Emisiunea Infopescar de azi 12.07.2008
- cristian505ro
- Veteran
- Mesaje: 1275
- Membru din: 22 Dec 2007, 15:00
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Emisiunea Infopescar de azi 12.07.2008
Salut Florentin!
Tare si emisiunea de azi! O pun alaturi de cea din toamna trecuta, pe care dupa ce am vazut-o, mi-am luat si eu repede o masina electrica de tocat carne, pe care de atunci o folosesc pentru boilies.
Sunt tare curios ce ai facut la shefield? Italienii dau puternic asa si am vazut pe youtube capturi impresionante.
Stiu ca proteina lactica se gaseste pe la magazinele pentru culturisti, dar nu prea stiu pe unde sunt asemenea magazine.
Tare si emisiunea de azi! O pun alaturi de cea din toamna trecuta, pe care dupa ce am vazut-o, mi-am luat si eu repede o masina electrica de tocat carne, pe care de atunci o folosesc pentru boilies.
Sunt tare curios ce ai facut la shefield? Italienii dau puternic asa si am vazut pe youtube capturi impresionante.
Stiu ca proteina lactica se gaseste pe la magazinele pentru culturisti, dar nu prea stiu pe unde sunt asemenea magazine.
Cristian Bebesel
- sky_sergiu
- membru activ
- Mesaje: 91
- Membru din: 12 Iul 2008, 19:20
- Localitate: buzau
- Contact:
Re: Emisiunea Infopescar de azi 12.07.2008
super tare reteta, dar am o singura intrebare : pe balti unde crapul nu prea a auzit de aromele astea, balti salbatice, cam care este rentabilitatea acestei retete?:-s
- justme_razvan
- utilizator
- Mesaje: 17
- Membru din: 09 Mar 2008, 12:48
Re: Emisiunea Infopescar de azi 12.07.2008
Salutare,
In primul rand,sa ma prezint: Razvan Dumitru nou pe acest forum.
Emisiunea de azi EXCELENTA!!!
Insa am cateva nelamuriri:1.urmand reteta prezentata cum fac boiliesurile solubile si automat cum le fac "tari" pentru carlig?
2.Nu mai trebuie sa le fierb inainte de a le tine la uscat?
Multumesc anticipat.Daca intrebarile vi se par prea banale in cer scuze dar sunt novice in prepararea boiliesurilor.
Cu stima,
Razvan
In primul rand,sa ma prezint: Razvan Dumitru nou pe acest forum.
Emisiunea de azi EXCELENTA!!!
Insa am cateva nelamuriri:1.urmand reteta prezentata cum fac boiliesurile solubile si automat cum le fac "tari" pentru carlig?
2.Nu mai trebuie sa le fierb inainte de a le tine la uscat?
Multumesc anticipat.Daca intrebarile vi se par prea banale in cer scuze dar sunt novice in prepararea boiliesurilor.
Cu stima,
Razvan
Re: Emisiunea Infopescar de azi 12.07.2008
Din pacate am pierdut emisiunea din 12 07 2008.Stie cineva unde o voi putea gasi?
Re: Emisiunea Infopescar de azi 12.07.2008
Vezi aicijustme_razvan scrie:Salutare,
In primul rand,sa ma prezint: Razvan Dumitru nou pe acest forum.
Emisiunea de azi EXCELENTA!!!
Insa am cateva nelamuriri:1.urmand reteta prezentata cum fac boiliesurile solubile si automat cum le fac "tari" pentru carlig?
2.Nu mai trebuie sa le fierb inainte de a le tine la uscat?
Multumesc anticipat.Daca intrebarile vi se par prea banale in cer scuze dar sunt novice in prepararea boiliesurilor.
Cu stima,
Razvan
http://www.infopescar.tv/forum/boiliesu ... -t116.html
Pe scurt 1.Boilies tare faci daca inlocuiesti laptele de porumb cu oua .
2.Solubilele nu se fierb . Doar cele tari se fierb .
Re: Emisiunea Infopescar de azi 12.07.2008
Saptamana viitoare va fi pe sit !elby_82 scrie:Din pacate am pierdut emisiunea din 12 07 2008.Stie cineva unde o voi putea gasi?
- justme_razvan
- utilizator
- Mesaje: 17
- Membru din: 09 Mar 2008, 12:48
Re: Emisiunea Infopescar de azi 12.07.2008
Multumesc pentru promptitudine!gor965 scrie:Vezi aicijustme_razvan scrie:Salutare,
In primul rand,sa ma prezint: Razvan Dumitru nou pe acest forum.
Emisiunea de azi EXCELENTA!!!
Insa am cateva nelamuriri:1.urmand reteta prezentata cum fac boiliesurile solubile si automat cum le fac "tari" pentru carlig?
2.Nu mai trebuie sa le fierb inainte de a le tine la uscat?
Multumesc anticipat.Daca intrebarile vi se par prea banale in cer scuze dar sunt novice in prepararea boiliesurilor.
Cu stima,
Razvan
http://www.infopescar.tv/forum/boiliesu ... -t116.html
Pe scurt 1.Boilies tare faci daca inlocuiesti laptele de porumb cu oua .
2.Solubilele nu se fierb . Doar cele tari se fierb .
Mai am insa o intrebare.Pentru boiliesurile tari care ar fi timpul optim de fierbere si de uscare?
Multumesc.
Re: Emisiunea Infopescar de azi 12.07.2008
A sris Vladut in articol :
"Timpul de uscare si modul de uscare sunt iar niste factori de care trebuie tinuti cont. Un boilies uscat natural timp de 2 saptamani , se va dizolva mult mai repede decat unul uscat fortat in 48 de ore ! Si inca un mic secret, daca vrem ca o bila sa se dizolve mai repede( uneori si sub 1 ora !) este de ajuns sa o tinem cu cateva zile inainte intr-un dip care sa contina si putin CSL sau Wisky Link SBS. "
Iar de fiert ,cam 2 min sunt suficient !
"Timpul de uscare si modul de uscare sunt iar niste factori de care trebuie tinuti cont. Un boilies uscat natural timp de 2 saptamani , se va dizolva mult mai repede decat unul uscat fortat in 48 de ore ! Si inca un mic secret, daca vrem ca o bila sa se dizolve mai repede( uneori si sub 1 ora !) este de ajuns sa o tinem cu cateva zile inainte intr-un dip care sa contina si putin CSL sau Wisky Link SBS. "
Iar de fiert ,cam 2 min sunt suficient !
- florentiniuga
- Master Admin
- Mesaje: 4649
- Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Re: Emisiunea Infopescar de azi 12.07.2008
La shefield, nu mare lucru, o sa vezi de ce. Adevarul e ca nici nu ma pricep foarte bine la stilul asta. Abia invat si eu.cristian505ro scrie:Salut Florentin!
Tare si emisiunea de azi! O pun alaturi de cea din toamna trecuta, pe care dupa ce am vazut-o, mi-am luat si eu repede o masina electrica de tocat carne, pe care de atunci o folosesc pentru boilies.
Sunt tare curios ce ai facut la shefield? Italienii dau puternic asa si am vazut pe youtube capturi impresionante.
Stiu ca proteina lactica se gaseste pe la magazinele pentru culturisti, dar nu prea stiu pe unde sunt asemenea magazine.
Daca nu ai timp sa cauti prin oras (e un magazin pe str. Doamnei, la intrarea dinspre Coltea), atunci incearca pe net. Ex. http://bodylinemall.ro/index.php?cPath= ... e21e49111c
- cristian505ro
- Veteran
- Mesaje: 1275
- Membru din: 22 Dec 2007, 15:00
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Re: Emisiunea Infopescar de azi 12.07.2008
florentiniuga scrie:La shefield, nu mare lucru, o sa vezi de ce. Adevarul e ca nici nu ma pricep foarte bine la stilul asta. Abia invat si eu.cristian505ro scrie:Salut Florentin!
Tare si emisiunea de azi! O pun alaturi de cea din toamna trecuta, pe care dupa ce am vazut-o, mi-am luat si eu repede o masina electrica de tocat carne, pe care de atunci o folosesc pentru boilies.
Sunt tare curios ce ai facut la shefield? Italienii dau puternic asa si am vazut pe youtube capturi impresionante.
Stiu ca proteina lactica se gaseste pe la magazinele pentru culturisti, dar nu prea stiu pe unde sunt asemenea magazine.
Daca nu ai timp sa cauti prin oras (e un magazin pe str. Doamnei, la intrarea dinspre Coltea), atunci incearca pe net. Ex. http://bodylinemall.ro/index.php?cPath= ... e21e49111c
Multumesc frumos! E chiar aproape de mine magazinul de care zici, dar nu stiam de el. O sa caut insa si pe net.
Cristian Bebesel
- george-alexandru
- Veteran
- Mesaje: 765
- Membru din: 26 Noi 2007, 15:12
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Re: Emisiunea Infopescar de azi 12.07.2008
@justme_razvan
Timpul optim de fierbere este indicat de saltarea bilelor la suprafata apei,timpul de ridicare difera in functie de diametrul bilei una de 16 se va ridica mai repede fata de una de 22.
bilele fierte le poti folosi si dupa 12 ore,nada cu cat este mai prospata cu atat prinde mai repede si mai bine.
ps.in emisiunea de sambata viitoare sau in cel mai rau caz cealalta sambata veti vedea live ustensilele necesare vabricarii bilelor intr/un stil profesionist atat cele solubile cat si cele tari,vor fi bilele cu care concuram in concursuri si bilele care ne/au adus 3 podiumuri la ultimile 3 concursuri,asa ca fiti pe faza
Timpul optim de fierbere este indicat de saltarea bilelor la suprafata apei,timpul de ridicare difera in functie de diametrul bilei una de 16 se va ridica mai repede fata de una de 22.
bilele fierte le poti folosi si dupa 12 ore,nada cu cat este mai prospata cu atat prinde mai repede si mai bine.
ps.in emisiunea de sambata viitoare sau in cel mai rau caz cealalta sambata veti vedea live ustensilele necesare vabricarii bilelor intr/un stil profesionist atat cele solubile cat si cele tari,vor fi bilele cu care concuram in concursuri si bilele care ne/au adus 3 podiumuri la ultimile 3 concursuri,asa ca fiti pe faza
- george-alexandru
- Veteran
- Mesaje: 765
- Membru din: 26 Noi 2007, 15:12
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Re: Emisiunea Infopescar de azi 12.07.2008
gor965 scrie:A sris Vladut in articol :
"Timpul de uscare si modul de uscare sunt iar niste factori de care trebuie tinuti cont. Un boilies uscat natural timp de 2 saptamani , se va dizolva mult mai repede decat unul uscat fortat in 48 de ore ! Si inca un mic secret, daca vrem ca o bila sa se dizolve mai repede( uneori si sub 1 ora !) este de ajuns sa o tinem cu cateva zile inainte intr-un dip care sa contina si putin CSL sau Wisky Link SBS. "
Iar de fiert ,cam 2 min sunt suficient !
Informatia este total eronata,chiar acum o saptamana pe tancabesti am facut un test pt a dovedi contarariul Florentin poate confirma.O bila uscata natural 2 saptamani se va dizolva mai greu decat o bila uscata fortat in 48 de ore,factorul decisiv care influenteaza solubilitatea bilei in apa este umiditatea boiliesului.
un alt factor important este concentratia laptelui de porumb pt ca cu cat acesta este mai concentrat cu atat bila isi va mentine fragezimea mai mult.personal fac bilele cu 48 de ore ininte de partida de pescuit si ma intereseaza doar sa reziste la aruncare cu cobra sa nu se sparga,iar daca uscate natural ne fortat se sparg ud cobra pe interior pt a facilita alunecare mai lina a bilei evitand dezintegrarea bilei in aer datorita socului pe teava cobrei.
Cand bilele solubile natural uscate (48-60ore)rezista cobrei le pun intr/o galeata sau geanta de pastrat bile inchise aproape ermetic pt a le conserva in aceasta stare si a proteja partea lichida din ele care in acelasi timp le confera si o greutate ce/mi va permite sa pot arunca constant la 100 de metri,daca asi tine bilele in continuare la uscat cu pana la 2 saptamani aceasta distanta va fi imposibil de atins iar atractivitatea bilei odata cu deshidratarea va scadea considerabil chiar si in cazul unor solubile.
treaba cu tinutul bilelor in dip iar e cu dus si intors datorita faptului ca dipul va fi foarte laptos si in cazul in care nadim cu cobra distanta de aruncare va fi diminuata considerabil datorita clisei care se va depune pe cobra din cauza dipului,dar pt cine vrea sa adopte totusi acest procedeu solutia ar fi sa pui bilele la uscat pe un sac de pastrare.
- iulian petre
- Veteran
- Mesaje: 1392
- Membru din: 10 Feb 2008, 02:19
- Localitate: BUCURESTI/zona Pantelimon
- Contact:
Re: Emisiunea Infopescar de azi 12.07.2008
george-alexandru scrie:gor965 scrie:A sris Vladut in articol :
"Timpul de uscare si modul de uscare sunt iar niste factori de care trebuie tinuti cont. Un boilies uscat natural timp de 2 saptamani , se va dizolva mult mai repede decat unul uscat fortat in 48 de ore ! Si inca un mic secret, daca vrem ca o bila sa se dizolve mai repede( uneori si sub 1 ora !) este de ajuns sa o tinem cu cateva zile inainte intr-un dip care sa contina si putin CSL sau Wisky Link SBS. "
Iar de fiert ,cam 2 min sunt suficient !
Informatia este total eronata,chiar acum o saptamana pe tancabesti am facut un test pt a dovedi contarariul Florentin poate confirma.O bila uscata natural 2 saptamani se va dizolva mai greu decat o bila uscata fortat in 48 de ore,factorul decisiv care influenteaza solubilitatea bilei in apa este umiditatea boiliesului.
un alt factor important este concentratia laptelui de porumb pt ca cu cat acesta este mai concentrat cu atat bila isi va mentine fragezimea mai mult.personal fac bilele cu 48 de ore ininte de partida de pescuit si ma intereseaza doar sa reziste la aruncare cu cobra sa nu se sparga,iar daca uscate natural ne fortat se sparg ud cobra pe interior pt a facilita alunecare mai lina a bilei evitand dezintegrarea bilei in aer datorita socului pe teava cobra
mai conteaza la solubilitatea bilelor si temperatura apei,adancimea,curentii.....la HOBAIA bilele tine-au 5 ore si la Sarulesti 2 ..
Cand bilele solubile natural uscate (48-60ore)rezista cobrei le pun intr/o galeata sau geanta de pastrat bile inchise aproape ermetic pt a le conserva in aceasta stare si a proteja partea lichida din ele care in acelasi timp le confera si o greutate ce/mi va permite sa pot arunca constant la 100 de metri,daca asi tine bilele in continuare la uscat cu pana la 2 saptamani aceasta distanta va fi imposibil de atins iar atractivitatea bilei odata cu deshidratarea va scadea considerabil chiar si in cazul unor solubile.
treaba cu tinutul bilelor in dip iar e cu dus si intors datorita faptului ca dipul va fi foarte laptos si in cazul in care nadim cu cobra distanta de aruncare va fi diminuata considerabil datorita clisei care se va depune pe cobra din cauza dipului,dar pt cine vrea sa adopte totusi acest procedeu solutia ar fi sa pui bilele la uscat pe un sac de pastrare.
- cristian505ro
- Veteran
- Mesaje: 1275
- Membru din: 22 Dec 2007, 15:00
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Re: Emisiunea Infopescar de azi 12.07.2008
Draga George,george-alexandru scrie:@justme_razvan
Timpul optim de fierbere este indicat de saltarea bilelor la suprafata apei,timpul de ridicare difera in functie de diametrul bilei una de 16 se va ridica mai repede fata de una de 22.
bilele fierte le poti folosi si dupa 12 ore,nada cu cat este mai prospata cu atat prinde mai repede si mai bine.
ps.in emisiunea de sambata viitoare sau in cel mai rau caz cealalta sambata veti vedea live ustensilele necesare vabricarii bilelor intr/un stil profesionist atat cele solubile cat si cele tari,vor fi bilele cu care concuram in concursuri si bilele care ne/au adus 3 podiumuri la ultimile 3 concursuri,asa ca fiti pe faza
Abia astept! Sunt cu ochii pe tine ca pe butelie! Daca nu vad emisunea, am 2 calculatoare programate pe inregistrat si vad in reluare, dar in general fac tot ce e posibil ca sambata la 11.00 sa fiu pe Infopescar la OTV.
Eu v-am vazut pe podium de la inceput, caci cu stilul si tactica lui Florentin nu se poate altfel.
Iar in combinatie cu tine, Iulian si ceilalti sunteti un real pericol!
Suflati tare in coasta lui Senzor, dar vad ca si la Brasov, Ploiesti si echipa lui Dan Mitranescu nu stau degeaba.
Asta e competitia! Bravo!
Asa cum am mai spus, in materie de crap ( din mare pescar de rapitor, sincer, fara modestie) sunt acum un inavatacel care merge din aproape in aproape, datorita emisunilor Infopescar si a invataturilor prinse de la tine, Florentin,Vladut Mateianu si a maestrului Rosioru ( apare cam rar).
Ce am mai invatat eu de la voi ? Sa transmit mai departe si sa fac catch & release! Cand sunt pe balta, arat tuturor celor interesati : montura,din ce e facut boiliesul,etc. Si le recomand cu caldura sa dea drumul la peste,caci frumusetea e in a-l prinde si elibera. Cam sub 50% sunt inteles! E inca grav, la noi.
Cristian Bebesel
- IULIAN C
- carpZone team
- Mesaje: 981
- Membru din: 26 Feb 2008, 10:28
- Localitate: Buzau,Bucuresti(flotant)
Re: Emisiunea Infopescar de azi 12.07.2008
Draga George,
Abia astept! Sunt cu ochii pe tine ca pe butelie! Daca nu vad emisunea, am 2 calculatoare programate pe inregistrat si vad in reluare, dar in general fac tot ce e posibil ca sambata la 11.00 sa fiu pe Infopescar la OTV.
Eu v-am vazut pe podium de la inceput, caci cu stilul si tactica lui Florentin nu se poate altfel.
Iar in combinatie cu tine, Iulian si ceilalti sunteti un real pericol!
Suflati tare in coasta lui Senzor, dar vad ca si la Brasov, Ploiesti si echipa lui Dan Mitranescu nu stau degeaba.
Asta e competitia! Bravo!
Asa cum am mai spus, in materie de crap ( din mare pescar de rapitor, sincer, fara modestie) sunt acum un inavatacel care merge din aproape in aproape, datorita emisunilor Infopescar si a invataturilor prinse de la tine, Florentin,Vladut Mateianu si a maestrului Rosioru ( apare cam rar).
Ce am mai invatat eu de la voi ? Sa transmit mai departe si sa fac catch & release! Cand sunt pe balta, arat tuturor celor interesati : montura,din ce e facut boiliesul,etc. Si le recomand cu caldura sa dea drumul la peste,caci frumusetea e in a-l prinde si elibera. Cam sub 50% sunt inteles! E inca grav, la noi.[/quote]
Stimate domn
Nu sunt tocmai in masura sa-mi dau cu parerea,dar referitor la ce spuneti Dv,dati dovada de adevarat pescar si iubitor al naturii!
Despre George,aveti dreptate,cat si despre Nini,Iulian,Dan Marinita,Florentin Iuga...toti sunt demni de aprecierea si respectul nostru ,fac clubul din care fac parte sa se ridice in top si-si merita pe deplin toate premiile obtinute!
Am avut marea sansa de a-i cunoaste personal,am primit atat sprijinul lor cat si a mai multor membrii din clubul CARP ZONE,(si nu numai)sprijin total si dezinteresat....sunt toti,in primul rand OAMENI!
In ce priv a pescui C&R,e inca mare problema,am fost apostrofat de marea majoritate a celor care ma cunosc,atat cunostinte,cat ....mai dureros- pescari,cand am declarat ca pescuiesc EXCLUSIV in acest sistem!
Asa ca ....mai e mult de lucrat cu oameni care nu inteleg ca a lua 1-2 kg pt o saramura e una si a umple portbagajul e alta!
Asa ca ati fost foarte relist cu procentajul acela de pana in 50%!
Abia astept! Sunt cu ochii pe tine ca pe butelie! Daca nu vad emisunea, am 2 calculatoare programate pe inregistrat si vad in reluare, dar in general fac tot ce e posibil ca sambata la 11.00 sa fiu pe Infopescar la OTV.
Eu v-am vazut pe podium de la inceput, caci cu stilul si tactica lui Florentin nu se poate altfel.
Iar in combinatie cu tine, Iulian si ceilalti sunteti un real pericol!
Suflati tare in coasta lui Senzor, dar vad ca si la Brasov, Ploiesti si echipa lui Dan Mitranescu nu stau degeaba.
Asta e competitia! Bravo!
Asa cum am mai spus, in materie de crap ( din mare pescar de rapitor, sincer, fara modestie) sunt acum un inavatacel care merge din aproape in aproape, datorita emisunilor Infopescar si a invataturilor prinse de la tine, Florentin,Vladut Mateianu si a maestrului Rosioru ( apare cam rar).
Ce am mai invatat eu de la voi ? Sa transmit mai departe si sa fac catch & release! Cand sunt pe balta, arat tuturor celor interesati : montura,din ce e facut boiliesul,etc. Si le recomand cu caldura sa dea drumul la peste,caci frumusetea e in a-l prinde si elibera. Cam sub 50% sunt inteles! E inca grav, la noi.[/quote]
Stimate domn
Nu sunt tocmai in masura sa-mi dau cu parerea,dar referitor la ce spuneti Dv,dati dovada de adevarat pescar si iubitor al naturii!
Despre George,aveti dreptate,cat si despre Nini,Iulian,Dan Marinita,Florentin Iuga...toti sunt demni de aprecierea si respectul nostru ,fac clubul din care fac parte sa se ridice in top si-si merita pe deplin toate premiile obtinute!
Am avut marea sansa de a-i cunoaste personal,am primit atat sprijinul lor cat si a mai multor membrii din clubul CARP ZONE,(si nu numai)sprijin total si dezinteresat....sunt toti,in primul rand OAMENI!
In ce priv a pescui C&R,e inca mare problema,am fost apostrofat de marea majoritate a celor care ma cunosc,atat cunostinte,cat ....mai dureros- pescari,cand am declarat ca pescuiesc EXCLUSIV in acest sistem!
Asa ca ....mai e mult de lucrat cu oameni care nu inteleg ca a lua 1-2 kg pt o saramura e una si a umple portbagajul e alta!
Asa ca ati fost foarte relist cu procentajul acela de pana in 50%!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA