Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: CATERINCA INTRE PESCARI DE DUNARE SI DELTA
Multumesc lui dl.Gore pentru curatenie ,,m-ai aveam nintel si ma duceam dracu de cite balari se adunasera pe topic
Re: CATERINCA INTRE PESCARI DE DUNARE SI DELTA
Gata dunarene te asteptam ,,,da nu prea mult ,,ca venim dupa tine pe 21
Re: Delta Dunarii...discutii off-topic
bai Dunarene ,cind va mai duceti pa la Vidra sa va mai invete dale pescuitului?
Re: RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE
Domnule Gor965,
Daca tot sunteti prin zona, profit de ocazie...
V-am rugat insistent sa lasati unele postari, chiar daca sunt off topic, deoarece acestea fac de multe ori o legatura mai buna intre cele on topic.
Paun Ion a solicitat mutarea unor postari de pe acest topic. Dvs., probabil din exces de zel ati macelarit toata delta.
Am pus multa sare si piper pentru a atrage , iar dvs. le-ati maturat in topicul "Acolo unde nu mai citeste nimeni".
Va rog sa revizuiti toate topicurile de pe intreg forumul, deoarece foarte multe postari sunt off topic !!!
Si in fond ce-i joaca asta cu off/on topic, atunci cand ceva functioneaza si numarul vizitatorilor creste?
Dupa ce cititi puteti sa mutati si balivernele de mai sus in "Tinutul uitat de toti".
V-am rugat insistent sa lasati unele postari, chiar daca sunt off topic, deoarece acestea fac de multe ori o legatura mai buna intre cele on topic.
Paun Ion a solicitat mutarea unor postari de pe acest topic. Dvs., probabil din exces de zel ati macelarit toata delta.
Am pus multa sare si piper pentru a atrage , iar dvs. le-ati maturat in topicul "Acolo unde nu mai citeste nimeni".
Va rog sa revizuiti toate topicurile de pe intreg forumul, deoarece foarte multe postari sunt off topic !!!
Si in fond ce-i joaca asta cu off/on topic, atunci cand ceva functioneaza si numarul vizitatorilor creste?
Dupa ce cititi puteti sa mutati si balivernele de mai sus in "Tinutul uitat de toti".
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
...de multe ori fac legatura si stiti bine ca la topicul dvs. n-am prea umblat ...in cazul de fata discutiile deviasera mult !sorin1362 scrie:Domnule Gor965,
Dl. Paun a solicitat prea multe ptr. cate puteam eu la ora 3 AM ! Am mutat ultimele pagini de postari ceva mai mult decat off-topic !...si tot mi-a luat o ora sa le selectionez pe cele care trebuiau mutate !sorin1362 scrie:Paun Ion a solicitat mutarea unor postari de pe acest topic. Dvs., probabil din exces de zel ati macelarit toata delta.
Problema e ca acolo citesc mai multi iar aici nu mai posteaza altii ! N-am vrea sa incercam sa sporim traficul cu subiecte de cearta ,raca ,scandal ,circ ,etc. pe orice subforum !I-am spus si dl-ului Paun ca daca las subiectul de caterinca intre pescarii de Delta si cei de Dunare ,pe acest subforum ,maine ma trezesc cu altii care deschid un topic de caterinca intre posesorii de mulinete Okuma vs. restul lumii si facem forumul o bascalie generala !sorin1362 scrie:Am pus multa sare si piper pentru a atrage , iar dvs. le-ati maturat in topicul "Acolo unde nu mai citeste nimeni".
Cand o sa dispun de timpul necesar o sa mut ce gasesc de cuvinta ca trebuie mutat ! Pana una alta ,nu sunt angajatul acestui sit si daca pana acum a mers bine ,inseamna ca n-am dat chiar cu bata in balta !sorin1362 scrie:Va rog sa revizuiti toate topicurile de pe intreg forumul, deoarece foarte multe postari sunt off topic !!!
Dupa cum bine spuneati la un moment dat ,anumite postari off-topic mai destind atmosfera si dau unui topic un imbold spre inainte. Cand un moderator considera ca off-topicul nu mai ajuta cu nimic subiectul sau chiar ii face un prejudiciu ,muta cu de la sine putere postarile in cauza ! Asa e pe forum ...unele merg lasate ,altele nu !sorin1362 scrie:Si in fond ce-i joaca asta cu off/on topic, atunci cand ceva functioneaza si numarul vizitatorilor creste?
Nu stiu exact la care baliverne de mai sus faceti referire ...la ale dvs. sau la ale mele ? Daca e vorba de discutiile despre lansete ,am specificat de la inceput ca o sa le mut !sorin1362 scrie:Dupa ce cititi puteti sa mutati si balivernele de mai sus in "Tinutul uitat de toti".
De data asta era vorba strict de balivernele mele.
Discutiile deviasera doar pe acest topic, iar Ionica (Paun Ion), foarte nervos la acea ora, a inceput o insiruire fara selectie.
Daca ati observat, cele mai gustate stiri sunt alea...altfel sunteti anacronic.
Oricum voi face o pauza de "odihna" si voi stinge putin timp lumina care a atras cam multe musculitze, si care ar trebui sa se invarta in jurul altor materii...
Discutiile deviasera doar pe acest topic, iar Ionica (Paun Ion), foarte nervos la acea ora, a inceput o insiruire fara selectie.
Oricum voi face o pauza de "odihna" si voi stinge putin timp lumina care a atras cam multe musculitze, si care ar trebui sa se invarta in jurul altor materii...
Stim cu totii ca din vremuri stravechi romanul se hraneste cu : paine si circ ...ei ,noi am vrea sa-l hranim cu : ceva mai multe informatii !sorin1362 scrie:................
.
L.E
Am verificat acum topicul de la Diverse si din ultimele 5 pagini (mutate de curand) doar 5 postari provin din topicul dvs. "Cum sa pescuiesc linistit in Delta" ! Verificati si dvs. si spuneti-mi daca dintre cele 5 merita vre-unul adus inapoi in topicul de baza !
Oricum voi face o pauza de "odihna" si voi stinge putin timp lumina care a artas cam multe musculitze, si care ar trebui sa se invarta in jurul altor materii...[/quote]
Sorinele, nu esti putin cam dur si poate vorbele tale : ,,anacronic''. Crezi ca << in jurul altor materii>> este o formulare civilizata? Poate cu alti interlocutori
Sorinele, nu esti putin cam dur si poate vorbele tale : ,,anacronic''. Crezi ca << in jurul altor materii>> este o formulare civilizata? Poate cu alti interlocutori
Ocroteste natura, merita!
Alo,,Alo,,Alo...nu mutati postarea cu Germinele ,anumite mutari le cer chiar eu, va bagati decit la cererea mea (cred ca am dreptul tinind cont ca 90%din postari i-mi apartin si e un topic initiat de mine) Uitati cum vad eu topicul asta :este legatura directa a unui cerc de oameni care indragesc Delta ,Dunarea si pescuitul la crap,este colaborarea noastra ,a tuturor,inclusiv a ta Gore.Vreau ca informatia sa fie cit mai compacta,plina de substanta si imagini nu imprastiata pe zeci de alte topicuri,datorita complexitati discutilor.
NU, NU, LEGEA E LEGE !
Mai Ionica sa te mute si pe tine la arhiva ca tu ai starnit acest tzunami.
Iorgule, nu vorbeam de cei cu indelungi state, ci de unii care nu au nici macar imagine la avatar si vor conversatie; daca esti foarte activ, nu trebuie sa-ti enumar musculitele...
Mai Ionica sa te mute si pe tine la arhiva ca tu ai starnit acest tzunami.
Iorgule, nu vorbeam de cei cu indelungi state, ci de unii care nu au nici macar imagine la avatar si vor conversatie; daca esti foarte activ, nu trebuie sa-ti enumar musculitele...
Si eu tot compactarea informatiei o caut ...si asa cum am scos dintr-un topic dicutiile lui Iorgu si Mihut despre pomicultura si Norvegia ,am scos si lui Sorin postarile in care unul intreba de o barca pneumatica SH ,Sorin ii spunea sa se uite la rubrica bazar ,ulterior acela ii raspundea ca facea si el conversatie ...sa avem pardon , dar lui Sorin chiar nu i-am "belit Delta" in asa masura incat sa se supere pe mine si sa-mi ceara sa revizuiesc tot forumul ,ptr. ca dintr-o data s-a descoperit off-topic peste tot !Paun Ion scrie:.................Vreau ca informatia sa fie cit mai compacta,plina de substanta si imagini nu imprastiata pe zeci de alte topicuri,datorita complexitati discutilor.
Care arhiva frate ? N-am mutat nimic la arhiva !!! Toate postarile despre analogia gaurii la scrumbie sunt mutate la Diverse !sorin1362 scrie:.............
Mai Ionica sa te mute si pe tine la arhiva ..........
bai nene,inca putin si va trebui sa ne luam cravata sa scriem p' aici,niscavai functii de senatori,alea alea!
Sorinele si Voicu a fost ,,tare'' cica rapitor de Dunare si acum se vaita ca nu doarme de 17 zile Apropo a avut si el ,,cravata'' nu stiu ce culoare
Ocroteste natura, merita!
Ce faci ma nenorocitule ,ai postat si ai fugit,nu povestesti si tu unde ai fost ,nimic,m-am uitat dupa tine pa 21 ,pai tu in loc sa postezi acolo unde ai servici ,vi aici la nea ionica si sorin sa mai inveti meserie ,ca la voi ,cei mai mari pesti prinsi sint guvizi.dunareanu scrie:bai nene,inca putin si va trebui sa ne luam cravata sa scriem p' aici,niscavai functii de senatori,alea alea!