o intrebare am si eu:nu se poate regla video cu audio la PV-TV,ca sunt cam decalate?!
![thinking :-?](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/39.gif)
Moderator: Qnyx
Voi verifica treaba asta si va tin la curent.aditaxi scrie:Buna ziua,
o intrebare am si eu:nu se poate regla video cu audio la PV-TV,ca sunt cam decalate?!
Merge si cu Opera si cu Mozilla !eden scrie:playerul nou nu e suportat de Iexplorer, asta am înţeles, dar în lista de browsere acceptate este şi mozilla, şi ghiciţi ce ? nu merge nici cu Mozilla, îmi afişează acelaşi răspuns : nu poate fi vizionat cu Iexplorer, ci cu Mozilla, Opera... bla bla. se face ceva în sensul acesta ?
mdaaa... scuzaţi vă rog... creierul meu mai ia pauze din când în cândpharaoh scrie:da domle` click acolo..citeste bine
Fusese doar rata de transmisie putin scazuta. Am readus-o la vechii parametri. Astept sa aflu daca totusi cei care vizionau la limita de banda proprie (pe modem de exemplu), vad acum sacadata imaginea sau cu intreruperi.CIORTANU scrie:Buna seara ! Am incercat sa urmaresc adineauri o emisiune pe care am mai vazut-o (cea cu stiucile , in siberia) si am observat ca pe fullscreen se vede un pic mai puricat , imaginea nu mai este la fel de clara ca inainte cand vizionam ''direct pe pagina'' , se mai rezolva in vre-un fel aceasta problema? Va multumesc
nici la mine nu mergeceline2008 scrie:sint probleme cu PVTV online sau nu merge numai la mine ? ajutor