cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Marius , spuneam ca esti modest, apreciind finetea ta, nicidecum vreo alta aluzie.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
sorin1362 scrie:........ si mai nou Stefan (n-amos-trangere de inima ca e de-al nostru). Uff...sper ca n-am uitat pe cineva...aaa, ba da, tocmai pe mine...
Daca cineva din cei de mai sus are ceva de spus, sa spuna (in 3 secunde ), ori sa taca pe vecie....
Mulțumesc pentru încrederea acordată. Sunt onorat să particip la discuții pe forum cu persoane care au aceeași manie: PESCUITUL. Însă, cu părere de rău, vreau să vă spun din start că, spre rușinea mea, mai departe de Murighiol nu am trecut, experiența mea fiind limitată în topicul de față.
Nu-i nici o problema, Fanica, si eu am inceput tot la Murighiol, dar pe undeva intre `70 si`80 .
Acma fara gluma, Murighiol e un punct important de plecare pentru multe locuri perfecte, vezi relatarile lui Sebi si Alin, deci lasa scuzele deoparte.
Acma fara gluma, Murighiol e un punct important de plecare pentru multe locuri perfecte, vezi relatarile lui Sebi si Alin, deci lasa scuzele deoparte.
Sorin, banuiesc ca e de bine deci, multumesc inca o data.sorin1362 scrie:Marius , spuneam ca esti modest, apreciind finetea ta, nicidecum vreo alta aluzie.
Undeva intre 70 si 80 de-abia ma nasteam...heh.
I Fish. Therefore I am.
Nici o problema Marius, nu conteaza asta ci doar respectul reciproc...pe atunci aveam putin peste 10 ani.
Iti voi povesti mai multe si tie si celor cu dragostea deltei in suflet, dar toate la timpul lor...
Iti voi povesti mai multe si tie si celor cu dragostea deltei in suflet, dar toate la timpul lor...
Primele mele "iesiri" la pescuit au fost tot in jurul varstei de 10 ani. Pe malul lacului Razelm, unde am copilarit in vacantele de vara, cu bat de stuf si pluta din ciocani de porumb . Prindeam zeci de guvizi. Cate-un carasel ratacit primea titlul de captura zilei sau a verii .
I Fish. Therefore I am.
Foarte fain, mai zi, mai zi...ca asta asteptam unii, vezi Paun Ion, Sebastian, Liviu, Craparusef si eu bineanteles, ba nu, cu sergentu` zece care-i si intrece...
- liviu_neacsu
- membru activ
Eu sunt de fel brailean. Tot de mic am inceput pe balta. Si am avut unde: Dunarea - Chiscani, Gropeni, in insula pe mai toate baltile... Nu stiam eu ce-i aia mulineta ca tata nu aveasorin1362 scrie:Foarte fain, mai zi, mai zi...ca asta asteptam unii, vezi Paun Ion, Sebastian, Liviu, Craparusef si eu bineanteles, ba nu, cu sergentu` zece care-i si intrece...
In Delta doar de catva ani.
- liviu_neacsu
- membru activ
Si nu am pomenit de Blasova. Se prindea ciortan frumos 2-3-kg la fixa. O frumusete.liviu_neacsu scrie:Eu sunt de fel brailean. Tot de mic am inceput pe balta. Si am avut unde: Dunarea - Chiscani, Gropeni, in insula pe mai toate baltile... Nu stiam eu ce-i aia mulineta ca tata nu aveasorin1362 scrie:Foarte fain, mai zi, mai zi...ca asta asteptam unii, vezi Paun Ion, Sebastian, Liviu, Craparusef si eu bineanteles, ba nu, cu sergentu` zece care-i si intrece...
In Delta doar de catva ani.
La Cotu pisicii, iarasi... o frumoasa partida de pescuit la somn (aici eram deja trecut de 18 ani).
Liviu, fericitule, ce n-as da si eu sa cad in Dunare daca gresesc noaprea drumul spre toaleta... .
Inseamna ca ai ceva de povestit, dezvolta, fi stufos...
Inseamna ca ai ceva de povestit, dezvolta, fi stufos...
- cosmin mihut
- Veteran
Imi pare rau ca nu am putut participa si eu la discutiile despre "cum sa pescuiesc linistit in delta", de aseara nu a mers netu,am tras concluzia ca s-au lamurit toate cele.Imi pare bine.Va doresc la toti o saptamana plina de realizari.Noroc..
MERCEDES S
- cosmin mihut
- Veteran
Nu-mi vine sa cred ce linistit pescuiesc eu in delta...........
MERCEDES S
Ai rabdare sa vina Costin de la METRO
- cosmin mihut
- Veteran
- cosmin mihut
- Veteran
ACUM MA DUC SA PESCUIESC SOMN LINISTIT,... IN PAT .Dupa o sticla de Stirbei..
MERCEDES S