primavara in delta
Moderator: Sebastian
Re: primavara in delta
da ,pt tine e departe,nu se merita,practic scrumbia se prinde peste tot, dar exista un loc unde e mai prolifica si acolo mergem noi 

Mai Costinele, sa stii ca nu am bataturi, deci botoseii tai n-au pe ce calca, eventual in gol
. Ca dupa cum te vad in poze se pare ca te-am tuns destul de scurt
.Mai vrei si-un ras? N-am insistat cu tunsul deoarece apareau niste colturi, dar daca tii neaparat, hai...ca doar de tine se minuneaza tot poporul.
Deci hai sa-ti reamintesc ca pe mine nu ma intereseaza pescuitul scrumbiei pe care mi-o tot vari pe gat. Probabil toata lumea este asa de interesata de taparinele tale, incat de mult face nani.
Ziceai ca mergeti 14 indivizi?
Pe ceilalti 13 i-ai luat de la balamuc?
.

Deci hai sa-ti reamintesc ca pe mine nu ma intereseaza pescuitul scrumbiei pe care mi-o tot vari pe gat. Probabil toata lumea este asa de interesata de taparinele tale, incat de mult face nani.
Ziceai ca mergeti 14 indivizi?

"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
Stii ce-i interesant Costine apele pe Dunare sunt foarte ridicate ,si totusi in pozele tale este destul de limpede ..prin ce zona ai bantuit?
MERCEDES S
apa e foarte limpede,nici vara n-am gasit-o asa limpede,nici asa nu-i bine,am fost pe langa Giurgiu,ma duc acolo ca e aproape,50 de km doar!
- cosmin mihut
- Veteran
Confirm. Si pe la Cernavoda e la fel, am fost weekend-ul trecut sa arunc o privire. Mai exact in zona Rasova - Cochirleni.dunareanu scrie:apa e foarte limpede
I Fish. Therefore I am.
- cosmin mihut
- Veteran
Pe la noi prin oras trece Tarnava Mare neagra ,am vazut pe Valea Oltului ,Oltul negru,si asa ma gandeam ca o fii si Dunarea...
MERCEDES S
stiu ca poate n-are legatura cu delta sau cu pescuitul dar sper sa va bucure sufletul iubitor de natura
Ultima oară modificat 14 Apr 2010, 19:56 de către pharaoh, modificat 1 dată în total.
I Fish. Therefore I am.
dunareanu scrie:PF 2
Translate,please
Portile de fier 2costelino scrie:dunareanu scrie:PF 2
Translate,please

Iar mi-a luat-o altul inainte ...Un minut... 

Va multumesc