Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Ce-i cu haosul asta ca parca-i la Turnu Babilonului?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Nemultumitului, i se ia darul !sorin1362 scrie:Ce-i cu haosul asta ca parca-i la Turnu Babilonului?
Momentan acest topic va gazdui discutiile dvs. ...cele in general despre pescuit in Delta !
Tuturor toate cele bune !
Asta e topicul unde ascutim sabile ,,topoarele,dam la crap cu lipitoare,,dam si la cap la alti pescari ,,dam dupa sirene,mai bem o cafea,mai il luam pe cite unu in colimator si sooo, pa el ,,poate organizam si intilniri in ringul denumit Delta,,si mutam si toata caterinca asta care sa adunat pe acest topic.sorin1362 scrie:Ce-i cu haosul asta ca parca-i la Turnu Babilonului?
Cine are mai multe postari in prima luna ,e invitatul meu la o partida in Delta anul asta,si plateste si consumatia integral
Re: RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE
Scuze dar nu mai gasesc nimic la diverse, ori m-am prostit de tot?gor965 scrie:Stim cu totii ca din vremuri stravechi romanul se hraneste cu : paine si circ ...ei ,noi am vrea sa-l hranim cu : ceva mai multe informatii !sorin1362 scrie:................
Daca ati observat, cele mai gustate stiri sunt alea...altfel sunteti anacronic.
.
L.E
Am verificat acum topicul de la Diverse si din ultimele 5 pagini (mutate de curand) doar 5 postari provin din topicul dvs. "Cum sa pescuiesc linistit in Delta" ! Verificati si dvs. si spuneti-mi daca dintre cele 5 merita vre-unul adus inapoi in topicul de baza !
Aaaaa, e OK, erau la "Crap si somn", scuze !
-
- VIP+++
protestez !
imi luati painea da la gura si nu ie corect ca Gogu ie cinstit si face trafic . micu trafic da frontinera ,parca asa zice in codu penal !
imi luati painea da la gura si nu ie corect ca Gogu ie cinstit si face trafic . micu trafic da frontinera ,parca asa zice in codu penal !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
ce nea Ioane,ti-a fost dor de mine ? mi-ai simtit lipsa,ai ?am avut si eu ceva treburi, da,daca ma sfortzez putin, cred ca-mi aduc aminte de locu' matale,si daca fac si ceva exercitii pot sa-l si postez dar deocamdata ma mai gandesc,inca nu sant suparat
- craparulsef
- Veteran
Propun casare si scoatere din evidenta topic !
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Bai baieti ,imi pare rau ,dar zilele astea o sa fiu putin ocupat ,de pus arbagic,salata dali guri,cum termin cu aratura de primavara revin dupa cimp si poate reusim sa facem o iesire sa filmam bataia crapului ,bineinteles ca aici va fi nevoie de ceva informati calde de la Craparulsef ,de regula crapul nu iese la bataie cind vrem noi,iese si el cind i se scoala.Altfel umbalm ca prosti pe girla.
- craparulsef
- Veteran
Uite bataia crapului
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
frumoasa foto ,,, cine a facut-o
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
pai ,o fi ea foto ca lumea,da' nu reprezinta "bataia",a pus-o si nea Craparsef la misto,asa sa dea bine la public
hai nu ne mai zapacii nea Ioane(nenorocitule ),ca doar nu pui arbagic noaptea !
omu' asta chiar n-a glumit,pune "arbagic" toata noaptea,bravo lui ca mai poate !
Pai numai Ionica cu "arpagicul" si Jack cu boabele de fasole...