cum sa pescuiesc linistit in delta?

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
dunareanu
senior
senior

Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?

Mesaj de dunareanu » 11 Apr 2010, 21:42

neicushorule,c-am devreme te culci,aici treaba incepe abia pe la ora asta,acum se ascut sabiile,se fac ultimile repetitii,si dai si dai, =)) =))

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 12 Apr 2010, 01:26

Costine (daca asta o fi prenumele tau real...eu oricum iti voi spune asa pana una, alta), daca suntem civilizati, vorbim frumos, ne respectam, sabiile pot sta la locul lor, in teaca. Si asta indiferent de ora din zi sau din noapte...
Deci, cam cum ar fi sa incepem cu inceputul...iesi putin, ciocanesti la usa, la raspunsul "intra", intri, te recomanzi, citesti CV-ul, si te sunam noi in timp util...
Dar, mai Costin, e simplu sa-ti deschizi un topic al tau, butonezi un pic, ii dai un titlu, de exemplu : "SCRUMBIA LA TAPARINA", " AVATU` DAT DRACU`", "LOCUL DE PESCUIT PE GOAGAL ART", da esti suficient de doxat sa gasesti tu ceva, sa ne uimesti. Si uite asa nu ne mai ciondanim noi intre noi. Dar poate atunci vei avea probleme cu ADMIN-ul...? Ei, dar atunci e treaba ta, atunci vei vedea ca nu e bine ca frunza la morcov sa fie mare, ca si radacina este mare, si implicit fisurile din dos...
Consider ca cele de mai sus nu sunt jigniri, ci doar informatii utile si sugestii voalate (N.R.)
Si cand vei avea topicul tau iti vom face niste vizite inopinate, niste raiduri scurte, si sa vedem atunci cum tratezi cu adminu ca sa nu-ti mute postarile undeva unde nu citeste nimeni...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 12 Apr 2010, 11:19

ba citeste domne ca intai le arunca la mine la diverse ! :-B si mie imi place sa vorbesc da gaura cu morocovu + iepurasu+vanatoru+pusca si cureaua lata . ;) ca io va iubesc pa toti ! >:D< :x
pss
bre dunareanu Kogeac , lasa bre broasca jos ca macane ! :^O ai pus o poza cu un crap la jug si zici ca lai eliberat . pai de ce lai mai pus la jug daca le dai drumu ? :-? !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 12 Apr 2010, 11:44

mai Sorine,eu zic ca daca a zis nea Paun ca ma cheama asa,poti sa-l crezi ca stie el ce stie si vorba aia,are credibilitate ca e vechi pe site si in alta ordine de ideei,vad ca ai o apetenta crescuta pt glumele astea cu spavanache :)) ,ma bagi la idei nene :-? ,iar recomandarile care mi le faci ti se porivesc si tie,chiar mai mult decat mie,eu nu am jignit pe nimeni,citeste din spate,si n-o sa gasesti nimic de jignire,aa ca nu ti-a convenit faptul ca sant pescar cu state vechi pe Dunare si implicit stiu cu ce se mananca,ca sa nu zic altfel :D ,este problema ta,asta nu inseamna jignire nene,iar topic nu-mi fac ca nu ma intereseaza,tu nu vezi ca eu nu scriu decat aici ? nu le am omule cu povestirile,vezi ceva pus de mine pe youtube ? nu nene,ca nu ma intereseaza si pozele le-am pus aici ca m-a stimulat nea Ion si m-ati ambitionat voi ca altfel nu le puneam,intelesu-mai?

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 12 Apr 2010, 11:50

pai ce sa fac bai Gogule cu ei,astia asa mari nu-i nene pacat de ei ?pai ajung la varsta asta sa mearga pe tigaie bre,basca eu nu mananc bre d-astia batrani, ca sant atosi si ma dor dintii =)) aia mici imi plac mie,direct pe gratar,saramura asa frumos cu legume la locul faptei :D !

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 13 Apr 2010, 01:50

dunareanu scrie:mai Sorine,eu zic ca daca a zis nea Paun ca ma cheama asa,poti sa-l crezi ca stie el ce stie si vorba aia,are credibilitate ca e vechi pe site si in alta ordine de ideei,vad ca ai o apetenta crescuta pt glumele astea cu spavanache :)) ,ma bagi la idei nene :-? ,iar recomandarile care mi le faci ti se porivesc si tie,chiar mai mult decat mie,eu nu am jignit pe nimeni,citeste din spate,si n-o sa gasesti nimic de jignire,aa ca nu ti-a convenit faptul ca sant pescar cu state vechi pe Dunare si implicit stiu cu ce se mananca,ca sa nu zic altfel :D ,este problema ta,asta nu inseamna jignire nene,iar topic nu-mi fac ca nu ma intereseaza,tu nu vezi ca eu nu scriu decat aici ? nu le am omule cu povestirile,vezi ceva pus de mine pe youtube ? nu nene,ca nu ma intereseaza si pozele le-am pus aici ca m-a stimulat nea Ion si m-ati ambitionat voi ca altfel nu le puneam,intelesu-mai?
Nu pot sa inchei ziua, fara Costin :)) , efectiv nu ma ia somnul, am cosmaruri =)) , deci :
Ionica e de mult pe site? Ei, nu. A rezolvat de mult cu sitele, pe cand tu ai ramas de partea cealalta a sitelor, aia cu resturi :)) .
Trecand la acest site, vezi ca iar esti superficial, ia vezi data autentificarii ...aaa, ca e mai vechi ca tine pe aici cu un mileniu, asta e altceva. Cred ca incurci deja site-le (urile), ala e altul, de pe care probabil i-ai fugarit pe toti ca pe potarnichi.
Sa trecem la alt aspect, ala cu statele pe Dunare...ia zi repede cate state au acces la Dunare? "Bing", timpul a expirat, vezi ca nu stii...? :D . Ia zi-mi sincer cam pe unde erai in 1974, cand vizitam primul stat (in delta)?
Buuuun, altceva, daca nu le ai cu povestirile, daca nu ne poti arata ceva poze sau filmari cu capturile tale demne de recorduri galactice, nici aici nici pe youtube, atunci de ce nu stai calm, priveste(ca noi avem postari), invata (ca ai de la cine) si afla (ca pamfletul, umorul, caterinca, bascalia nu e totuna cu jignirea, dar nici invers).
Inca ceva, pana mai ieri credeam ca pot fi locuri in delta in care pot pescui linistit , dar de cand mi-ai spus ca bantui peste tot asemeni unei fantome, ei deatunci m-ai pus pe ganduri, incep sa fiu nelinistit...
Si in final (doar pentru azi, ca mai e mult pana in septembrie), sa stii ca mi-ar place sa stau la o palinca cu tine, dar asta doar asa ca sa ne putem "contra" si pe viu, sa poata rade si toate speciile din Dunare de noi(mai ales de tine =)) ).

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 13 Apr 2010, 08:47

E UN BALAMUC AICI !!!...am reusit sa termin lectura de la ultima mea interventie...am fost intr-un mic concediu de sarbatori...am incercat putin la stiuca in perioada asta, evident fara rezultate satisfacatoare...in rest m-am ocupat intens cu achizitiile pentru marele concediu de anul acesta, sunt pe final, mai am de luat 2 paturi noi, sa pot pescui linistit si bine odihnit in delta!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 14 Apr 2010, 03:12

Marius, in micul tau concediu trebuia sa-ti iei in ajutor o mulatra, si sa vezi atunci rezultate satisfacatoare =)) Ma bucur ca te aud dupa o perioada foarte indelungata, ca esti bine, ca farul Sulinei palpaie din nou... Cat timp ai lipsit a aparut un mic inconvenient care se pare ca o sa ne faca pescuitul in delta de cacao, dar hai sa nu intram in panica.
Este un mic muc cel mic lipit de deget, si oricat am trage din bobarnace nu reusim sa scapam de el. Si ca pe orice muc de care nu poti scapa trebuie sa-l lipesti pe dosul scaunului si sa-i mai tragi si un fasss... =)) =)) =)) .

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 14 Apr 2010, 10:06

dunareanu scrie:pai ce sa fac bai Gogule cu ei,astia asa mari nu-i nene pacat de ei ?pai ajung la varsta asta sa mearga pe tigaie bre,basca eu nu mananc bre d-astia batrani, ca sant atosi si ma dor dintii =)) aia mici imi plac mie,direct pe gratar,saramura asa frumos cu legume la locul faptei :D !
Kogeac io tiam zis ca macane! :-B matale una zici si alta faci. :-?? ai prins unu mare si lai legat la jug (cine stie cunoaste ca sa baga sforasu pa gura si iese pe langa operculi si dupa aia dupa cap ,intra iar pe langa operculi si iese prin gura si daca nul lovesti la branhi sa tine pestele viu in curent pana moare da inanitie ! :-B ) da dupa aia ai zis ca lai eliberat >:D< si io nu mai inteleg ce rost are sal mai legi daca le dai drumu ? :-? pai ori faci free willi :-c ori faci chef la calu balan cu iel pa protap ? ! <:-P
deci mai taie ca lu ala iai dat drumu da lai legat ca nare logica :-B si io sunt foarte constincios pa chesti dastea da constiiinta si logica ca eram elev emitent cand leam invatat la scoala, vietzi ! #:-S
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 14 Apr 2010, 10:11

sorin1362 scrie:Marius, in micul tau concediu trebuia sa-ti iei in ajutor o mulatra... Cat timp ai lipsit a aparut un mic inconvenient... =)) =)) =)) .
Unde nu da Domnu, sa am si eu parte de putina culoare, caci toata viata mi-a fost cotropita numai de blonde...cat despre micul inconvenient, inca nu raspund la provocari ... astept sa vad daca prind scrumbie la taparina!!!

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 14 Apr 2010, 10:59

gogu steriade scrie:
dunareanu scrie:pai ce sa fac bai Gogule cu ei,astia asa mari nu-i nene pacat de ei ?pai ajung la varsta asta sa mearga pe tigaie bre,basca eu nu mananc bre d-astia batrani, ca sant atosi si ma dor dintii =)) aia mici imi plac mie,direct pe gratar,saramura asa frumos cu legume la locul faptei :D !
Kogeac io tiam zis ca macane! :-B matale una zici si alta faci. :-?? ai prins unu mare si lai legat la jug (cine stie cunoaste ca sa baga sforasu pa gura si iese pe langa operculi si dupa aia dupa cap ,intra iar pe langa operculi si iese prin gura si daca nul lovesti la branhi sa tine pestele viu in curent pana moare da inanitie ! :-B ) da dupa aia ai zis ca lai eliberat >:D< si io nu mai inteleg ce rost are sal mai legi daca le dai drumu ? :-? pai ori faci free willi :-c ori faci chef la calu balan cu iel pa protap ? ! <:-P
deci mai taie ca lu ala iai dat drumu da lai legat ca nare logica :-B si io sunt foarte constincios pa chesti dastea da constiiinta si logica ca eram elev emitent cand leam invatat la scoala, vietzi ! #:-S
Gogule scuze,nene n-am vazut pana acum ce-ai postat c-am avut altul pe cap :)) dar acum pot sa-ti raspund bre,pai de legat l-am legat asa cum zici tu,adica perfect,daca te uiti mai bine la poza o sa vezi,pai il tineam asa ca in salbaticie nu se stie nene niciodata ce te paste,daca ramaneam fara benzina la barca,cu ce ne mai intorceam ? il tineam pe post de cal bre =)) ,pai ce numai o data am patit asta ? il inhami frumusel la barca si cu o bologneza de 6 metrii ii tii pe la bot 2 boabe de porumb,sa nu pui 3 ca nu mai trage bine =)) =)) si uite asa te scoti din incurcatura,iar dupa asta zi si mata nu merita sa-i dai drumul?

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 14 Apr 2010, 11:13

dle Craparsef,cu tot respectul eu v-am zis tot ce trebuie sa faceti ca sa prindeti scrumbie,v-am spus si locurile unde sa incercati,v-am spus si ce taparine va trebuie,cand anume se merita sa dati dupa ea,acum daca dvs n-o sa nimeriti momentul si nu dati de ea(ceea ce e putin probabil) inseamna ca eu am mintit sau am bagat vrajeli ? [-x ,postarea dvs.m-a mirat,suna a amenintare,dvs.santeti om serios si cred ca nu aveti de gand sa intrati in jocul asta care il cu omul de la Maramu',sa ma anuntati va rog cand incepe sa se prinda zdravan scrumbie,este posibil sa fie necesare niste ajustari din mers,marimi ace,fulgi ,culori,dar vazand si facand!

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 14 Apr 2010, 11:30

Asa cum s-a constatat in fapt, nu raspund la provocari nici macar de genul celor nevinovate...cu atat mai putin ar trebui cineva, sa se simta amenintat si mai ales de mine, pentru simplul motiv ca, in anturajul meu, sunt cunoscut ca fiind de un calm, enervant pentru unii! Eu personal am afirmat ca pentru mine acest stil, e o jucarie noua, nu am renuntat inca la aceasta ideie, ba dimpotriva incerc sa o perfectez, numai ca astept un moment prielnic, cand pescarii cu setca, vor prinde la o singura toana cantitati mari de scrumbie. Astfel voi avea oarecum siguranta ca incercand in acele momente, chiar si in locurile indicate si nu numai, ar trebui sa functioneze jucarica! Daca va functiona sau nu, in ambele cazuri voi incerca sa-mi explic, unde nu am, sau am gresit eventual, voi posta probabil si imagini asa cum am promis...aveti doar putintica rabdare! Pentru moment conditiile hidro-meteo din zona nu au dat rezultate de genul celor pe care le aminteam mai sus. Plasarii prind si acum foarte putin pe zi - ma refer le cei ce pescuiesc pe brat.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 14 Apr 2010, 11:43

dunareanu scrie:
gogu steriade scrie:
Gogule scuze,nene n-am vazut pana acum ce-ai postat c-am avut altul pe cap :)) dar acum pot sa-ti raspund bre,pai de legat l-am legat asa cum zici tu,adica perfect,daca te uiti mai bine la poza o sa vezi,pai il tineam asa ca in salbaticie nu se stie nene niciodata ce te paste,daca ramaneam fara benzina la barca,cu ce ne mai intorceam ? il tineam pe post de cal bre =)) ,pai ce numai o data am patit asta ? il inhami frumusel la barca si cu o bologneza de 6 metrii ii tii pe la bot 2 boabe de porumb,sa nu pui 3 ca nu mai trage bine =)) =)) si uite asa te scoti din incurcatura,iar dupa asta zi si mata nu merita sa-i dai drumul?
.................................................................................................................................
Hopa....gata,......... m-ai luat Dunarene tata,credeam ca numai eu am gargauni la cap cu aruncatu pesti in girla,da tu mai protejezi si natura ,sa nu polueze motorul la barca in Delta.,fum,alea,alea. Deci tu ii pui sa te si traga la intoarcere pina la Tulcea si dupa aia le dai drumul.Bravo tata.luati aminte pescari,mai rar om ca Dunareanu
Ai tot respectul meu , nenicule.........
Ma.... ,da punei sa te traga pina la Bucuresti ,acolo ii priponesti in centru pe Dimbovita le dai o mina de boabe si cind pleci inapoi la girla iai inhamat iar la barca si directia Delta si scri si pe barca ,,,PESCUIT ECOLOGIC 100% A-LA DUNAREANU ,,

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 14 Apr 2010, 11:50

dunareanu scrie:..................sa ma anuntati va rog cand incepe sa se prinda zdravan scrumbie,este posibil sa fie necesare niste ajustari din mers,marimi ace,fulgi ,culori,......... !
Mai trebuie adjustat cate ceva ...inclusiv in Legea Pescuitului... ca la momentul actual cine pescuieste pe o apa interioara cu mai mult de 2 carlige pe bat , savarseste o infractiune ! >:)

Legea Pescuitului - OG 23/2008

Art. 24 Cu scopul asigurarii protectiei si conservarii resurselor acvatice vii, si evitarea
conflictelor de interese intre activitatea de pescuit comercial si cea de pescuit sportiv
se stabilesc conditiile pentru practicarea pescuitului recreativ/sportiv in apele maritime
si continentale astfel:
a) in apele curgatoare si statatoare din zona montana, numai cu o singura undita cu
cel mult 2 carlige sau cu o lanseta;
b) in apele din zona colinara si de ses, pe tot cursul Dunarii si pe bratele sale, in Delta
Dunarii, cu cel mult 4 undite sau 4 lansete cu cate doua carlige fiecare;
c) in apele teritoriale ale Marii Negre, cu cel mult 2 undite, 2 lansete sau 1 taparina, cu
cate 10 carlige fiecare;
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”