Am fost pe gogosari sat pe 1 si 2 mai, 24 ore. Mentionez ca am platit 50 lei ( ne-am inteles cu paznicii pentru ca eram mai multi ) am stat pe partea cu padurea.
Carasul manca la orice si vorba aia rar da mare la 500-800 g / buc. Cei mai multi i-am luat la porumb la borcan cu aroma de capsuna. Duminica dimineata a fost mare forfota, deoarece sambata fusese foarte cald deja intrase la bataie, la mal. Unii prindeau caras la minciog cu japca.
Crapul nu a mancat deloc, nici o trasatura si am folosit porumb uscat, boiliesuri, am nadit cu cobra si saculeti solubili.
Foarte multa mizerie, praf, si cred ca s-au nimerit langa noi tatal si mama manelistilor din jud. Giurgiu pt ca ne-au capiat cu muzica lor, unde mai pui ca a mai aparut pe balta si un localnic care probabil nu avea masina mica , asa ca a venit cu capul tractor VOLVO din dotarea locului de munca, ambalandul la maxim si rupand cateva crengi sanatoase ale pomilor din si asa rara padure din spatele nostru.
Domnilor manelisti si automobilisti poate va mai satura Dumnezeu odata ca tare ne-am saturat de " taranoi !!! "
Fire Zbuciumate !!!