santem la Primavara in delta,niste poze facute anul trecut in delta pe timpul prohibitiei:

Moderator: Sebastian
nu vreau si imi si displace sa vb eu in numele altuia insa cuvinte ca spirit de turma ,amuzament la glume otviste undergrounddunareanu scrie:e ,lasa ca nici cu tine nu mi-e rusine,iti place sa bagi paie pe foc,sa nu-mi spui ca si tie iti plac glumele alea ,sa le spunem frumos ,medievale!cu dl.Neacsu n-am absolut nimic,nu stiu de unde ai tras concluzia asta,doar m-a mirat ca s-a amuzat copios de vocabularul de sant a lui sorin!
Bre abtinete nu mai posta in seara asta ,ca mai devrene erai cu paharul in mina ,,sa nu se interpreteze ,gresit,doamne fereste,,sau poate ne iei la bataie ,,eu inchid calculatorul am plecatdunareanu scrie:salutare nea Cosmine,multumesc pt urare,chiar a fost foarte buna scrumbia,cam maruntis dupa gustul unoradar garantat delicioasa,nu stiu daca ajunge si prin vestul tarii,poate pe la metro dar va spun cu mana pe inima ,e cel mai gustos peste in perioada asta
Aduc toporul si il tin linga mine sa stiPaun Ion scrie:Bre abtinete nu mai posta in seara asta ,ca mai devrene erai cu paharul in mina ,,sa nu se interpreteze ,gresit,doamne fereste,,sau poate ne iei la bataie ,,eu inchid calculatorul am plecatdunareanu scrie:salutare nea Cosmine,multumesc pt urare,chiar a fost foarte buna scrumbia,cam maruntis dupa gustul unoradar garantat delicioasa,nu stiu daca ajunge si prin vestul tarii,poate pe la metro dar va spun cu mana pe inima ,e cel mai gustos peste in perioada asta