![rofl =))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/24.gif)
![rofl =))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/24.gif)
Moderator: Sebastian
amin ,iartai sfinte ioane pe pacatosi ca uneltesc impotriva ta,dane noua sfinte ioane,o veste de la tine ioane botezatorulesebastian scrie:ioane laudat fie numele tau ,ca pe dumnezeu te rugam mai zine ceva DIN tine![]()
![]()
invatane maestre,aratane lumina,aratane parul
![]()
[de alun]mai perversilor nu va rădeti
Mai gore , cam ai dreptate cu bosorogi , pai o trimit la astia tineri intii, ca daca o trimit la astia batrini hodinita , aia ,le unge sculele , da ii ia SMURDUL,,mai la urma cu batrinigor965 scrie:Si eu care credeam ca sunteti niste "boshorogi" care atarna la relaxare , prin Delta !...
Momentan ,cea mai tare replica a venit de la Gore (cred ca rid o saptamina de faza),el saracu ,ne credea pe duca.gor965 scrie:Si eu care credeam ca sunteti niste "boshorogi" care atarna la relaxare , prin Delta !...
...................................................................................................................dunareanu scrie:nea Ioane,vezi bre ca esti pe teren minat ,pai bunaciunea aia(cei drept cam schiloada pt gustul meu)o dai la toti nene ?
sa stii ca si virtual tot pacat se cheama,da'' ce mi-au p[lacut cel mai mult au fost "psalmïile originale"
bai nene,le ai cu bisericestile,da' mai umbla si mata putin la sufixele alea rromales(adica tiganesti,sa nu ne atace hackerii
)RNS,RTS,ce mai conteza tot inainte
!
Asa cum va spuneam eu pescuiesc in concediu la Dunarea Veche, unde se afla o mica ferma de animale...incepand cam din a treia zi adunam de pe platou si facem gramezi din toate "musuroaiele" uscate - baliga de vaca, gasite in zona...le punem in cele 4 puncte cardinale la o distanta cam de 15m unele de altele...daca le dai foc faci si curatenie in zona dar scapi si de tantari cateva zile!!!sebastian scrie:bre nene e veche rau daca citesti postarile mele o sa VEZI CAM DATO DEMULT- dar oricum pt aer liber este cea mai buna solutie.e buna si pt alte inaripate