CUMPAR set de 4 lansete SH:
JRC Defender 3.60m 3.25 lbs
sau
Lanseta Cormoran Carp Eliminator ES 3,60m/3lbs
sau
Lanseta Cormoran Carp Eliminator ES 3,60m/3,5lb
sau
Lanseta Chub Snooper Carp 3,6m 3,5lbs
Acestea sunt modelele care ma intereseaza sau daca aveti alte sugesti, va astept ...
Cerinte: sa aiba maxim 2 sezoane, sa arate bine fara semne de abuz sau accident. de preferat sa fi fost cumparate noi de cel care le vinde pentru ca mie greu sa cred ca niste bete trecute prin 3-4 maini nu au avut de suferit... poate ma insel!
Astept oferte pe MP sau raduionescu45@yahoo.com
ps: betele nu sunt pentru mine deci voi fi foarte precaut pana sa ma decid deoarcece nu vreau sa-l "pricopsesc" si mai mult sa sufere decat sa se bucure de ele
CUMPAR 4 lansete de crap
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- raduionescu45
- senior
- stefan_kwr
- Veteran
Re: CUMPAR 4 lansete de crap
Depinde cati bani e dispus sa dea pe lansete.Daca are in jur de 600 ron unele din ele le ia si noi si nu mai ai nici un dubiu ca sunt zgariate, lovite etc.Aceste lansete, plus cele de la baracuda, energoteam si sert ma interesau si pe mine si nu stiam ce sa aleg, pana la urma am vazut jrc defender 3,60m, 3,25lb, care mi-a placut foarte mult si pe care le-am si ales, la pretul de 640 ron toate 4 cu huse individuale.
Cum am spus, depinde cati bani ai, dar lucrul nou e lucru nou plus ca ai si arantie la el.
Numai bine si sper sa iti gasesti lansetele care iti plac.
Cum am spus, depinde cati bani ai, dar lucrul nou e lucru nou plus ca ai si arantie la el.
Numai bine si sper sa iti gasesti lansetele care iti plac.
- raduionescu45
- senior
tot pe defernder merg si eu si stiu cat costa noi. m-am gandit ca pe banii de 3 buc noi poate gasesc 4 buc folosite dar ingrijite.
- raduionescu45
- senior
tot in cautare suntem!
Salutare! Pot sa-ti ofer o lanseta cormoran eliminator es modelul nou.
Lanseta este cumparata de mine la sfarsitul lui februarie, de la arrow cu pretul de 180 ron. Nu am apucat sa merg cu ea la pescuit, si din motive financiare trebuie s-o vand, chiar daca imi pare foarte rau, asta e.
Daca te intereseaza (desi stiu ca este doar una) vezi anuntul meu, e singurul anunt deschis de mine pe forum
Nu zic asa sa-mi vand marfa, dar ar fi o afacere pentru tine (si pt oricine altcineva) o lanseta nou nouta la un pret mai mic decat in magazin, in aceleasi conditii. Are garantie pana in 2011 februarie.
Salutare si fire intinse!
Lanseta este cumparata de mine la sfarsitul lui februarie, de la arrow cu pretul de 180 ron. Nu am apucat sa merg cu ea la pescuit, si din motive financiare trebuie s-o vand, chiar daca imi pare foarte rau, asta e.
Daca te intereseaza (desi stiu ca este doar una) vezi anuntul meu, e singurul anunt deschis de mine pe forum
Nu zic asa sa-mi vand marfa, dar ar fi o afacere pentru tine (si pt oricine altcineva) o lanseta nou nouta la un pret mai mic decat in magazin, in aceleasi conditii. Are garantie pana in 2011 februarie.
Salutare si fire intinse!
- raduionescu45
- senior
multumesc de raspuns dar am achizitionat 3 JRC Defender SH. Mai astept 1-2 saptamani sa vad daca gasesc una de vanzare tot SH dar cu inel de 50 si daca nu reusesc atunci o voi lua noua.
deci, CUMPAR lanseta JRC Defender 3.60m 3.25lb cu inel de 50 in stare f buna.
deci, CUMPAR lanseta JRC Defender 3.60m 3.25lb cu inel de 50 in stare f buna.