Da , si eu te intrebam ieri daca sunt facute alaltaieri...pe 20.04.2010 ?sorprodan scrie:nu sunt facute ieri sunt postate ieri
Sunt facute cu un telefon Nokia N70 ,pe 20.04.2010 ,una la ora 3.57 PM si alta la 4.44 PM ?...da sau ba ?
Da , si eu te intrebam ieri daca sunt facute alaltaieri...pe 20.04.2010 ?sorprodan scrie:nu sunt facute ieri sunt postate ieri
nu cred ca un politist ar fi in stare sa dea click dreapta pe pozasorprodan scrie:frate mai bine te faceai politist...........dar iti sade bine si aici
Frate ,mai bine te-ai duce putin la biserica sa te spovedesti...esti plin de pacate si continui sa te dai Alba ca Zapada pe forum ! Nu e prima oara cand iti spun ca te faci de ras si NE faci de ras cu comportamentul pe care-l ai ,dar vad ca nu dai 2 bani pe ce spun altii ! Considera ca te-am avertizat verbal ...de-acum inainte orice postezi ,daca are in context o urma de ilegalitate , va duce la blocarea contului pe acest sit ! Eu personal sunt satul de braconierii de pe garla , iar acum sa vad si "pescari sportivi" pescuind in prohibitie si falindu-se cu acest lucru pe un forum ,mi-i se pare prea mult fata de cat sunt dispus sa inghit in mod public !sorprodan scrie:frate mai bine te faceai politist...........dar iti sade bine si aici
..................................................................gor965 scrie:Frate ,mai bine te-ai duce putin la biserica sa te spovedesti...esti plin de pacate si continui sa te dai Alba ca Zapada pe forum ! Nu e prima oara cand iti spun ca te faci de ras si NE faci de ras cu comportamentul pe care-l ai ,dar vad ca nu dai 2 bani pe ce spun altii ! Considera ca te-am avertizat verbal ...de-acum inainte orice postezi ,daca are in context o urma de ilegalitate , va duce la blocarea contului pe acest sit ! Eu personal sunt satul de braconierii de pe garla , iar acum sa vad si "pescari sportivi" pescuind in prohibitie si falindu-se cu acest lucru pe un forum ,mi-i se pare prea mult fata de cat sunt dispus sa inghit in mod public !sorprodan scrie:frate mai bine te faceai politist...........dar iti sade bine si aici
p.s
la cererea autorului acestui topic ,pot muta ultimele discutii in alt topic !
Pai de curaj e vorba aici ?...domnule ,esti total NESPORTIV si nu ne meriti de colegi ...intelegi ?sorprodan scrie:Domnul sa ne judece pe toti acum ..............ai curaj?D-AIA NU VAD UNII PADUREA DIN CAUZA COPACILOR
Pana te judeca Cel de Sus , te judeca lumea si apoi legiuitorul (daca te prinde ) !sorprodan scrie:fiecare plateste pt faptele sale, daca acestea sunt pacate in fata DOMNULUI ,,nu?