CUPA LACUL 2 EDITIA a - ll- a 20-23 MAI
Moderator: florentiniuga
Re: CUPA LACUL 2 EDITIA a - ll- a 20-23 MAI
Nu va puneti cu el ca pierdeti pe Bunget,stie lacul mai bine ca mine,structuri tot...Deci Dane lasa Braila la altii!
CS.NATURAL CARP
www.lacul2.ro
www.lacul2.ro
dane tie m+am gandit iti dau 20 de kg avans dar la 48 de ore si facem pe 1000Euro ce zici gogule te tine pasarica , orice sport iti dau avantaj dar pe balta lui bogdan iti dau cate 2 avantaje tu sti ca fratele tau stie
11.Ionut Voicu+partener
12.Chiticaru Lucian+partener
CS.NATURAL CARP
www.lacul2.ro
www.lacul2.ro
- Trofim Cristian
- senior
Bogdan modifica te rog la mine pozitia 2 Trofim Cristian + Ionut Voicu ambii membrii Green Lake.
Multumesc si salut.
Multumesc si salut.
C.S Green Lake
Ok Cristi,nu mi-a spus numeni ca faceti echipa!
CS.NATURAL CARP
www.lacul2.ro
www.lacul2.ro
Bogdane,probabil ai dreptate ca stie lacul foarte bine dar sa nu uiti un amanunt ca pescuitul este ca femeia.Eu merg la Braile dupa treagerea la sorti.Balta ta a dovedit ceva care nu a fost luat in calcul de nimeni.Toate la timpul lor.bogkba scrie:Nu va puneti cu el ca pierdeti pe Bunget,stie lacul mai bine ca mine,structuri tot...Deci Dane lasa Braila la altii!
De fapt ma bucur de un singur lucru si anume ca la intinderea de apa pe care o are lacul nu favotizeaza anumite standuri ci numai nada face diferenta la cantitatea de peste.
Vei vedea ca am dreptate.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Vali ,nu este necesar sa imi dai 20kg avans ai castigat .nu ma tine "pasarica"esti foarte stiutor.aly0506 scrie:dane tie m+am gandit iti dau 20 de kg avans dar la 48 de ore si facem pe 1000Euro ce zici gogule te tine pasarica , orice sport iti dau avantaj dar pe balta lui bogdan iti dau cate 2 avantaje tu sti ca fratele tau stie
Timpul te va contrazice.MODESTULE
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Dane ,spui ca nu sunt standuri favorizate?Pai hai sa facem o mica braila.Tu imi dai un stand de la 1 la 16 si eu i-ti dau standul 25,eu pescuiesc 24 ore pe tine te las 48 ore in conditii de concurs.La sfarsit pierzatorul plateste balta .Ce mai spui acum?Marinita scrie:Bogdane,probabil ai dreptate ca stie lacul foarte bine dar sa nu uiti un amanunt ca pescuitul este ca femeia.Eu merg la Braile dupa treagerea la sorti.Balta ta a dovedit ceva care nu a fost luat in calcul de nimeni.Toate la timpul lor.bogkba scrie:Nu va puneti cu el ca pierdeti pe Bunget,stie lacul mai bine ca mine,structuri tot...Deci Dane lasa Braila la altii!
De fapt ma bucur de un singur lucru si anume ca la intinderea de apa pe care o are lacul nu favotizeaza anumite standuri ci numai nada face diferenta la cantitatea de peste.
Acum la concurs am vazut ca standul 25 are f multe buturi dupa spusele pescarilor care au pescuit acolo,dar in octombrie la concursul lacul2 ed 1 nimeni nu sa vaitat,dar promit ca voi pescui acolo sa vad ce se intampla.Deocamdata standul 25 va fi scos din concursul urmator.
CS.NATURAL CARP
www.lacul2.ro
www.lacul2.ro
Am sa te rog sa ma ti la curent cu concluziile trase dupa partida de pescuitbogkba scrie:Acum la concurs am vazut ca standul 25 are f multe buturi dupa spusele pescarilor care au pescuit acolo,dar in octombrie la concursul lacul2 ed 1 nimeni nu sa vaitat,dar promit ca voi pescui acolo sa vad ce se intampla.Deocamdata standul 25 va fi scos din concursul urmator.
E bine ce zici tu dar uite hai sa facem o partida de pescuit pe Lacul 2 si eu voi pescui pe standul 25 tu pescuiesti la standul 24 sau 26 adica pe aceeasi parte cu mine .Rezultatul te asigur ca va fi surprinzator.mausse26 scrie:Dane ,spui ca nu sunt standuri favorizate?Pai hai sa facem o mica braila.Tu imi dai un stand de la 1 la 16 si eu i-ti dau standul 25,eu pescuiesc 24 ore pe tine te las 48 ore in conditii de concurs.La sfarsit pierzatorul plateste balta .Ce mai spui acum?Marinita scrie:Bogdane,probabil ai dreptate ca stie lacul foarte bine dar sa nu uiti un amanunt ca pescuitul este ca femeia.Eu merg la Braile dupa treagerea la sorti.Balta ta a dovedit ceva care nu a fost luat in calcul de nimeni.Toate la timpul lor.bogkba scrie:Nu va puneti cu el ca pierdeti pe Bunget,stie lacul mai bine ca mine,structuri tot...Deci Dane lasa Braila la altii!
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Nu-mi ramane decat sa -mi gasesc timpul necesar(am probleme mari),insa sigur vom concura in doi asa cum ai zis,deabea astept sa fiu placut surprins
- Trofim Cristian
- senior
Vreau si eu sa vin cu voi si sa pescuiesc pe standul 24-26 nu conteaza....sa ma anuntati cand ...eu vin numai pe boilies
C.S Green Lake
Ar fi o onare pentru mine.Deocamdata ma opresc aici pentru ca nu vreau sa stric topicul lui Dan .
1.Carp Zone 1
2.Cristi Trofim +Parteneri
3.Stoica Dragos - Subtirica Gabriel(achitat avans)
4.Vali Simescu - Partener(achitat avans)
5.Traian Lepadatu + Marinita Dan+Cezar Mosoiu
6.Aqua -catcher-Marius + Mugurel
7.Razvan Gheorghe -Marius Largeanu -Gabi Petre
8.Dan Stoica+partener (achitat avans)
9.Niculescu Gheorghe(achitat avans)
10.Bratescu Dragos+Costache Gabi(achitat avans).
11.Ionut Voicu+partener
13.Ovidiu Oancea+Parteneri.
14.Nicula Lucian(achitat avans)
15.Popa Romulus(achitat avans).
2.Cristi Trofim +Parteneri
3.Stoica Dragos - Subtirica Gabriel(achitat avans)
4.Vali Simescu - Partener(achitat avans)
5.Traian Lepadatu + Marinita Dan+Cezar Mosoiu
6.Aqua -catcher-Marius + Mugurel
7.Razvan Gheorghe -Marius Largeanu -Gabi Petre
8.Dan Stoica+partener (achitat avans)
9.Niculescu Gheorghe(achitat avans)
10.Bratescu Dragos+Costache Gabi(achitat avans).
11.Ionut Voicu+partener
13.Ovidiu Oancea+Parteneri.
14.Nicula Lucian(achitat avans)
15.Popa Romulus(achitat avans).
CS.NATURAL CARP
www.lacul2.ro
www.lacul2.ro