Florine, din cate te cunosc,te-a enervat rau, rau individul,scuze,entitatea, de ai putut sa reactionezi asaflorinio2006 scrie:Echipa de pe locul 1 va felicita pt organizare, ospitalitate si eforturile depuse pt. a ne asigura un ambient placut!
Multumim f. mult celorlalti participanti care ne-au sustinut moral si ne-au felicitat!
Ii asiguram de tot respectul nostru!
p.s. din pacate cei de pe locul 2 au avut in echipa o fiinta care ...............!
o seara buna!
Cupa Debutantului-Lacul 2-Bunget -Bratesti ed.1
Moderator: florentiniuga
Re: Cupa Debutantului-Lacul 2-Bunget -Bratesti ed.1
- Madalin Dirla
- Veteran
va salut! ma numesc Duduman Florin si am fost la concurs pe standul 7 si am castigat locul 1 !NICI EU SI NICI PARTENERUL MEU DE ECHIPA NU AM FOST SI NU SUNTEM IN CLUBUL CARP ZONE! Madalin 007 ar trebui sa se documenteze mai mult si mai corect! Va multumim ffff mult pt incurajarirele facute si pt felicitari!
Multumim si dl.Bogda Caba si Dan Marinita care ne-au tratat cu maximum de respect!
O seara buna![/quote]
dl. Dudman,cred ca ati citit printre randuri,nu vad sa fi spus eu ca sunteti membru CARP ZONE..........eu doar am urat fir intins standului 7 din care reise in cele scrise de Dan Marinita ca pe acest stand era Pascu Costin + partener......................daca s-a inteles gresit imi pare rau.
Multumim si dl.Bogda Caba si Dan Marinita care ne-au tratat cu maximum de respect!
O seara buna![/quote]
dl. Dudman,cred ca ati citit printre randuri,nu vad sa fi spus eu ca sunteti membru CARP ZONE..........eu doar am urat fir intins standului 7 din care reise in cele scrise de Dan Marinita ca pe acest stand era Pascu Costin + partener......................daca s-a inteles gresit imi pare rau.
- IULIAN C
- carpZone team
Florine...toata admiratia,felicitari pt reusita,nu am avut timp sa ma documentez,insa nu stiu ce sa cred,ca vad ca Organizatorul zice ca ati fost pe stand 24,voi ca ati fost pe 7...in fine nu vreau decat sa-ti spun,ca-mi cunosc foarte bine fratiorii din familia Carp Zone si stiu,bineinteles ca nu esti in club!florinio2006 scrie:
va salut! ma numesc Duduman Florin si am fost la concurs pe standul 7 si am castigat locul 1 !NICI EU SI NICI PARTENERUL MEU DE ECHIPA NU AM FOST SI NU SUNTEM IN CLUBUL CARP ZONE! Madalin 007 ar trebui sa se documenteze mai mult si mai corect! Va multumim ffff mult pt incurajarirele facute si pt felicitari!
O seara buna!
Cum spunea si D-l Bogdan,admin-ul baltii,de apreciat faptul ca ati rezistat acestui concurs cu capriciile lui!
Va doresc la mai mare si la mai multe....acum ca tot v-ati "virusat" cu "microbul" concursurilor crapiste!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Le multumesc colegilor pentru incurajari !
eu zic ca un loc 4, din 30 de echipe, la 9 kg de podium, la primul concurs ca si " capitan " si cu un partener care este la primul concurs al lui......parca nu e chiar rau
As vrea sa-i multumesc partenerului meu Ene Claudiu ( Nowatiny ) pt implicarea si rezistenta de care a dat dovada....bravo Claudiu.
Felicitari standului 7 ( africanii ) pt locul 1....data viitoare va fac contestatie,pt consum exagerat de lichide nutritive
PS. Dan Marinita te asteptam cu cupa pt mentiune ( pe a noastra am cedat-o locului 5 pt ca si-o doreau mult ).....i-am promis-o partenerului meu !
eu zic ca un loc 4, din 30 de echipe, la 9 kg de podium, la primul concurs ca si " capitan " si cu un partener care este la primul concurs al lui......parca nu e chiar rau
As vrea sa-i multumesc partenerului meu Ene Claudiu ( Nowatiny ) pt implicarea si rezistenta de care a dat dovada....bravo Claudiu.
Felicitari standului 7 ( africanii ) pt locul 1....data viitoare va fac contestatie,pt consum exagerat de lichide nutritive
PS. Dan Marinita te asteptam cu cupa pt mentiune ( pe a noastra am cedat-o locului 5 pt ca si-o doreau mult ).....i-am promis-o partenerului meu !
- Madalin Dirla
- Veteran
Felicitari Costi & Claudiu ati dat dovada de multa maturizare si sunt sigur ca in viitorul apropiat vor aparea si podiumurile !!
Locul Stand Nume Cantitate
1 7 Stancu Nicusor 68.4 Kg
2 9 Simescu Valentin 57.6 Kg
3 30 Silviu Dumitrescu 47.4 Kg
4 8 Pascu Costi 38.7 Kg
5 6 Dutu Mihai 37.1 Kg
6 1 Nicolau Andrei 34.5 Kg
7 16 Cristi Trofim 34.1 Kg (Captura 10.6 Kg)
8 14 Sarbu 30.7 Kg
9 10 Cristi Surdu 26.5 Kg
10 27 Gabi Subtirica 26.5 Kg
11 12 Viorel Crivat 23.9 Kg
12 15 Gabi Milea 23.4 Kg
13 31 Dan Stoica 22.8 Kg
14 4 Nicolau Ionut 22.4 Kg
15 29 Marius Dragomir 22.3 Kg
16 11 Serban Ionut 22.2 Kg
17 13 Milasevitz Marius 19.1 Kg
18 33 Balanescu Iulian 16.1 Kg
19 24 Mihai Romeo 9.5 Kg
20 21 Mihai Adrian 8.8 Kg
21 32 Stan Marius 6.6 Kg
22 3 Mihai Stroe 2.1 Kg
23 26 Chiru Mitus 2.1 Kg
24 17 Panait Cristian 1.8 Kg
25 18 Cristi Radescu 1.5 Kg
26 5 Robert 13 0.0 Kg
27 19 Iacob Iulian 0.0 Kg
28 20 Lucian Chiticaru 0.0 Kg
29 25 Adrian Dinu 0.0 Kg
30 28 Guberna Dragos 0.0 Kg
Multumesc pentru aprecieri!Felicitari Costi pt ca ai terminat singur(parere rau ca nu am putut sta pana la final)
1 7 Stancu Nicusor 68.4 Kg
2 9 Simescu Valentin 57.6 Kg
3 30 Silviu Dumitrescu 47.4 Kg
4 8 Pascu Costi 38.7 Kg
5 6 Dutu Mihai 37.1 Kg
6 1 Nicolau Andrei 34.5 Kg
7 16 Cristi Trofim 34.1 Kg (Captura 10.6 Kg)
8 14 Sarbu 30.7 Kg
9 10 Cristi Surdu 26.5 Kg
10 27 Gabi Subtirica 26.5 Kg
11 12 Viorel Crivat 23.9 Kg
12 15 Gabi Milea 23.4 Kg
13 31 Dan Stoica 22.8 Kg
14 4 Nicolau Ionut 22.4 Kg
15 29 Marius Dragomir 22.3 Kg
16 11 Serban Ionut 22.2 Kg
17 13 Milasevitz Marius 19.1 Kg
18 33 Balanescu Iulian 16.1 Kg
19 24 Mihai Romeo 9.5 Kg
20 21 Mihai Adrian 8.8 Kg
21 32 Stan Marius 6.6 Kg
22 3 Mihai Stroe 2.1 Kg
23 26 Chiru Mitus 2.1 Kg
24 17 Panait Cristian 1.8 Kg
25 18 Cristi Radescu 1.5 Kg
26 5 Robert 13 0.0 Kg
27 19 Iacob Iulian 0.0 Kg
28 20 Lucian Chiticaru 0.0 Kg
29 25 Adrian Dinu 0.0 Kg
30 28 Guberna Dragos 0.0 Kg
Multumesc pentru aprecieri!Felicitari Costi pt ca ai terminat singur(parere rau ca nu am putut sta pana la final)
- iulian petre
- Veteran
felicitari Cristi
florinio 2006 sunt baiatul lui care i-ai spus (stai bre) adica vali S din echipa care a iesit pe locul 2 tin sa te anunt ca daca pun mana pe tine ...............
Post Editat -> Gor965
Controlati-va vocabularul si faceti amenintari in alta parte !
Post Editat -> Gor965
Controlati-va vocabularul si faceti amenintari in alta parte !
Multumesc Participantilor Felicitari la toata lumea care a urmarit acest concurs si nu in ultimul rand felicitari castigatorilor.
A fost un concurs greu ca vreme (meteo )si ca organizare deoarece este prima data cand organizez un concurs cu peste 70 participanti.Bogdan a facut tot ce este posibil omeneste ca sa pregateasca balta pentru acest concurs si cand spun aceasta ma refer la amenajarea baltii si binenteles ca mai este mult de munca in continuare.despre peste ce pot sa spun ca sunt multumit cum a raspuns balta dar parerea mea este ca daca se puncta de la 1 kg. era mai bine.Pestii mari sa vazut ca nu au plecat in totalitate din gropile unde au iernat.Inca o data VA MULTUMESC TUTUROR PARTICIPANTILOR pentru seriozitate si pentru cum ati abordat acest concurs.TOT RESPECTUL
A fost un concurs greu ca vreme (meteo )si ca organizare deoarece este prima data cand organizez un concurs cu peste 70 participanti.Bogdan a facut tot ce este posibil omeneste ca sa pregateasca balta pentru acest concurs si cand spun aceasta ma refer la amenajarea baltii si binenteles ca mai este mult de munca in continuare.despre peste ce pot sa spun ca sunt multumit cum a raspuns balta dar parerea mea este ca daca se puncta de la 1 kg. era mai bine.Pestii mari sa vazut ca nu au plecat in totalitate din gropile unde au iernat.Inca o data VA MULTUMESC TUTUROR PARTICIPANTILOR pentru seriozitate si pentru cum ati abordat acest concurs.TOT RESPECTUL
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
gor965 atata timp cand eu nu zic nimic de nimeni si nici nu prea ma intereseaza pisoiii este mai bine sa vb in fata trasmitei tu ce iam zis ca mi-am facut cont pentru florinio special dar sal pui sa citeasca bine mesajul ca poate al intelege
Eu nu sunt purtatorul dvs. de cuvant !aly0506 scrie:gor965 atata timp cand eu nu zic nimic de nimeni si nici nu prea ma intereseaza pisoiii este mai bine sa vb in fata trasmitei tu ce iam zis ca mi-am facut cont pentru florinio special dar sal pui sa citeasca bine mesajul ca poate al intelege
Transmiteti-i personal , folosind optiunea PM (mesaj privat ) sau e-mail !
- Ion Mironov
- Partener
TRIMITE-I MESAJ PRIVAT.........
bine gogule te-am inteles , nu te supara pestele din poza l-ai prins tu ?????
Daca sunteti amabil ,specificati cui va adresati si care-i legatura cu topicul de fata ?!aly0506 scrie:bine gogule te-am inteles , nu te supara pestele din poza l-ai prins tu ?????
Dl Marinita , cand primim cupa pentru locul 4??