primavara in delta
Moderator: Sebastian
Re: primavara in delta
da ,pt tine e departe,nu se merita,practic scrumbia se prinde peste tot, dar exista un loc unde e mai prolifica si acolo mergem noi
Mai Costinele, sa stii ca nu am bataturi, deci botoseii tai n-au pe ce calca, eventual in gol . Ca dupa cum te vad in poze se pare ca te-am tuns destul de scurt .Mai vrei si-un ras? N-am insistat cu tunsul deoarece apareau niste colturi, dar daca tii neaparat, hai...ca doar de tine se minuneaza tot poporul.
Deci hai sa-ti reamintesc ca pe mine nu ma intereseaza pescuitul scrumbiei pe care mi-o tot vari pe gat. Probabil toata lumea este asa de interesata de taparinele tale, incat de mult face nani.
Ziceai ca mergeti 14 indivizi? Pe ceilalti 13 i-ai luat de la balamuc? .
Deci hai sa-ti reamintesc ca pe mine nu ma intereseaza pescuitul scrumbiei pe care mi-o tot vari pe gat. Probabil toata lumea este asa de interesata de taparinele tale, incat de mult face nani.
Ziceai ca mergeti 14 indivizi? Pe ceilalti 13 i-ai luat de la balamuc? .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
Stii ce-i interesant Costine apele pe Dunare sunt foarte ridicate ,si totusi in pozele tale este destul de limpede ..prin ce zona ai bantuit?
MERCEDES S
apa e foarte limpede,nici vara n-am gasit-o asa limpede,nici asa nu-i bine,am fost pe langa Giurgiu,ma duc acolo ca e aproape,50 de km doar!
- cosmin mihut
- Veteran
Confirm. Si pe la Cernavoda e la fel, am fost weekend-ul trecut sa arunc o privire. Mai exact in zona Rasova - Cochirleni.dunareanu scrie:apa e foarte limpede
I Fish. Therefore I am.
- cosmin mihut
- Veteran
Pe la noi prin oras trece Tarnava Mare neagra ,am vazut pe Valea Oltului ,Oltul negru,si asa ma gandeam ca o fii si Dunarea...
MERCEDES S
stiu ca poate n-are legatura cu delta sau cu pescuitul dar sper sa va bucure sufletul iubitor de natura
Ultima oară modificat 14 Apr 2010, 19:56 de către pharaoh, modificat 1 dată în total.
I Fish. Therefore I am.
dunareanu scrie:PF 2
Translate,please
Portile de fier 2 Parerea mea...costelino scrie:dunareanu scrie:PF 2
Translate,please
Iar mi-a luat-o altul inainte ...Un minut...
Va multumesc