Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: CATERINCA INTRE PESCARI DE DUNARE SI DELTA
UNDE dracu sa fug ma ,,trebuie sa insemnez toate panaramele scrise de voi pe topicul asta si sa rog adminul sa le mute
Sau am alta propunere ,catre dl. admin ,,in spiritul topicului ,,,faceti dvs. selectia cu articolele care ar trebui sterse de pe RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE
VA MULTUMESC
Sau am alta propunere ,catre dl. admin ,,in spiritul topicului ,,,faceti dvs. selectia cu articolele care ar trebui sterse de pe RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE
VA MULTUMESC
Re: RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE
...............................................................................................................cosmin mihut scrie:Nea Ioane zici ca esti desprins din "Amintiri din copilarie " a lui I.Creanga.Faina poveste....
..Rog moderatorul sa mute postarea la topicul CATERINCA INTRE PESCARI DE DUNARE SI DELTA
................................................................................................................................sorin1362 scrie:Cosmine, ii desprins din "Amintiri din copilarie" a lui Ion Paun care umbla creanga ...faina, faina
Rog moderatorul sa mute postarea la topicul CATERINCA INTRE PESCARI DE DUNARE SI DELTA
/costy_cr scrie:si................pestele unde este?
................................................................................
Rog moderatorul sa mute postarea la topicul CATERINCA INTRE PESCARI DE DUNARE SI DELTA
..................................................................................................................cosmin mihut scrie:Ce figura esti ,aici este vorba de RESPECT PENTRU.....
...................................................................................................................sorin1362 scrie:Pestele-i sub apa ca rama sau ca rima, ori, ma rog, ca problema aia...
...............................................................................................................cosmin mihut scrie:Eeeexact....
Mai Ionica Vezi ce ti-am postat in ultima vreme, nu te arunca asa, e de bine copile
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
......................................................................................................................cosmake scrie:Super articolul.
Multumim pentru el si daca mai aveti asa ceva puteti sa ne mai delectati cu cite ceva. Daca nu mai aveti articole din tot ce am citit pe forum cred ca sinteti destul de in masura sa ne spuneti si din experienta.
Multa stima.
Ai grija ce spui, ca ai lipsit ceva vreme, intai citeste si pe urma ....
Buna seara. Sau dimineata. Nici nu mai stiu ce e....pt. ca sunt suparat ca a pierdut Dinamo Oameni buni , sunteti de belea. Asa "meciuri" n-am vazut niciodata . Constat ca cu cat e priceperea mai mare la pescari cu atat e orgoliul si caterinca mai mare.
In alta ordine de idei, eu il propun pe nea Ion ca moderator. Se pricepe
I Fish. Therefore I am.
Doar stii ca respect crapul de Dunare, mai sunt si glume, "dunareanu" a bagat zazanie, dar e dibuit : Costin Stefanescu, restul e ...
La ce dracu sa fiu moderator,,mariuse,purceaua e moarta in cotet si eu ma fac moderator,si de fapt la un topic de caterinca nu prea trebuie moderator,,poate doar sa ne ajute sa ascutim topoarele,sa punem coada la furca,cu alte cuvinte sa ne impinga de la spate ,in niciun caz sa ne pondereze.pharaoh scrie:Buna seara. Sau dimineata. Nici nu mai stiu ce e....pt. ca sunt suparat ca a pierdut Dinamo Oameni buni , sunteti de belea. Asa "meciuri" n-am vazut niciodata . Constat ca cu cat e priceperea mai mare la pescari cu atat e orgoliul si caterinca mai mare.
La pagina 1 dunareanu ii da talpa,,vrea sa iasa cu mine pe girla
Nu cred ca trebuia deschis aici acest topic...aveati la Diverse unul ptr. discutii de genul asta !
Postarile pe care le consider off-topic si inclusiv acest topic ,vor fi mutate acolo !
Postarile pe care le consider off-topic si inclusiv acest topic ,vor fi mutate acolo !