primavara in delta
Moderator: Sebastian
Re: primavara in delta
Merci Mariuse,intre timp m-am mai dumirit,e ok pt inceput,mai incolo ma mai specializez
comuna care se vede e Gostinu
comuna care se vede e Gostinu
CAM ASA E TRASEUL :dunareanu scrie:Amos scrie:Dunărene fi omenos și dă-ne și ceva detalii despre locul în care ai pescuit.
Amos,nu credeam ca te intereseaza zona pt ca e departe de tine,taman la Giurgiu,iti spun intrii pe Google Earth si dai la gGiurgiu,in apropiere de Giurgiu e Gostinu,e ,inainte sa intrii in Gostinu intr-o curba la stg.se face un drum spre Dunare care se termina la un terminal de cereale,de acolo o iei pe dig in stanga si mergi cam 500 de metrii pana la un canal betonat care pleaca dintr-o statie de pompare,lasi masina acolo,cobori digul si mergi pe langa canal 150 metrii si ai ajuns,acolo e un loc foarte bun de rapitor,sant doua tevi care intra in Dunare si se face un anafor mare,stiuca ,salau,somn avat,!daca m-ar invata cineva cum sa postez imaginea de pe Gogle Earth a-si pune-o aici!
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
pai ce bre nea Cosmine e postare mea ? e opera lu Sorin care incearca sa fie spiritual,oricum mai bine asa decat inainte,gata sanatate,am plecat la peste!
Merci de informatie, dar o sa fii surprins de cate naluci am ...Problema e ca eu dau dupa alti rapitori acum ... Si legat de avatul de pe Mures ...nu mai este ce a fost odata!dunareanu scrie:zamfi scrie:M-ai omorat de tot cu pozele astea! Se pare ca te-ai distrat! Eu am dat pe un Mures relativ tulbure doua ore si abia am avut un atac! Si pe ala l-am ratat!Probabil somn...
va trebuie neaparat kiks-urile de la Dam,in perioada asta cand e apa rece sant imbatabile,apoi cand se incalzeste si circula baboiul nu mai merg si trebuie sa treceti pe mastercast argintiu greu si o mulineta cu recuperare rapida,kiks-urile le procurati de la expert-spinning costa 9.50 bucata si vi le trimite prin curier,va garantez distractie,Muresul stiu ca are avat la greu!
Iar daca vorbim de avati in Dunare ...eu ii prind cu alte naluci. Fir intins!
- cosmin mihut
- Veteran
salutare,nu prea am avut fire intinse ,insa tot a iesit ceva, ceva ,dar merci pt urare nea Cosmine,nu s-a mai repetat distractia de ieri,cand am ajuns la dunare am gasit gramada de lume pe loc ,binenteles ca nu prindeau nimic ,toti fleasca fleasaca acolo,degeba,cand am vazut asa ,am luat-o la picior spre alte locuri si am gasit ceva dar de data asta mai slabut,am luat numai bucati pana-n kil si doar unul baban,asa ca pt azi poze mai mult cu Dunarea
- cosmin mihut
- Veteran
da' ce liniste p'aici,au intrat baietii la hibernare,acum cand a venit primavara ? stai sa inceapa scrumbia,atunci sa vezi poze da''
nu stiu daca le mai pun ca se lasa prea multa liniste si nu-mi place
nu stiu daca le mai pun ca se lasa prea multa liniste si nu-mi place
- cosmin mihut
- Veteran
nea Cosmine,dta.n-ai avut net ieri si d-aia nu esti la curent dar poti sa te uiti in spate si gasesti toate detaliile,am scris ca apa e foarte mare dar frumoasa si nu f.tulbure,taman buna pt avat,insa pt orice alta specie, nu!
- cosmin mihut
- Veteran
cum vrei tu Cosmine,asa o sa-ti spun!
- cosmin mihut
- Veteran
Cosmine esti de coma, m-am tavalit toata ziua de ras ...parca te si vedeam cu degetul pe fir pana la locul de pescuitcosmin mihut scrie:Ce se mai vinde pe aici ???Ce-i incalceala asta dunareanu??
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin