cum sa pescuiesc linistit in delta?

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
craparulsef
Veteran
Veteran

Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?

Mesaj de craparulsef » 20 Apr 2010, 22:08

Cel mai necajit, cred, sunt eu, la mine nu devine probabil rutina, in schimb e o monotonie totala, incepand din mai si pana in decembrie...ma sacrific in fiecare an, pentru o cauza despre care unii ar spune ca e nobila si ma chinui de primavara, pana-n iarna, sa fiu mai tot timpul pe balta! Credeti ca usor imi vine si mie? Si mai nou acum, am dat si de beleaua asta cu scrumbia, caci numai asta-mi mai lipsea!? Dar nu ma las si tot prind, macar una de spinare...ma mai incurajat dunareanul, o sa incerc pana cand ultima scrumbie va parasi zona si inca vreo doua zile dupa ce plasarii nu vor mai prinde! O sa ferastruiesc tot Canalul Sulina...dar daca o sa prind, sa vezi atunci invidia plasarilor!? O sa fac poze, cat pentru o viata, cu zoom cat casa republicii!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 20 Apr 2010, 22:22

Vizavi de ce zic prietenii nostrii,mie cel mai mult imi place drumul spre locul faptei ,nerabdarea de-a ajunge acolo sa revezi zona aia de Rai cum prea bine zice prietenul nostru S...si bineinteles tot ce urmeaza dupa... ---<>< ---<><
MERCEDES S

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 20 Apr 2010, 22:30

craparulsef scrie:Cel mai necajit, cred, sunt eu, la mine nu devine probabil rutina, in schimb e o monotonie totala, incepand din mai si pana in decembrie...ma sacrific in fiecare an, pentru o cauza despre care unii ar spune ca e nobila si ma chinui de primavara, pana-n iarna, sa fiu mai tot timpul pe balta! Credeti ca usor imi vine si mie? Si mai nou acum, am dat si de beleaua asta cu scrumbia, caci numai asta-mi mai lipsea!? Dar nu ma las si tot prind, macar una de spinare...ma mai incurajat dunareanul, o sa incerc pana cand ultima scrumbie va parasi zona si inca vreo doua zile dupa ce plasarii nu vor mai prinde! O sa ferastruiesc tot Canalul Sulina...dar daca o sa prind, sa vezi atunci invidia plasarilor!? O sa fac poze, cat pentru o viata, cu zoom cat casa republicii!
..................................................................................................................................
Bre, la matale e ca la munca,cunosc fenomenul,la mine aparuse o scirba din cauza la atita pescuit,ma sculam dimineata plecam la peste ca la munca.Dar nu dureaza mult starea asta,,,CUM AI AJUNS PE GIRLA A DISPARUT, ESTI BETON.Intr-o vara stateam la niste mosi in gazda (in Insula Mica,erau doar 2 case) ,ei stiau lectia,dimineata ma sculau la 5 sa plec pe balta,aoleo ce le mai ziceam in mintea mea,da ei saraci ,faceau asa sa ma ajute.

Allen Besnovich
Veteran
Veteran

Mesaj de Allen Besnovich » 20 Apr 2010, 23:06

Ce frumos apareti voi, parca tot restul tarii, in ochii nostrii cei care locuim in oltenia unde nu exista nici o balta cu peste. De fiecare data cand intru pe infopescar.tv/forum si apuc sa citesc o parte din noile posturi, parca imi vine sa scot lansetele din husa si sa ma joc cu ele prin casa, si sa ma apuc de facut monturi in speranta ca o sa le si folosesc. Pentru ca doar atat pot face, tinand cont ca nu am unde sa pescuiesc. Nu ma intelegeti gresit, avem balti in judet. Avem si inca multe si foarte frumoase, intinse pe suprafete considerabile. Dar daca te duci cu 10 lansete, 2 prajini, toata gama de bile de la dinamite baits,porum cu n'shpe arome de urturoi prajit in piper negru cu garnitura de scopex si 10 feluri de viermi, o sa prind doar caras care atunci cand trage (la prajita) trece carligul prin el si iasa pe la mijloc(ul pestelui). Da' macar suntem in randu' lumii in alte aspecte: taxa pe balta este tot asa mare 50-100ron/zi >:)
Sper ca sa ajung si eu intr-o zi sa-mi permit sa merg o saptamana in Delta, si sa zic "abia astept sa merg acasa ca m-am saturat de atata pescuit".....hmm, vise :))
C.S. OLTENIA FISHING

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 20 Apr 2010, 23:24

alinuu scrie:Ce frumos apareti voi, parca tot restul tarii, in ochii nostrii cei care locuim in oltenia.........
Sper ca sa ajung si eu intr-o zi sa-mi permit sa merg o saptamana in Delta, si sa zic "abia astept sa merg acasa ca m-am saturat de atata pescuit".....hmm, vise :))
Mai Alinule, fenomenul asta nu apare dupa o saptamina de pescuit ,eu pescuiam zi de zi din iunie pina la sfirsitul lui octombrie, pai iti garantez ca dupa 3 luni de pescuit zi de zi ,esti satul,si asta e treaba de acu 30 si ceva de ani
Sa iti ajute dumnezeu sa ajungi la saturatia asta ,dar sigur o saptamina nu ajunge nici pentru incalzire.

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 21 Apr 2010, 00:18

Merg 7-8 zile ,dar de cel putin 3 ori pe an...
MERCEDES S

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 21 Apr 2010, 01:14

alinuu scrie:Sper ca sa ajung si eu intr-o zi sa-mi permit sa merg o saptamana in Delta, si sa zic "abia astept sa merg acasa ca m-am saturat de atata pescuit".....hmm, vise :))
Alin, la prima iesire in delta iei microbul,... dar nu cred ca n-ai fost in delta.
Cat despre locurile de pescuit din jurul Craiovei si pana la Dunare, mai las-o balta. Nu-s chiar atat de aerian. Ori mi se pare mie cand fac comparatie cu Maramuresul ...? Hmmm... Am prieteni si colegi pe la Craiova, Calafat, Piscu Vechi, Seaca de Camp, Dabuleni care-mi mai povesteau una-alta si chiar am avut ocazia sa gust o superba ciorba de peste la maestrul Dinescu, la Cetate.
Si revenind la delta, ca ai fost sau ca n-ai fost pe acolo...linistea pe care ti-o da delta nu poate fi descrisa in cuvinte...Eventual prin onomatopee...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 21 Apr 2010, 15:37

Mai frate se simte o lipsa acuta pe aici ,acum se pescuieste linistit in Delta... **==
MERCEDES S

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 21 Apr 2010, 19:35

Da Cosmine, probabil si mai mult ca sigur :)) , acum, cand nici ochiul pescarului sportiv nu e acolo...cine stie ce minuni se intampla. Braconierul "pescuieste" acum fara griji. Cand vom ajunge si noi pe acolo,...asa "linistiti" vom spune ca ba e una, ba e alta, ba incalzirea globala, ba vulcanii din Islanda, ba dracu, ba lacu... Da auzi ? Bine ca nu le trece prin cap sa prinda si insectele alea pe care le ascult eu noaptea, stand langa foc... =)) .

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 21 Apr 2010, 21:18

Pai de astia trebuie sa se ocupe ei ,si de tintarii care iti freaca frumoasele seri din Delta,cat despre vulcan ,isi face el singur treaba....
MERCEDES S

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 23 Apr 2010, 13:23

bai fratilor,cand va aud cu tanatarii astia,ce v-o place oameni buni la ei nu stiu,pt mine sant cosmarul serilor in delta,mereu ma gandesc cat de frumos ar fi daca n-ar exista,ce linistit ai sta afara,anul trecut pe Dranov tragea somotelul in draci seara dar daca n-aveai echipament corespunzator puteai sa uiti,trebuia sa stai in cort,eu eram blindat,manusi de electrician si cagula de apicultor, altfel nu se putea sta :)) !

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 23 Apr 2010, 14:20

Adevaru` e ca au vreo 2 ore dupa apusul soarelui de activitate furibunda :))
Recomand camuflaj total (adica fara lumini sau foc deschis ) si fumatorii sa scoata trabucurile =)) . Eu am reusit sa ma las de fumat, dar ce le mai pufaiam la tantari in fata....
I Fish. Therefore I am.

zamfi
senior
senior

Mesaj de zamfi » 23 Apr 2010, 21:15

Recomand camuflaj total (adica fara lumini sau foc deschis )
Si cam o litruta de palinca in corp ...Cand incepe sa iasa alcoolul prin pori ...nu s-o nascut tantar care sa reziste! =))
A fost odata...pe cand eram mai tinerel si eram pe Sulina in jos ,dupa vreo patru zile de caterinca :D Se punea tantarul pe mana ,dadea o tura si pleca dezorientat in zig-zag ... =)) Ce sa muste amarul lui ca ii bateau planetarele de mie imi era mila... >:)

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 23 Apr 2010, 21:25

Deh, toate faptele bune si frumoase...pe Sulina in jos, se petrec! :))
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 24 Apr 2010, 02:00

Mai baieti, va cam tineti de caterinci :))
Marius, bineanteles ca prin Sulina se petrec, dar ai uitat de Curtici...?
Alin, sa stii ca de cativa ani tantarii au suportat mutatii genetice, ei vin in zig-zag (in functie de cat a consumat pescarul) ca sa poata nimeri mana si pleaca apoi in linie dreapta (relativ). Eu unul nu am urmarit traseul tantarilor in noapte, dar ma bazez pe studiile unor savanti mai mari ca mine.
Marius (2) (pharaoh), daca sta "treaz" in ultima vreme, are perfecta dreptate, ...tot atacul tantarilor se petrece timp de doua ore imediat dupa apusul soarelui. Apoi, linistit poti sa faci streptease. Cu fumul de tigara iar iti dau dreptate Marius, ...poate sa ucida... =))

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”