primavara in delta

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
sorin1362
Veteran
Veteran

Re: primavara in delta

Mesaj de sorin1362 » 12 Apr 2010, 02:51

dunareanu scrie:da' ce liniste p'aici,au intrat baietii la hibernare,acum cand a venit primavara ? =)) stai sa inceapa scrumbia,atunci sa vezi poze :)) da''
nu stiu daca le mai pun ca se lasa prea multa liniste si nu-mi place :))
Bun, Costine, pe mine m-ai lamurit cu avatul, mai urmeaza ghibortzul, pietrarul, fusarul si, intr-un final apoteotic obletele.
Vezi ce a postat Marius (Craparulsef) in materie de rapitori, vezi poze cu salai si stiuci...si fara sa se bata ca gorila cu pumni-n piept.Totul cu umilinta (asa cum bine spunea Sebastian)...putea foarte simplu sa traga cu degetele mijlocii pana in tavan, cum ca ne arata el cum si cand se pescuieste. Si nu numai la rapitori...ohooo, crapi, somni, etcaetera...Dar de cand l-ai aburit cu scrumbia taparinata sta ascuns si se bate pe spate cu cnutul.
Ajunge pentru azi, ca mai e mult pana in septembrie...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 12 Apr 2010, 11:03

Foarte bine pus la punct (dupa schita)desecretizarea locului de pescuit :)) Esti tare Sorine..
MERCEDES S

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 12 Apr 2010, 12:02

ai prins vreodata un fusar de 40 de cm ?sant sigur ca nu,pt ca e deja un record la marimea asta,eu am prins ma-ntelegi , am si poza,pt mine crapul nu e singurul peste din Dunare,imi place sa prind orice fel de peste si inca ceva,la Dunare pescuiesti pe perioade,acum e de avat,dai la avat,cand o fi de crap dai la crap,asta e pescuitul pe salbatic nene,ai adrenalina in orice perioada,daca le ai,da e complicat si e' multe de povestit :)) !!!

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 12 Apr 2010, 12:52

partea mai dibace este sai pacalesti pe toti indiferent de sezon.nu stiu cum se face ca eu ,in perioada in care ajung in delta le cam dau in bot la toti[bine exceptind fusarul ;) ]

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 12 Apr 2010, 14:15

pai ia fi tu dibaci si dute in delta pe apele astea,sa ne arati si noua meserie,cum il omori tu pe crap :-B :))

zamfi
senior
senior

Mesaj de zamfi » 12 Apr 2010, 14:21

Oare nu o fi prohibitie in perioada asta? :-B

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 12 Apr 2010, 15:24

zamfi scrie:Oare nu o fi prohibitie in perioada asta? :-B
good point.cred ca numai pt unii,pt mitici smecheri nu :D

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 12 Apr 2010, 15:33

dunareanu scrie:pai ia fi tu dibaci si dute in delta pe apele astea,sa ne arati si noua meserie,cum il omori tu pe crap :-B :))
cred ca atunci cind citesti postarile ar fi bine sa te uiti cu ochiul deschis :D si sa nu te apleci intr o parte caci iarasi o sa iti pice creierul prin ureche-eu vorbeam de perioada in care ma duc eu in delta in rest ai las pe altii sa ne demonstreze cum e drilul cu un fuzar de 40de cm :)) in fine trecem peste, frumosi avati superbe locuri.si sincer recunosc, CAM SALIVEZ. ;) 8-> 8-> =P~ =P~ =P~

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 12 Apr 2010, 17:56

sebastian scrie:
zamfi scrie:Oare nu o fi prohibitie in perioada asta? :-B
good point.cred ca numai pt unii,pt mitici smecheri nu :D
Sau o alta varianta : pentru (di)baciul (di)bacilor nu :-B :)) .

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 12 Apr 2010, 18:13

Mai fra ,omul le are,si dupa cum arata este pescar universal ,atunci eu cred ca trebuie luat in calcul ,omul ne mai tine la curent si pe noi astia mai de departe...vreau sa spun cu iesiri mai" putine "in Delta.
MERCEDES S

zamfi
senior
senior

Mesaj de zamfi » 12 Apr 2010, 20:34

cosmin mihut scrie:Mai fra ,omul le are,si dupa cum arata este pescar universal ,atunci eu cred ca trebuie luat in calcul ,omul ne mai tine la curent si pe noi astia mai de departe...vreau sa spun cu iesiri mai" putine "in Delta.
Din punctul meu de vedere e ok.
Doar ca mai pun si eu cate o intrebare asa ...sa mai treaca timpul :D Si ...hai sa-ti mai spun ceva Cosmine: in perioada asta de prohibitie ,din respect pentru amicii care nu pot merge la "stiuca" si poate pentru toti pescarii sportivi deopotriva , ma abtin sa pun poze cu pesti !Indiferent de site! Chiar daca sunt stiuci! E o chestie de etica pescareasca pe care mi-a recomandat-o educatoarea la grupa mica! =))
No offence!
In rest noi sa fim sanatosi . Si sa scada Dunarea! **==

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 12 Apr 2010, 22:55

haideti neicushorilor c-ati dat-o-n barci,dac-i alba, nu ca-i neagra,daca-i neagra e cu par :)) nimic nu e bine,pai e prohibitie da' la stiuca e deschis ,cu naluci poti sa dai, evident ca intra si altceva dar esti obligat sa-i dai drumul ceea ce am si facut,la momeli naturale nici vorba,e interzis total,pe zona asta e p[olitie multa de frontiera si braconajul de orice fel nu prea mai e,problema e cu bulgarii care vin pe malul nostru sa dea la curent,de-asta e asa multa politie,din pmdv e ok,sa fie cat mai multi!

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 12 Apr 2010, 23:39

Hei, neicushorule noi am dat-o in barci da matalutza ai dat-o in shalupa aia cu care te tot plimbi hai-hui, shi le vezi pe toate si le shtii pe toate, iar noi suntem un fel de tzaranoi care nu ne permitem sa ieshim la Dunare in fiecare sfarshit de saptamana. Dar macar o parte din noi nu ieshim deloc in perioada prohibitziei din bun simtz, acela care cum s-ar spune ca pentru matalutza este sublim dar lipseshte cu desavarshire.
Si hai sa-ti spun cum ma gandesc eu ca se pune problema aia care prezinta umflaturi : daca intra un mascat seara la tine in dormitor si te invineteste pe ici pe colo, prin partile esentiale, iti mai vine sa te reproduci...? Iar daca inainte de a te lasa in pace iti sopteste la ureche : "vezi ca maine seara revin... >:) " Asa e si cu pestii, ii rupi gura, limba, pai cum ii mai da un sarut inainte de...? Si mai raman si sechelele psihice ca vine mascatu sau nu... si in conditiile astea nu stiu cum depui laptii... :)) .

mausse26
senior
senior

Mesaj de mausse26 » 12 Apr 2010, 23:51

sorin1362 scrie:Hei, neicushorule noi am dat-o in barci da matalutza ai dat-o in shalupa aia cu care te tot plimbi hai-hui, shi le vezi pe toate si le shtii pe toate, iar noi suntem un fel de tzaranoi care nu ne permitem sa ieshim la Dunare in fiecare sfarshit de saptamana. Dar macar o parte din noi nu ieshim deloc in perioada prohibitziei din bun simtz, acela care cum s-ar spune ca pentru matalutza este sublim dar lipseshte cu desavarshire.
Si hai sa-ti spun cum ma gandesc eu ca se pune problema aia care prezinta umflaturi : daca intra un mascat seara la tine in dormitor si te invineteste pe ici pe colo, prin partile esentiale, iti mai vine sa te reproduci...? Iar daca inainte de a te lasa in pace iti sopteste la ureche : "vezi ca maine seara revin... >:) " Asa e si cu pestii, ii rupi gura, limba, pai cum ii mai da un sarut inainte de...? Si mai raman si sechelele psihice ca vine mascatu sau nu... si in conditiile astea nu stiu cum depui laptii... :)) .
Gata,am inteles,matale iubesti mascatii =)) =)) =))

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 13 Apr 2010, 00:00

eu n-am zis asta ,iar imi bagi vorbe -n gura, :-q ,pai dupa cateva postari iar o dai in jigniri,asta inseamna la tine civilizat? [-x faptul ca esti din Maramures inseamna ca esti taranoi ? pt mine nu,ghertoi adevarati poti sa vezi si la Bucale cati vrei si oriunde in tara,ghertoiul adevarat sa alege dupa alte criterii nu dupa resedinta :-@

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”