Moara Vlasiei
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- ionescu iulian
- senior
Re: Moara Vlasiei
Acum speram sa se dezghete curand sa putem pescui ca nu mai e mult pana la primul concurs organizat chiar pe moara
„Lumina Faptelor Bune”
chiroiu 4 are oferta mai atragatoare. parerea mea
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
Asa este mai ales ca parerea ta este si una OBIECTIVA.nando scrie:chiroiu 4 are oferta mai atragatoare. parerea mea
Ce rost are un comentariu de genul asta in topicul MOARA VLASIEI, poti posta in topicul CHIROIU oferta lor(daca nu exista deja) si o sa vedem ''noi'' care este mai buna.
TOTUL PENTRU CRAP
- Razvan Garcea
- senior
Ai mare dreptate Coleman....plus ca cele doua balti nu suporta asemanari .MV 2 este un carpodrom cu o populatie enorma de crap,poate suprapopulat si nu are agatatura cocioace sau alte surprize in adancurile ei,poate somnii aceia imensi iar Chiroiu este o balta pe care te simti ca pe o bucatica de Dunare si care este foarte frumoasa prin naturaletea ei si biotopul de care dispune.Chiroiu este o balta in care trebuie sa sti cum sa localizezi pestele si sa fi mai pervers decat el sa-l poti da pe saltea iar pe MV trebuie doar sa sti cum sa ti pe pat sutele de crapicoleman scrie:Asa este mai ales ca parerea ta este si una OBIECTIVA.nando scrie:chiroiu 4 are oferta mai atragatoare. parerea mea
Ce rost are un comentariu de genul asta in topicul MOARA VLASIEI, poti posta in topicul CHIROIU oferta lor(daca nu exista deja) si o sa vedem ''noi'' care este mai buna.
Iar ca incheiere nu pot sa spun decat ca sunt 2 balti pe care ma voi duce cu mare placere de fiecare data cand voi avea timp.
SENIOR CRAP CLUB
- stan nicolae
- senior
salutare...7,5,3kg. Toti pe boaba.
- janes romanes
- senior
acum 2 zile a fost colegu meu ...una bucata ciortan 5,5kg...vreme naspa cam rece...la bila luat!!!!
Ceva bucati de astazi ...aprox. 45 kg
- Madalin Dirla
- Veteran
- Ion Mironov
- Partener
vezi ce face elevu.....bate profesoru.......felicitari costi....la mai mare....
Salut am avut o mica disputa cu un amic care-mi spune ca de anu asta caras se retine fara limita vroiam sa va intreb pe voi eu unu neavand timp sa ajung sa vad daca e adevarat
h3h3h3... prima partidă pe 2010 pe moară... mâine dimineaţă :D:D abia aştept ...
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
- Allen Besnovich
- Veteran
Cum a decurs ?eden scrie:h3h3h3... prima partidă pe 2010 pe moară... mâine dimineaţă :D:D abia aştept ...
C.S. OLTENIA FISHING
- jila pitis
- senior
asteptam cu interes rezultatele.detalii cat de multe.
4 crăpceni, 2.9, 3.8, 4.2 şi 5.1 la boabă, simplă sau dipuită şi la râmă cu viermuş. cel de 4.2 a făcut show fiind luat la feeder cu fir de 0.2
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan