Moderator: Sebastian
Nu pot sa inchei ziua, fara Costindunareanu scrie:mai Sorine,eu zic ca daca a zis nea Paun ca ma cheama asa,poti sa-l crezi ca stie el ce stie si vorba aia,are credibilitate ca e vechi pe site si in alta ordine de ideei,vad ca ai o apetenta crescuta pt glumele astea cu spavanache,ma bagi la idei nene
,iar recomandarile care mi le faci ti se porivesc si tie,chiar mai mult decat mie,eu nu am jignit pe nimeni,citeste din spate,si n-o sa gasesti nimic de jignire,aa ca nu ti-a convenit faptul ca sant pescar cu state vechi pe Dunare si implicit stiu cu ce se mananca,ca sa nu zic altfel
,este problema ta,asta nu inseamna jignire nene,iar topic nu-mi fac ca nu ma intereseaza,tu nu vezi ca eu nu scriu decat aici ? nu le am omule cu povestirile,vezi ceva pus de mine pe youtube ? nu nene,ca nu ma intereseaza si pozele le-am pus aici ca m-a stimulat nea Ion si m-ati ambitionat voi ca altfel nu le puneam,intelesu-mai?
Kogeac io tiam zis ca macane!dunareanu scrie:pai ce sa fac bai Gogule cu ei,astia asa mari nu-i nene pacat de ei ?pai ajung la varsta asta sa mearga pe tigaie bre,basca eu nu mananc bre d-astia batrani, ca sant atosi si ma dor dintiiaia mici imi plac mie,direct pe gratar,saramura asa frumos cu legume la locul faptei
!
Unde nu da Domnu, sa am si eu parte de putina culoare, caci toata viata mi-a fost cotropita numai de blonde...cat despre micul inconvenient, inca nu raspund la provocari ... astept sa vad daca prind scrumbie la taparina!!!sorin1362 scrie:Marius, in micul tau concediu trebuia sa-ti iei in ajutor o mulatra... Cat timp ai lipsit a aparut un mic inconvenient...![]()
![]()
.
Gogule scuze,nene n-am vazut pana acum ce-ai postat c-am avut altul pe capgogu steriade scrie:Kogeac io tiam zis ca macane!dunareanu scrie:pai ce sa fac bai Gogule cu ei,astia asa mari nu-i nene pacat de ei ?pai ajung la varsta asta sa mearga pe tigaie bre,basca eu nu mananc bre d-astia batrani, ca sant atosi si ma dor dintiiaia mici imi plac mie,direct pe gratar,saramura asa frumos cu legume la locul faptei
!
matale una zici si alta faci.
ai prins unu mare si lai legat la jug (cine stie cunoaste ca sa baga sforasu pa gura si iese pe langa operculi si dupa aia dupa cap ,intra iar pe langa operculi si iese prin gura si daca nul lovesti la branhi sa tine pestele viu in curent pana moare da inanitie !
) da dupa aia ai zis ca lai eliberat
si io nu mai inteleg ce rost are sal mai legi daca le dai drumu ?
pai ori faci free willi
ori faci chef la calu balan cu iel pa protap ? !
![]()
deci mai taie ca lu ala iai dat drumu da lai legat ca nare logicasi io sunt foarte constincios pa chesti dastea da constiiinta si logica ca eram elev emitent cand leam invatat la scoala, vietzi !
.................................................................................................................................dunareanu scrie:Gogule scuze,nene n-am vazut pana acum ce-ai postat c-am avut altul pe capgogu steriade scrie:Kogeac io tiam zis ca macane!dunareanu scrie:pai ce sa fac bai Gogule cu ei,astia asa mari nu-i nene pacat de ei ?pai ajung la varsta asta sa mearga pe tigaie bre,basca eu nu mananc bre d-astia batrani, ca sant atosi si ma dor dintiiaia mici imi plac mie,direct pe gratar,saramura asa frumos cu legume la locul faptei
!
matale una zici si alta faci.
ai prins unu mare si lai legat la jug (cine stie cunoaste ca sa baga sforasu pa gura si iese pe langa operculi si dupa aia dupa cap ,intra iar pe langa operculi si iese prin gura si daca nul lovesti la branhi sa tine pestele viu in curent pana moare da inanitie !
) da dupa aia ai zis ca lai eliberat
si io nu mai inteleg ce rost are sal mai legi daca le dai drumu ?
pai ori faci free willi
ori faci chef la calu balan cu iel pa protap ? !
![]()
deci mai taie ca lu ala iai dat drumu da lai legat ca nare logicasi io sunt foarte constincios pa chesti dastea da constiiinta si logica ca eram elev emitent cand leam invatat la scoala, vietzi !
dar acum pot sa-ti raspund bre,pai de legat l-am legat asa cum zici tu,adica perfect,daca te uiti mai bine la poza o sa vezi,pai il tineam asa ca in salbaticie nu se stie nene niciodata ce te paste,daca ramaneam fara benzina la barca,cu ce ne mai intorceam ? il tineam pe post de cal bre
,pai ce numai o data am patit asta ? il inhami frumusel la barca si cu o bologneza de 6 metrii ii tii pe la bot 2 boabe de porumb,sa nu pui 3 ca nu mai trage bine
![]()
si uite asa te scoti din incurcatura,iar dupa asta zi si mata nu merita sa-i dai drumul?
Mai trebuie adjustat cate ceva ...inclusiv in Legea Pescuitului... ca la momentul actual cine pescuieste pe o apa interioara cu mai mult de 2 carlige pe bat , savarseste o infractiune !dunareanu scrie:..................sa ma anuntati va rog cand incepe sa se prinda zdravan scrumbie,este posibil sa fie necesare niste ajustari din mers,marimi ace,fulgi ,culori,......... !