,POSTUL PROHIBITIEI,,pentru noi astia care nu stim pe ce girla pescuim ,lumineazane virfurili la lansete, la drum de dunare ,doamne miluieste,doamne miluieste,AMIN

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 24 Apr 2010, 21:47

robii mei, am ascultat ruga voastra si va trimit un inger sa va unga sculele ,sa fie mai norocoase

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 24 Apr 2010, 22:18

Si eu care credeam ca sunteti niste "boshorogi" care atarna la relaxare , prin Delta ! #-o ... >:)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 24 Apr 2010, 22:18

Robi pescari ,ion botezatorul va roaga sa faceti o lista ,ca ingerul nu stie la care sa unga scula de crap mai intii si dupa aceea veti fi eliberati de pacate si cu mare cucernicie in ale pescuitului

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 24 Apr 2010, 22:33

gor965 scrie:Si eu care credeam ca sunteti niste "boshorogi" care atarna la relaxare , prin Delta ! #-o ... >:)
Mai gore , cam ai dreptate cu bosorogi , pai o trimit la astia tineri intii, ca daca o trimit la astia batrini hodinita , aia ,le unge sculele , da ii ia SMURDUL,,mai la urma cu batrini

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 24 Apr 2010, 22:57

Lasa ,lasa nu te mai da cu batranii si postezi asemenea bunatate de crapoaica,tocmai acum in POSTUL PROHIBITIEI,pai nu tii asa oarecum sa atati smeritii enoriasi ,preafericitule si bunule ION....
MERCEDES S

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 24 Apr 2010, 23:13

gor965 scrie:Si eu care credeam ca sunteti niste "boshorogi" care atarna la relaxare , prin Delta ! #-o ... >:)
Momentan ,cea mai tare replica a venit de la Gore (cred ca rid o saptamina de faza),el saracu ,ne credea pe duca.

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 24 Apr 2010, 23:41

Te asteptam maine dupa slujba sa ne mai miluiesti si pe noi...o noapte frumoasa va doresc la toti de pe acest frumos forum.Noapte buna.
MERCEDES S

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 25 Apr 2010, 00:33

Mai Ionica, adminu zicea ca ti se cam balangane relaxata prin delta =)) . Eu adaug ca... poate nu numai :)) ...ooo...tempora !
Da ia zi : cam cata "aghiazma" ai folosit inainte de "slujba" ? =)) =)) =)) .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 25 Apr 2010, 01:29

nea Ioane,vezi bre ca esti pe teren minat ,pai bunaciunea aia(cei drept cam schiloada pt gustul meu :D )o dai la toti nene ? :)) sa stii ca si virtual tot pacat se cheama,da'' ce mi-au p[lacut cel mai mult au fost "psalmïile originale" :)) bai nene,le ai cu bisericestile,da' mai umbla si mata putin la sufixele alea rromales(adica tiganesti,sa nu ne atace hackerii :)) )RNS,RTS,ce mai conteza tot inainte :D !

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 25 Apr 2010, 09:25

dunareanu scrie:nea Ioane,vezi bre ca esti pe teren minat ,pai bunaciunea aia(cei drept cam schiloada pt gustul meu :D )o dai la toti nene ? :)) sa stii ca si virtual tot pacat se cheama,da'' ce mi-au p[lacut cel mai mult au fost "psalmïile originale" :)) bai nene,le ai cu bisericestile,da' mai umbla si mata putin la sufixele alea rromales(adica tiganesti,sa nu ne atace hackerii :)) )RNS,RTS,ce mai conteza tot inainte :D !
...................................................................................................................
Dunarene, tie trebuie sa iti fac o festanie speciala si sa-ti trimit un alt inger mai pe gustul tau
,ca esti al dracu pretentios rau ,vad

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 25 Apr 2010, 16:54

sebastian scrie:bre nene e veche rau daca citesti postarile mele o sa VEZI CAM DATO DEMULT- dar oricum pt aer liber este cea mai buna solutie.e buna si pt alte inaripate :D
Asa cum va spuneam eu pescuiesc in concediu la Dunarea Veche, unde se afla o mica ferma de animale...incepand cam din a treia zi adunam de pe platou si facem gramezi din toate "musuroaiele" uscate - baliga de vaca, gasite in zona...le punem in cele 4 puncte cardinale la o distanta cam de 15m unele de altele...daca le dai foc faci si curatenie in zona dar scapi si de tantari cateva zile!!!

ASTA ... ca sa va mai alung gandurile negre, ca prea ati luat-o la vale dupa maicute, ati spurcat de tot discutiile astea generale, la asa pacatosi, tare mi-e teama ca ramane anul asta delta cu pestele in apa!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”