Balta Grivita 2010

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
meo_mdc
senior
senior

Balta Grivita 2010

Mesaj de meo_mdc » 25 Feb 2010, 13:55

In anul 2009,balta Grivita a mers destul de binisor .Am fost destul de des pe ea si (daca dai la o parte mizeria de nedescris, cate un paznic mai badaran ,intinsul la navoade toata ziua) poti avea rezultate bunicele : caras destul de mult 7-8 kg pe zi(ales peste 200-300 gr),platica,rosioara,ciortan la 2-3 kg,mai intra cate-un somn etc.
Anul trecut taxa a fost 50 ron/12h sunt curios daca o sa o mai mareasca anul acesta.
Daca a fost cineva pe acolo in 2010(la o copca ceva) poate impartaseste si cu noi partida.
Toate cele bune,si fir intins in noul an! **==
MLDD

mormoila
utilizator
utilizator

Re: Balta Grivita 2010

Mesaj de mormoila » 27 Feb 2010, 19:11

nu am fost la copca, dar astept sa vina primavara ca am auzit si eu ca a mers bine anul trecut si vreau prima iesire s-o fac la grivita
zi-mi si mie daca stii ceva locuri mai bune unde merge si la ce?

budulica
utilizator
utilizator

Mesaj de budulica » 28 Feb 2010, 15:53

Balta asta a fost secata in toamna-iarna o perioada lunga de timp si s-a scos peste mult de acolo, asa stiu de la un vecin care lucreaza la o firma undeva pe malul ei. Poate o sa afle cineva de la adminul baltii ce peste o sa bage ca cei din zona zic ca-i cheala.

meo_mdc
senior
senior

Mesaj de meo_mdc » 01 Mar 2010, 11:27

Nu stiam ca a fost secata,am fost plecat din tara in perioada respectiva.Asta mai lipsea dupa ce ca intindeau navoadele de dimineata pana seara si carau saci cu paine si ii hraneau acolo langa insula(de fata cu pescarii) :-w
MLDD

meo_mdc
senior
senior

Mesaj de meo_mdc » 01 Mar 2010, 11:35

Mormoila,iarna asta nu prea am iesit pe balti,am fost doar la Snagov-Complexul Astoria unde am prins cativa carasi frumosi si niste platici la larve de libelula si viermusi. O balta care mai merge foarte bine tot timpul anului este(dupa parerea mea) cea de la Nucetu(treci de Lehliu Gara si dupa Razvani urmeaza Nucetu).Balta se cheama Danesti 5 si se prinde peste foarte mult(cand nu umbla baietii la apa)
MLDD

meo_mdc
senior
senior

Mesaj de meo_mdc » 02 Mar 2010, 08:29

Am fost Duminica,28 februarie pe acolo.Balta este dezghetata total si momentan taxa este de 10 ron pe zi.Deocamdata nu as sfatui pe nimeni sa mearga pe acolo deoarece nivelul apei este foarte ridicat datorita topirii zapezii si ghetii din amonte.Poate ca daca nu o sa mai ninga o sa incerc si eu o partida de caras dupa 15 martie.
Toate cele bune ---<><
MLDD

cornel G
membru activ
membru activ

Mesaj de cornel G » 21 Apr 2010, 16:46

meo_mdc scrie:Nu stiam ca a fost secata,am fost plecat din tara in perioada respectiva.Asta mai lipsea dupa ce ca intindeau navoadele de dimineata pana seara si carau saci cu paine si ii hraneau acolo langa insula(de fata cu pescarii) :-w
Sal!
In fiecare toamna balta este scazuta (apa ramanand dupa insule spre Biotera) si este navodita la greu.
Am fost duminica(18.04.2010) pe balta in spate la pro-rapid in plimbare,erau multi pescari ,batea vantul si se
prindea la lansete doar caras la palma si ala destul de rar.
Toate cele bune!

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”