Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
- cosmin mihut
- Veteran
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
salutare baietii!!! ce mai faceti,tot p'aici,tot p'aici ?auzi bre nea Ioane,nu stiu de ce ai bagat trreaba cu novacu' aici,la caterinca,pai novacul se pescuieste cat se poate de serios si sportiv si la noi si-n Ungaria,sant momeli speciale vegetale care le produc ungurii special pt chinez,pe Valea Argovei se prinde constant d'astia da' mari nene,daca dai la mazare,morcov,castravete etc,produc ungurii si-o nada care creaza in apa un nor de micro alge care atrage chinezoii,asa ca !!
In sfarsit ii dau dreptate lui Costin. Tot urmarind emisiuni de specialitate, gen Infopescar samd, am vazut novac prins la undita, adevarul e ca doar in balti, unde densitatea e mare. In Dunare si afluenti se prinde doar accidental, cum a si patruns de fapt, tot accidental.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
accidental dar se intampla
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Bai dunarene ,pai tu esti dracu pa pamint ma,ce ,nu am auzit eu de tine,tu le-ai incercat pe toate si la tine AU SUCCES TOATE.La mine, chiar daca sare novacu pa mine pa mal ,si tot nu pescuiesc dupa el.Sa-l prinda chineji la ce o vrea ei.Astea sper ca sint faze tranzitori si la pescari din Romania.Pai ce atractie de vinator, sa am eu pentru novac ,ce bucurie a-si putea avea?,e vreun peste istet?,sa ma bucur si eu ca l-am pacalit ,e o vaca care maninca iarba .Tu nu vezi ,cita reclama e pe postul ala de pescuit,mai are unguri aia sa inventeze ,,pestele gonflabil,,,Mai mincatiasi gura ,nu zic nu ,tot ce e posibil ,da tu la ce ai alege sa pescuiesti ,daca ai fi in situatia de a alege ,LA NOVAC SAU LA CRAP .(daca alegi novacu sa o tai de aici ,ori la unguri ,ori la chineji) dute si te cearta cu chineji si cu unguri pa forumurile lor,,nu cu mine).Ca sa te certi cu mine ,trebuie sa vorbesti crapareasca mea ,nu chinezeasca.dunareanu scrie:salutare baietii!!! ce mai faceti,tot p'aici,tot p'aici ?auzi bre nea Ioane,nu stiu de ce ai bagat trreaba cu novacu' aici,la caterinca,pai novacul se pescuieste cat se poate de serios si sportiv si la noi si-n Ungaria,sant momeli speciale vegetale care le produc ungurii special pt chinez,pe Valea Argovei se prinde constant d'astia da' mari nene,daca dai la mazare,morcov,castravete etc,produc ungurii si-o nada care creaza in apa un nor de micro alge care atrage chinezoii,asa ca !!
bre nea Ioane,ce-ai mai nene,dta te certi singur nu vezi,oi fi si mata obosit de atata arbagic si ridichi de vezi numa' certareti ,te inteleg,sa fi sanatos da vezi mata cum e treaba asta cu pescuitul,eu pescuiesc la orice,intradevar la novac nu am dat,nu stau numai la crap,apa sa fie alaturi si drillul !
.................................................................................................................................dunareanu scrie:bre nea Ioane,ce-ai mai nene,dta te certi singur nu vezi,oi fi si mata obosit de atata arbagic si ridichi de vezi numa' certareti ,te inteleg,sa fi sanatos da vezi mata cum e treaba asta cu pescuitul,eu pescuiesc la orice,intradevar la novac nu am dat,nu stau numai la crap,apa sa fie alaturi si drillul !
Mai Dunarene , printre altele ,pe topicul asta il mai luam pe cite unu in colimator.Tu ai uitat ce furtunos ai aparut printre noi? pai figurile astea de baboier de bucuresti se uita? ,Apropo ,am vazut ca la voi pe Pescar Club 21 stai cam smerit (sa nu zic drepti ca soldati)pentru functia de moderator,da probabil nu ai nici la cine ridica ciocul ca sinteti 100 de insi si toti au functie mai mare decit tine,da al dracu vi aci si te dai pescarul universal ,,,soldatul Rambo.Te ia jupini la suturi ?ca numai pe aici te vad bengos.Ba, tu ai pus mina in ultimi 5 ani pe o sapa?
bai nea Ioane,de ce faci nene reclama la alte site-uri ? nu stii ca nu-i frumos ?,pai daca e vorba de luat oamenii in colimator p'aci,inseamna ca iti vine si tie randul,sau ai fro' imunitate ? stai asa sa-mi fac ceva timp liber ca acum nu prea am,sa vezi cate bube iti gasesc ,prima 'buba' ti-am gasit-o mai inainte, trimiti oamenii in locuri care nu mai tin peste demult din cauza curentacilor,da' matale, batman,batman pescaru' lu peste prajit iar daca datul cu sapa era vreo virtute,fi sigur ca deveneam virtuoz !
Mai Costine,vad ca nu ne intelegem deloc prin ecranul asta,uite ce propun eu,in vara asta facem neaaparat o iesire impreuna:eu,tu,si il luam si pe Vidra,daca vrei ,daca nu, doar noi 2 pe girla,pe locurile stiute de mine ,,alea da zici tu ca nu mai au peste.
Alegi tu un loc din alea date pe clip,iar eu aleg momentul,cind vom merge.,de joi pina duminica, Aia cu sapa ,a fost asa sa te mai atac si eu (nu real) ,ca eu am folosit sapa in viata mea doar sa curat de buruieni locurile unde pescuiam.
Alegi tu un loc din alea date pe clip,iar eu aleg momentul,cind vom merge.,de joi pina duminica, Aia cu sapa ,a fost asa sa te mai atac si eu (nu real) ,ca eu am folosit sapa in viata mea doar sa curat de buruieni locurile unde pescuiam.
- cosmin mihut
- Veteran
Concurs ,provocari ,tehnici ,momeli ,locuri de pescuit,si toate celelalte ingrediente... Noi stam cuminti si vom vedea si rezultatele,bineinteles dupa prohibitie
MERCEDES S
Pai normal...doar nu acumacosmin mihut scrie:Concurs ,provocari ,tehnici ,momeli ,locuri de pescuit,si toate celelalte ingrediente... Noi stam cuminti si vom vedea si rezultatele,bineinteles dupa prohibitie
- cosmin mihut
- Veteran
Esti suparat nea Ion ,sau cine te-a suparat???
MERCEDES S
Cum dracu sa fiu suparat ma Cosmine, daca plec in delta saptamina viitoare,poate pot sa filmez si eu ceva din bataia crapului.Ce vrei suparare mai mare ca asta?cosmin mihut scrie:Esti suparat nea Ion ,sau cine te-a suparat???
Daca nu va bag 10 ore de filmari
- cosmin mihut
- Veteran
Trebuie sa prind si ceva crapi sarind.Am vrut sa iau o camera care filmeaza ful HD,da nu e buget acu,sint cam in curu gol,da tot o iau anul asta,sa vezi cum se vad filmarile pe youtube in HD,dai in bilbiiala,ii vezi si mustatile la crap cind sare