militeanu bre..nnnaseara !!!! ala da la vacanta mare Garcea ca parca sunteti echipa si postati la unison ala zice comunisti matale pac bagi stema rosie a lu Lenin !Amsterdamer scrie:n-am prins-o p-asta mai explicit se poate?gogu steriade scrie: mai Van basten militeanu e cu tine ?
Off-topic ...cu Gogu & Friends
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
-
- VIP+++
Re: Off-topic ...cu Gogu & Friends
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Gogule citeste odata pe privat, ca incep sa-mi fac griji pentru tine...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
-
- VIP+++
acu miam revenit.sorin1362 scrie:Gogule citeste odata pe privat, ca incep sa-mi fac griji pentru tine...
mama ce ma doare capu.
am citit.
se aproba.
pupat piata victoriei !
se bea in continuare.
nu ma mai doare capu !
-
- VIP+++
nu . mie imi place astaAmsterdamer scrie:Iti place mai mult asta?
- Fişiere ataşate
-
- amstel-beer.gif (47.15 KiB) Vizualizat de 2688 ori
Incearca si Grolsch ca e mai buna ca Amstel-ul
- Fişiere ataşate
-
- grolsch.jpg (17.84 KiB) Vizualizat de 2676 ori
- janes romanes
- senior
a zis cineva bere?????
-
- VIP+++
contorsionistu asta sigur na baut bere ! asta e lovit rau da concentratie mai mare da alcol ! bine ca are masina mai incaptoare ca daca iera mai mica iera terminat !
-
- VIP+++
e mai buna la ce ,la suflet ? da unde so incerc ? are la noi la romanika asa ceva ? ie scumpa ?Amsterdamer scrie:Incearca si Grolsch ca e mai buna ca Amstel-ul
-
- VIP+++
Re: Clubul Sportiv Green Lake-inscrieri
[quote="iulian petre"]Gogule mai baga doi ....la noi este "liniste" ca mai si pescuim . Vezi ca in gradina matale sunt cam multi membrii acvilisti asa ca mai taie frate din puhoiul ala de membrii CZ ca nu mai intelege romanul care-i Cz-ist si care-i AC-vilist.
/quote]
sefule iesti intro marea neagra si adanca confuzie io nam gradina cu membri pasari da prada ci doar cu pasaret pasnic si care sa oaua ! si sunt da acord cu antevorbitoru meu care zice ca cand vine vorba da oameni calitatea bate cantitatea ! sanatate multa si mare !
/quote]
sefule iesti intro marea neagra si adanca confuzie io nam gradina cu membri pasari da prada ci doar cu pasaret pasnic si care sa oaua ! si sunt da acord cu antevorbitoru meu care zice ca cand vine vorba da oameni calitatea bate cantitatea ! sanatate multa si mare !
- Marian Constantin
- Veteran
gogu steriade scrie:................. si sunt da acord cu antevorbitoru meu care zice ca cand vine vorba da oameni calitatea bate cantitatea !
pe Sorin il inteleg de ce loveste in membrii clubului Green Lake .............
da pe tine care esti doar un frustrat si te ascunzi in spatele unei clone
-
- VIP+++
vorbeste ba Mareane frumos . io discutam cu prietenu Iulian o chestie da etica si morala si nam nevoie sami bagi matale vrajeli dastea cu frustrati si clone ca nam legat ace impreuna pa Siret sau Prut ! cand sio actualiza clubu CZ lista la voi pa sit si pe alte situri atunci sa faceti misto da clubu asta si sa faceti fronda cu lista voastra cea lunga . Ca ie atrat da lunga ca sa termina pa forumu asta si nu mai ajunge si pa la APCR si xxx pa unde sunteti voi membri da baza si leati dat flit da cateva luni incoa ! putin respect nu omoara pa nimeni dar daca lipseste un pic va faceti da handel (rahat ptr. cunoscatorii nostri dan Dobrogea ...sa traiesti Misule !!! )Marian Constantin scrie:gogu steriade scrie:................. si sunt da acord cu antevorbitoru meu care zice ca cand vine vorba da oameni calitatea bate cantitatea !
pe Sorin il inteleg de ce loveste in membrii clubului Green Lake .............
da pe tine care esti doar un frustrat si te ascunzi in spatele unei clone
pss
cer scuyze la senior moderator si la alti care sa simte nasol da vorbele mele dar am studiat si eu un pic la fenomen si am exprimat mia concluzie ...deci ,puteti baga la divertis fara problem !
eventual cer functie da conducere la clubu verde sil dau afara pa Marean pentru atac degeaba si gratuit la persoana mea !
- Marian Constantin
- Veteran
vezi ca am dreptate ...vrei ne inseli cu moralitatea ta ...... tot un frustrat ramaigogu steriade scrie:...... etica si morala ........ vrajeli dastea ........ handel (rahat ..... )
PS
Cosmin se poate afla cine este acest moderator ? ..... s-au macar o adresa de IP ..... sa vad si eu cat de serioasa este clona asta
- Marian Constantin
- Veteran
asta cu ba ... nu am legat ace cu tine , si nici nu vreau , da nici tu nu te tragi de sirete cu mine ....gogu steriade scrie:
vorbeste ba Mareane frumos . ..
Imi pare rau ca trebuie sa intervin ,dar Gogu nu este moderator ci doar are statutul de VIP...ptr. e un personaj ceva mai aparte si-n general haios de felul sau ! Acum nu stiu exact sa spun ce l-a deranjat dar ca sa nu mai dam apa la moara pe acest topic mut discutiile unde banuiesc eu ca doreste nea Gogu !