Stai linistit ca nu-i de pe la noisorprodan scrie:frumoasa foto ,,, cine a facut-o
Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
-
- VIP+++
ce treaba are cine a facuto vere intreaba undei balta asta sa dam fuga ca sa sufoca pestele ca nare apa dastula !sorprodan scrie:frumoasa foto ,,, cine a facut-o
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- florian1954
- membru activ
Gogu,cred că vrei să mergem şi cu ceva cisterne de apă
- cosmin mihut
- Veteran
Unde totul este posibil...faina bataie de crap...herr craparsef ???
MERCEDES S
Cosmine, nu este vorba de bataie la crap... In tarile civilizate asa se aduna crapii cand le dai ceva de papa. Niste tari unde omul nu sare cu furci si topoare atunci cand vede o vietate (cu gandul "ascuns" de a-si infunda congelatorul). In alte tari bunul simt ii indeamna pe oameni sa deranjeze cat mai putin natura. In alte tari lebedele se plimbau printre barcile de agrement, pana s-au deschis unele granite...
Si, mai oameni buni, Marius (seful craparilor) v-a aruncat pastila, ca e mare fitilist, el stie bine unde se "bate" crapul si cate exemplare participa la o "bataie".
Si, mai oameni buni, Marius (seful craparilor) v-a aruncat pastila, ca e mare fitilist, el stie bine unde se "bate" crapul si cate exemplare participa la o "bataie".
traim in ROMANIA
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
esti prea subtil pentru mine, recunosc
I Fish. Therefore I am.
Cine eu?
Banuiam, Marius, dar confirmarea e binevenita.
Mai am rabdare cu aceasta musculita care tot bazaie in jurul becului, iar daca nu inceteaza cu "subtilitatile" si nu incepe sa compuna fraze sau chiar (foarte) mici compuneri...becul se va stinge. Iar atunci va bazai repede in alta parte.
Mai am rabdare cu aceasta musculita care tot bazaie in jurul becului, iar daca nu inceteaza cu "subtilitatile" si nu incepe sa compuna fraze sau chiar (foarte) mici compuneri...becul se va stinge. Iar atunci va bazai repede in alta parte.
Ce e bre linistea asta pe aici ?,aveti si voi rasaduri de pus?
,,,,WWWWW,,, ,nu ai bre si matale un nume mai uman,ce dracu ? vorbim aici cu windows cu Linux, ii invatam si pa astia sa prinda peste ?
A gata m-am prins ,esti din echipa lui dunareanu
A gata m-am prins ,esti din echipa lui dunareanu
Mai Ionica, ai gatat cu arpagicul? Da ti-au fugit toti sclavii de pe plantatie de trebuie sa-l pui tu?
Ba anu asta am zis sa il pun eu ca face bine la sanatate miscarea,mai am 2 hectare de arbagic,2,5h de varza ,1,7h de rosi,3,5h de vinete si anu asta pui si pepeni 8h.sorin1362 scrie:Mai Ionica, ai gatat cu arpagicul? Da ti-au fugit toti sclavii de pe plantatie de trebuie sa-l pui tu?
Mai omule, eu in locul tau as vinde toate hectarele alea si din sclavul meu as deveni propriul stapan, as concesiona cativa (c)metri patrati in delta. In cativa ani as reveni in sat (u mare ) si mi-ar pupa si primarul ghiulul. Cand ar fi vorba sa decolez cu hidroavionul toti vulcanii din lume si-ar tine respiratia. Si mai stai sa infunzi arpagicul cu degetul in pamant si ca sa iasa totul "varza" ?Paun Ion scrie:Ba anu asta am zis sa il pun eu ca face bine la sanatate miscarea,mai am 2 hectare de arbagic,2,5h de varza ,1,7h de rosi,3,5h de vinete si anu asta pui si pepeni 8h.sorin1362 scrie:Mai Ionica, ai gatat cu arpagicul? Da ti-au fugit toti sclavii de pe plantatie de trebuie sa-l pui tu?