am si eu cateva intrebari, nu stiu daca am ales corect locul unde sa intreb, daca nu Qnix te rog sa ma scuzi si sa muti tu topic-ul unde trebuie.
1- am inteles ca daca dau la stiuca la pestisor viu e mai recomandat sa dau cu un ac(marime 1/0 sau 2/0) cu tija lunga fara struna.
e bine sa pun putin fir textil in locul strunei? sau si ala o cam sperie pe cumatra?
2- pt o lanseta de spinning ce ar trebuii sa folosesc? un textil sau fir normal? ce marime? daca doriti sa-mi si recomandati un anume fir. eu folosesc un trabucco t-force cred ca ii mai zice si long cast(nu sunt acasa pt ca m-as uita pe rola) de 0.25mm , dar nu stiu ce a patit, pt ca am vazut ca s-a cam distrus, daca trag nu cu foarte multa forta de el cu mana se rupe imediat. specific ca firul e cumparat de prin ianuarie. sa fie oare pt ca a stat undita in masina vreo 2-3-4 zile pe o caldura foarte mare? :oops:
multumesc, astept parerile voastre
cippy
help me
- Qnyx
- Master Admin
Re: help me
1) -> Corect carlig 1/0
2) -> DAM Tectan 0.25 (galben si fir kevlar 0,15 , aprox. 5cm)
si la carligu ala pun si oleaca de fir textil? sau leg de fir direct?Qnyx scrie:1) -> Corect carlig 1/0
mc qnyx
am cautat pe net , acu sa vad unde as putea sa gasesc asa ceva.Qnyx scrie:Firul de kevlar e textil
de abia astept sa ajung joi la pitesti sa fac proba. sper sa nu-mi reteze vreo stiuca firul cu tot cu acul ala 1/0