Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE
Si parca te uiti a ploaie...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
de asemenea mai are si niste organe care se numesc branhii,care tin loc de nas !
Mai omule cheama smurdul ca deja esti incoerentdunareanu scrie:hai ca au adormit copii si pot sa ma joc cu tine,deci lectia 1,ca trebuie s-o luam de la inceput:
crapul,are cap,corp si coada,plus niste aripioare cu ajutorul carora se deplaseaza,daca aveti ceva nelamuriri,va rog intrebati,cred ca e cazul !
pai chiar acum cand stau la discutii cu tine ma faci incoerent,de obicei la ora asta dorm,dar azi sant suparat c-a pierdut Dinamo
Mai omule, du-te la culcare ca asta nu-i mess, daca totusi vrei sa scrii ceva gandit(cat de cat) te las cateva ore, pun ceasul desteptator, iti scriu vreo doua, trei baliverne, asa ca sa le intelegi, ma culc din nou, iar fixez ceasul dupa inteligenta ta, ...si tot asa...da pana intelegi tu asta se face dimineata
si culmea stii care e ? maine la 7 vin niste prieteni sa mergem la peste sa-l omoram pe ghibort,da d'ala mare serios!
gata nu mai vrei sa vorbesti cu mine ?,ai dreptate ,nu-i mess,da noi putem sa vorbim ca gore oricum doarme acum ,abia maine le sterge,poate imi da mie un delete,mai bine,scapi de mine,ce nu-ti convine ?>
Pai cum sa nu te fac incoerent? Azi inca n-a pierdut nimeni, ieri a pierdut Brasovul (cu Vasluiul), si alaltaieri a pierdut Dinamo (cu CFR Cluj)...deci uite cum toate se leagadunareanu scrie:pai chiar acum cand stau la discutii cu tine ma faci incoerent,de obicei la ora asta dorm,dar azi sant suparat c-a pierdut Dinamo
mai avem un vizitator,cin' sa fie cin' sa fie,nea Paun? Cosmin ?
Si mai ai inca un ghinion (nu ca esti cam etilat), ci deoarece eu sunt stelist !
hai bai nene c-am glumit,ce treaba are pescuitu' cu turca(ca asta joaca ai nostrii)?sorin1362 scrie:Pai cum sa nu te fac incoerent? Azi inca n-a pierdut nimeni, ieri a pierdut Brasovul (cu Vasluiul), si alaltaieri a pierdut Dinamo (cu CFR Cluj)...deci uite cum toate se leagadunareanu scrie:pai chiar acum cand stau la discutii cu tine ma faci incoerent,de obicei la ora asta dorm,dar azi sant suparat c-a pierdut Dinamo
Si cu asta iti spun du-te si fa nani, ca ai firma de... si site de...., de mentinut treze bineanteles
CATERINCA INTRE PESCARI DE DUNARE SI DELTA
Bai fratilor uitati am creat un topic,, o sa il denumesc ,,CATERINCA INTRE PESCARI DE DUNARE SI DELTA,,,o sa rog moderatorul sa mute postarile bifate de mine din topicul,, RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE,,,nu ca m-ar deranja pe mine personal postarile in sine ,,ci din respect pentru continutul topicului,, care a fost creeat pentru a arata frumusetile Deltei ,ale Dunari,intrun cuvint,, eu va invit daca doriti sa postati ceva,,, cu care va mindriti pe acest topic,, pentru mine ar fi o mare bucurie,,Iar pe topicul CATERINCA INTRE PESCARI DE DUNARE SI DELTA ,,,ascutim sabile ,,topoarele,dam la crap cu lipitoare,,dam si la cap la alti pescari ,,dam dupa sirene,mai bem o cafea,mai il luam pe cite unu in colimator si sooo, pa el ,,poate organizam si intilniri in ringul denumit Delta,,si mutam si toata caterinca asta care sa adunat pe acest topic.
Cine are mai multe postari in prima luna ,e invitatul meu la o partida in Delta anul asta (banu jos,parte parte, cu restul echipajului).
Cine are mai multe postari in prima luna ,e invitatul meu la o partida in Delta anul asta (banu jos,parte parte, cu restul echipajului).
Aaa......esti stelist,becalist,bheeeee,ia d'aici atunci
sper sa intelegi si s-o iei ca o gluma !