LA MULTI ANI IORGU !!!
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- IULIAN C
- carpZone team
LA MULTI ANI IORGU !!!
Iorgule,tati mai adaugi un solz in colectie,asadar Sanatate maxima si capturi cat mai marete iti urez cu toata sinceritatea!
P.S-Dai de baut ca pe Chiriacu ai trecut fara sa ne bagi in seama,ai vb doar cu Cristi Bebesel...tre sa te revansezi cu o bere rece,ok?
La Multi Ani si fire cat mai zdruncinate,sa ne traiesti 100 de ani!
P.S-Dai de baut ca pe Chiriacu ai trecut fara sa ne bagi in seama,ai vb doar cu Cristi Bebesel...tre sa te revansezi cu o bere rece,ok?
La Multi Ani si fire cat mai zdruncinate,sa ne traiesti 100 de ani!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Re: LA MULTI ANI IORGU !!!
Sa traiesti nenicule,sanatate tie si la familie.
La multi ani ..."moshule" !
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi !
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi !
Va multumesc din suflet pentru urari Acum 5 minute am primit urarile de rigoare din partea familiei. Am deschis calculatorul, am intrat pe InfoPescar.Tv (asta fac prima data in fiecare dimineata) si am gasit felicitarile voastre, ceea ce imi comfirma faptul ca aici este o mare si unita familie.
Sunt sigur ca ne vom intalni si voi face oficiul de gazda primitoare. Iuliane sa stii ca nu te-am ignorat, eram in trecere si nu cunosteam multa lume. Cu proxima ocazie ma revansez fata de toti cunoscutii
va iubii pe toti
Sunt sigur ca ne vom intalni si voi face oficiul de gazda primitoare. Iuliane sa stii ca nu te-am ignorat, eram in trecere si nu cunosteam multa lume. Cu proxima ocazie ma revansez fata de toti cunoscutii
va iubii pe toti
Ocroteste natura, merita!
Nea Iorgule la multi ani,sanatate,noroc si fericire ,alaturi de familie si de cei dragi,impliniri de vise si ocoliri de necazuri,sa-ti aduca viata tot ce-ti doresti
......................................................................................Paun Ion scrie:Sa traiesti nenicule,sanatate tie si la familie.
Am uitat, noi am avut niste incidente, ai scuzele mele ,uneori sint mai aspru,mai capos, ,m-ai suspicios,ce sa ii faci , m-ai multe imprejurari ma fac sa fiu asa.
Inca o data iti urez o viata cit mai linistita,sanatate
- gimi_mures
- senior
- stefan_kwr
- Veteran
Sanatate si La multi ani alaturi de cei dragi
- Madalin Dirla
- Veteran
La multi ani si fire cat mai tensionate in 2010 dl. Iorgu!!!!
- Ion Mironov
- Partener
LA MULTII ANI!!!! FERICIRE SI FIRE INTINSE
- cristian505ro
- Veteran
La multi,multa sanatate si fire intinse la somn pe Mihailesti!
Cristian Bebesel
-
- VIP+++
la multi ani si sa ne cinstesti !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Va multumesc mult la toti, pentru urari si va doresc, multa sanatate la familiile voastre, precum si realizarea cat mai repede a planurilor pe care le aveti.
Ocroteste natura, merita!
Cam întârziat, dar totuşi sincer : La mulţi ani sănătoşi, la mulţi balauri scoşi din apă, la multe clipe de neuitat şi la mulţi oameni ca tine pe lângă tine... Să-ţi dea Dumnezeu sănătate şi fericire, şi să te ţină cu sufletul curat... LA MULŢI ANI !!!
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan