Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Bai Sorine zarzavaturile mi-au mincat viata,pai daca am ajuns sa zic ca pui niste ceapa ,rosi si usturoi acolo pa girla,in ideea ca de leo gasi cineva ia si el 4,5 rosi si mai toarna si o cana de apa la radacina.
Mai traivar neamu ,mai citesc din cind in cind,printre rindurile de arbagic.Ma, ori multi pescari mint de inghiata apele? ,ori pestele nu mai e ala care il stiu eu ? Pai cum sa prinzi ,bai vere crap chinezesc la lanseta (ca in afara de TEN ,panaramele alea lante nu trage niciuna la lanseta ) bai si citesti ca se prinde bucati ,cantitate nu gluma,uni prind de la 5buc in sus pe zi de novac .
mie asta mi se pare o vrajeala nesimtita rau,e ca si cum ma-si apuca eu acuma sa zic, ca rup scrumbia tot anu la boiles.
mie asta mi se pare o vrajeala nesimtita rau,e ca si cum ma-si apuca eu acuma sa zic, ca rup scrumbia tot anu la boiles.
la boiles cu aroma de fum
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Ai ba laso dracusorin1362 scrie: la boiles cu aroma de fum
sau la taparinaPaun Ion scrie:e ca si cum ma-si apuca eu acuma sa zic, ca rup scrumbia tot anu la boiles.
I Fish. Therefore I am.
e adevarat se pride si la mine in zona chinezesc la lanseta dar numai cand migreaza si nu de putine ke ex vreo 27 kg cea mai mare captura pe Dunare din zona
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
.............................................................................................................................sorprodan scrie:e adevarat se pride si la mine in zona chinezesc la lanseta dar numai cand migreaza si nu de putine ke ex vreo 27 kg cea mai mare captura pe Dunare din zona
O singura data am avut si eu un novac in undita,100% pur intimplare.Sub pod la Giurgeni prinde unu la japca ,tot Giurgeniul stie,Canalul 5 din cauza asta a fost inchis,se dadea la japca dupa ecluza ,ca la nunta,intimplator a trecut guvernatorul deltei pe acolo,a vazut, apoi a inchis zona(asta e mai mult de 10 ani de atunci,stiu de la Ianos,asa il chema pe administratorul de la cabana parlamentului) dar sa prinzi fracvent,novac,la montura clasica ,asta eu unu nu prea o inghit,sau cum am zis mai sus,si-a schimbat novacul obiceiurile?
Aaaaaaaa sa incercat ,la miez de papura,la cub de rosie,din an in paste se mai ia cite unu,da nu ce scrie cite uni ca il rupe.
- craparulsef
- Veteran
A incercat careva la patratica de castravete?
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Am auzit si de varianta asta ,pe timpuri, dar cum am zis ,atunci nu se prindea ,astea erau experimente.craparulsef scrie:A incercat careva la patratica de castravete?
- craparulsef
- Veteran
O singura data, cred ca acum 7-8 ani in urma, sau mai multi, am prins unul cu carligul in gura, la copca...avea cam 200 de grame, nu-mi mai amintesc exact ce aveam pe carlig...am mai prins unul, bolnav, cred, aprox 6 kg, pescuiam pe Bazinul Mare la sheffield si i-am vazut inotatoarea dorsala, am lansat de cateva ori pe deasupra lui nestiind initial despre ce era vorba, pana l-am agatat de spate, imediat inaintea cozii, a fost destul de greu sa-l aduc la mal printre pietre dar in final am reusit. Nu aveam nici macar mincioc la mine...eu dadeam de fapt la albitura, avand la mine doar un echipament absolut light!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Da eu . Dar erau mai multe patratele si cu felii de rosii si cu ceapa, toate intr-un castron si chelnerul ii zicea salata .craparulsef scrie:A incercat careva la patratica de castravete?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
Pai mai nea Ion dumneata esti mare producator de ceapa,ca din cate vad eu de cateva zile tot plantezi arpagic,si de betele alea de alun nu te mai doare capul
MERCEDES S
nea Cosmin, da` te plimbi, ce-ti pasa?
I Fish. Therefore I am.
- cosmin mihut
- Veteran
Servus Marius,asta-i meseria ,zi-mi Cosmin te rog..tu ce mai faci ?Dar crede-ma m-am saturat de mii acru ,singurul drum care imi face placere este Medias -Nufaru dus, inopoi deja vin cu parere de rau,ca lasi zona aia super,dar fericit ca te intorci la familie care este de altfel cel mai frumos lucru din lume..
MERCEDES S
Tot cu meseria, dar a mea implica butonat cu ochii in monitor. Si mai trag cu ochiul pe-aici din cand in cand.
Asa e Cosmin, plecam cu emotii, nerabdare si speranta si ne intoarcem cu amintiri placute, nostalgii si (cel putin in cazul meu) cu o liniste sufleteasca pe care nu ti-o pot da decat acele locuri.
Asa e Cosmin, plecam cu emotii, nerabdare si speranta si ne intoarcem cu amintiri placute, nostalgii si (cel putin in cazul meu) cu o liniste sufleteasca pe care nu ti-o pot da decat acele locuri.
I Fish. Therefore I am.