bratul sf.gheorghe km48-49
Moderator: Sebastian
Re: bratul sf.gheorghe km48-49
La noi in "tabara" nu prea se consuma alcool. Asa, cate-o bere, seara inainte de culcare.
I Fish. Therefore I am.
nasol ce sa zic imi pare rau pt voi,mai este cind e si asa.dar daca nu iti este greu si nu redeschid rani care poate nu s au cicatrizat inca,poate imi spui si mie cum sa intamplat o asa catastrofapharaoh scrie:La noi in "tabara" nu prea se consuma alcool. Asa, cate-o bere, seara inainte de culcare.
pai nu mai duc bateriile. Cam devreme stiu . Dar merg acolo pentru relaxare si pescuit. Daca ma alcoolizez mai puternic seara, ce naiba mai fac a doua zi? Ma dreg cu apa de balta . Nu stiu...mai ales de cand m-am lasat de fumat ma feresc si de alcool in exces. Cine poate..cinste lui
I Fish. Therefore I am.
eu imi duc bateriile[de vin ]ai fi surprins sa afli cat de mult ma relaxez si eu ,in conditiile date, iar de pescuit ce sa mai vb ,credema ,cam asta fac toata ziua.pharaoh scrie: pai nu mai duc bateriile. Cam devreme stiu . Dar merg acolo pentru relaxare si pescuit. Daca ma alcoolizez mai puternic seara, ce naiba mai fac a doua zi? Ma dreg cu apa de balta . Nu stiu...mai ales de cand m-am lasat de fumat ma feresc si de alcool in exces. Cine poate..cinste lui
- cosmin mihut
- Veteran
Mai stiu si eu pe unu care o dormit langa cort... ..de la spalatul pe dinti i sa tras bineinteles...
MERCEDES S
- craparulsef
- Veteran
Lume rea d-le!...nu mai poti asculta, in direct si de aproape, greierasii si broscutele ca te si ataca colegii de breasla!?
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Nici eu nu mai beau ...decat vin!Berea e pentru carutasi ... Parerea mea!pharaoh scrie:La noi in "tabara" nu prea se consuma alcool. Asa, cate-o bere, seara inainte de culcare.
- cosmin mihut
- Veteran
Da ce se consuma Marius ,algocalmin ??pharaoh scrie:La noi in "tabara" nu prea se consuma alcool. Asa, cate-o bere, seara inainte de culcare.
Ultima oară modificat 24 Apr 2010, 12:35 de către cosmin mihut, modificat 1 dată în total.
MERCEDES S
Cosmin, Doamne-fereste sa ai nevoie de algocalmin pe-acolo. Nu ca n-as avea si sacosica cu medicamente la mine...dar ...mai bine sa n-ai probleme medicale
I Fish. Therefore I am.
- cosmin mihut
- Veteran
Eu zic asa preventiv Marius,pentru ca pe mine ,dupa ma cam doare rau capul ,in rest Doamne fereste vba ta...
MERCEDES S
- cosmin mihut
- Veteran
Sebi ce zici,daca pentru somn ca si momeala ,folosesc sange (am niste prieteni lucreaza la un abator)ar merge ?,si cum ar fii indicat sa pregatesc momeala,si ce ar merge pus in carlig atunci (mate,ficat de cerb{fratelo vanator}plaman de porc)??
MERCEDES S
bre nenicule eu nu folosesc asa ceva,dau exclusiv ,la momeli naturale.am auzit si eu de tehnicile astea ba chiar am si vazut montura ,modul de prezentare,insa nu am incercat niciodata asa ceva.pot doar sa iti spun ca la singe ,deasupra cirligului era amplasat un burete imbibat cu asa ceva.a avut amicul o tona de prezentari dar numai somotei.eu nu dau dupa asa ceva.MONSTRU SAU NIMIC-tocmai de aceea agat in cirlig ori o broasca cat oul de strut,ori un caras de juma de kg,ori un tipar cat china si de cele mai multe ori 5lipitori cat tenia la porccosmin mihut scrie:Sebi ce zici,daca pentru somn ca si momeala ,folosesc sange (am niste prieteni lucreaza la un abator)ar merge ?,si cum ar fii indicat sa pregatesc momeala,si ce ar merge pus in carlig atunci (mate,ficat de cerb{fratelo vanator}plaman de porc)??
Dar scumpe rau lipitorile alea Sebastiane . Nu mai tin minte exact cat erau anul trecut.. 1-2 lei bucata ??
I Fish. Therefore I am.
da de 5lei bucata alea negre ,ce zici?pai in tulcea in giratoriu e hotie pe fata.plus ca le gasesti super greu de aceea anul asta ma blindez de aici cu momeli viipharaoh scrie:Dar scumpe rau lipitorile alea Sebastiane . Nu mai tin minte exact cat erau anul trecut.. 1-2 lei bucata ??