Desfasurare Senior Cup Moara Vlasiei 2 -2010

Moderator: florentiniuga

iorgu
Veteran
Veteran

Re: Desfasurare Senior Cup Moara Vlasiei 2 -2010

Mesaj de iorgu » 11 Apr 2010, 16:30

Dan Mitranescu scrie:
iulian petre scrie:
"Da" asa este au prins la bile pestii mari! :D . Am vorbit cu ocupantul locului 1 care a prins pestiii mari la bile .Nu mai zic la care ca sa nu-mi fac reclama :))
Asa este .
Am prins majoritatea pestilor la bile.
Am folosit bile pentru a selecta pestii mari ,pentru a nu fi nevoiti sa "agitam" zona cu driluri cu pesti mici si cu aruncari repetate. Cred ca "linistea" prinde capturi mai mult ca oricare alta nada ...
Am folosit 5-7 feluri de bile capatate de la prieteni . Printre acestea Florin a primit si de la George anul trecut cateva. Au prins la fel de bine.Am nadit numai cu mamaliga pe care am folosit-o si la momitor.

Calitatea bilelor se vede la nadit nu la ac . Din acest motiv nu pot sa fac o diferenta .
Sincere si meritate felicitari Danutze. Modest si corect ca de obicei. Personal am urmarit amandoua concursurile si acum sunt mult mai linistit. Nu este un compliment este o constatare si tu stii cel mai bine :noob: =D> :lol:

P.S. Admiratorii sunt siguri ca ai terminat rezerva de ,, bile'' si la urmatorul concurs vei folosii numai din gradina ta :)) :)) :)) pentru evitarea tuturor suspiciunilor :-$ :-$ :-$
Ocroteste natura, merita!

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 11 Apr 2010, 16:53

vitorio mv2 scrie:
florentiniuga scrie:Rezultate la primul cantar :
Domnule Florentin,cred ca daca ar fi fost vorba de o alta "balta",ati fi postat mult mai mult!!!!!!! Poate datorita faptului ca nu s-a prins peste! :)) Poate ca altul este motivul,cine stie? :))
Intr-adevar, motivul este ca am avut si noi cupa "Gabi Neamtu" la Chiriacu 2, unde nici macar nu stiam ce se intampla pe MV2, ca nu aveam semnal la tel.
Felicitari castigatorilor, tuturor participantilor si lui Victorash pentru balta!

P.S. Nici nu ma asteptam sa se termine altfel. ;)
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Mesaj de Madalin Dirla » 11 Apr 2010, 17:58

Dan & CO fir intins maine !!!!!!

florin mirea
membru activ
membru activ

Mesaj de florin mirea » 12 Apr 2010, 20:38

iulian petre scrie:
jonny_23 scrie:felicitari castigatorilor....se pare ca mamaliga asta prinde si pesti mari.......

ps:multumim pt poze gor
==============

"Da" asa este au prins la bile pestii mari! :D . Am vorbit cu ocupantul locului 1 care a prins pestiii mari la bile .Nu mai zic la care ca sa nu-mi fac reclama :))
:D am incercat toate bilele pe care le avem la noi si care ne ereau oferite de diferite cunostinte ,cred ca daca ne oferea cineva bile de rulment prindeam si pe ele :))

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 12 Apr 2010, 21:21

:D am incercat toate bilele pe care le avem la noi si care ne ereau oferite de diferite cunostinte ,cred ca daca ne oferea cineva bile de rulment prindeam si pe ele :))[/quote]

Florinele, cred ca ati avut bilute si din Dristor sau Bobocica =)) Te rog scuza-ma ca nu te-am felicitat si pe tine.
Meritul este al ,,echipei'' din care ai facut parte :noob: :lol: =D> =D> =D>
Ocroteste natura, merita!

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 13 Apr 2010, 00:11

florin mirea scrie:
iulian petre scrie:
jonny_23 scrie:felicitari castigatorilor....se pare ca mamaliga asta prinde si pesti mari.......

ps:multumim pt poze gor
==============

:D am incercat toate bilele pe care le avem la noi si care ne ereau oferite de diferite cunostinte ,cred ca daca ne oferea cineva bile de rulment prindeam si pe ele :))
Dar cei mai mari au fost prinsi la bilele facute de Madalin. Nu mai zic din ce mix sa nu-mi fac reclama. ;) :))
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 13 Apr 2010, 13:48

Felicitari Acvilelor , fire cit mai intinse in continuare .

florin mirea
membru activ
membru activ

Mesaj de florin mirea » 13 Apr 2010, 17:53

Adevarul e ne luau si cite doua bile in gura odata :)) :)) la cit au gura de mare =))

Ion Mironov
Partener
Partener

Mesaj de Ion Mironov » 13 Apr 2010, 19:53

o bila de la tine si una de la dan?sau cum... =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Mironov Ion Valentin alias jonny_23
http://www.barcute-plantat.com
0726.424.099

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 13 Apr 2010, 20:04

jonny_23 scrie:o bila de la tine si una de la dan?sau cum... =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Nu ...lua o bila de la lanseta din stanga si dupa aia mai lua o bila de la lanseta din dreapta ! :))
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Mesaj de Madalin Dirla » 13 Apr 2010, 23:32

florin mirea scrie:Adevarul e ne luau si cite doua bile in gura odata :)) :)) la cit au gura de mare =))
Te pomenesti ca inainte sa il bagi in sacul ecologic il recompensai cu 1-2 bile sa vina si dupa ce o sa fie cantarit =)) =)) !
P.S. " ne luau si cite doua bile in gura odata " dl. Florin, vorbiti frumos ca pe acest forum mai intra si doamne si domnisoare si cine stie ce se intelege =)) :)) =)) :))

florin mirea
membru activ
membru activ

Mesaj de florin mirea » 14 Apr 2010, 18:44

Florinele, cred ca ati avut bilute si din Dristor sau Bobocica Te rog scuza-ma ca nu te-am felicitat si pe tine.
Meritul este al ,,echipei'' din care ai facut parte Iubeste natura,merita!
iorgu
senior

Multumesc ori cum cei di urma vor fi cei dintai :-$

Scrie răspuns

Înapoi la “Crap si somn”