Multumesc Cossty l-am contactat de azi in jurul prinzului.cossty scrie:Domnul Paun pe rapitori.ro este un baiat care vinde 4 mulinete vechi germina, dam, delta dunarii ...Poate va intereseaza.
Later: uitati linkul http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... ht=#208814
sper sa nu fie considerata reclama
bratul sf.gheorghe km48-49
Moderator: Sebastian
Re: bratul sf.gheorghe km48-49
cu placere
si alta data
si alta data
domnii mei tocmai ce m-am intors[sebastian se intoarce parte a2a,razbunarea lui sebastian,etc] din vietnam... trecem peste caci oricum e secret,cu un dor nebun de a mai palavragi verzi si uscate,despre delta si pescuit.in consecinta,va astept la cotitura la o minciuna la un pahar de vorba[pe majoritatea de pe aici,caci din pacate mai sunt si unii pe care o sai astept cu bita de bassebal cum i se mai spune spiritului meu acid de catavenc
- cosmin mihut
- Veteran
Fii atent Sebi ,am cunoscut aici un priten de-al nostru nu stiu daca il cunosti Iorgu se numeste,un mare pescar de somn.Te-ai cunoscut cu el?
MERCEDES S
nu cred ca am avut ,,onoarea,, dar important este sa ma stie el pe mine nu eu pe elcosmin mihut scrie:Fii atent Sebi ,am cunoscut aici un priten de-al nostru nu stiu daca il cunosti Iorgu se numeste,un mare pescar de somn.Te-ai cunoscut cu el?
- cosmin mihut
- Veteran
- cosmin mihut
- Veteran
Prietene vatasoiu vad ca esti tipograf ,tipariti frate si articole despre Sf. Ghe. km 48-49 poate va fii mai mult interes din partea fondatorilor...
MERCEDES S
oaresce obligatiuni moncher ami m au tinut departe de cursurile de logopedie de pe acilea insa am revenit cu forte proaspete deci sunt, vorba unui vechi proverb chinezesc-BACK IN BUISSINES
- cosmin mihut
- Veteran
stiu cum sa nu incet ,incet se apropie clipa magica,deja listele sunt puse pe masa.drum,cafele,ciorbe de burta,gropi,faleza,momeli tulcea.miros de dunare-SEZLONG,TUICA ,CLOPOTEI....MONSTRIIcosmin mihut scrie:Ma gandesc da tu stii de gluma nu ???
- cosmin mihut
- Veteran
- craparulsef
- Veteran
sebastian scrie:...incet ,incet se apropie clipa magica,deja listele sunt puse pe masa.drum,cafele,ciorbe de burta,gropi,faleza,momeli tulcea.miros de dunare-SEZLONG,TUICA ,CLOPOTEI....MONSTRII
Sebi, nu uita sa treci pe lista si sampania!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
ms ,uitasem.am gasit ceva sampanie fratuzeasca cu aroma de pere puturoase,veche de 10ani ,galbuie. sincer abia astept sai dau cep ,insa dupa cum am mai spus eu nu o desfac doar atunci cind prind monstrii,ci asa regulat,constant incepind de dimineata cu spalatul pe dinti si terminand seara ,apinzand focul pt sezatoare
- cosmin mihut
- Veteran
Pe la noi in trupa,acesta este tratamentul de spalat pe dinti,primul lucru dimineata cand faci ochi ,chiar si inainte de cafea...
MERCEDES S
intr o seara de la ATATA SPALAT PE DINTI m am pus sa dorm in spatiul dintre cort si invelisul cortului[copertina]