Victorie-permise de pescuit 2010 fara asociatii
Victorie-permise de pescuit 2010 fara asociatii
Victorie se elibereaza permise de pescuit sportiv pe 2010 fara a fi membru al unei asociatii de pescari.
Vezi Ordinul Ministrului Agriculturii nr 71 din 23/3/2010 publicat in Monitorul Oficial nr 208 din 1/4/2010 care la art 8 alin (4) prevede;
Asociatiile de pescari sportivi au obligatia de a elibera permise de pescuit recreativ-sportiv si persoanelor fizice care nu sunt membri ai unor asociatii de pescari sportivi. Deci luati-va permise numai cu 30 lei: 10 lei sau gratuit fara nici o taxa in plus de la oricare asociatie de pescari din tara. Sa auzim numai de bine. Mircea13
Vezi Ordinul Ministrului Agriculturii nr 71 din 23/3/2010 publicat in Monitorul Oficial nr 208 din 1/4/2010 care la art 8 alin (4) prevede;
Asociatiile de pescari sportivi au obligatia de a elibera permise de pescuit recreativ-sportiv si persoanelor fizice care nu sunt membri ai unor asociatii de pescari sportivi. Deci luati-va permise numai cu 30 lei: 10 lei sau gratuit fara nici o taxa in plus de la oricare asociatie de pescari din tara. Sa auzim numai de bine. Mircea13
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
Re: Victorie-permise de pescuit 2010 fara asociatii
salut, ataseaza si link-ul te rog(sa le dau in cap celor de la AJVPS) ca nu-l gasescmircea13 scrie:Victorie se elibereaza permise de pescuit sportiv pe 2010 fara a fi membru al unei asociatii de pescari.
multumesc anticipat
MULTUMESC mult Mircea,saptamana viitoare ma duc cu Ordinul la ajvps sa vedem ce zic...mircea13 scrie:http://www.legestart.ro/Ordinul-71-2010 ... jU0%29.htm
Prea frumos si nu stiu cum de s-a intamplat.
fire intinse
BRAVOOOOOOO dom-le Mircea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! asta da victorie poate si petitia semnata de noi a pus umarul la decizia asta
http://www.agvps.ro/informatii2.php
Da clic unde scrie Comunicat de presaContinuare si apoi clic unde scrie ok
Da clic unde scrie Comunicat de presaContinuare si apoi clic unde scrie ok
Oare de ce celelalte asociatii de pescari nu se plang? Numai AGVPSU-rile tot timpul.Sa le taie ratia si lor odata.Daca nu sunt in stare sa se administreze ca O.N.G.-uri sa taca din gura odata.Cum am citit pe multe forumuri,in nici un judet nu fac treaba.Tot asteapta sa fraiereasca pescarii si statul.Cer taxe mari pt. asoc. lor si nu ofera nimic.Si in Baia Mare e acelasi presedinte de asoc. de cand eram eu copil,si acu am 39.Le ajunge.Sa mai stea acasa.
- pompierulpescar
- utilizator
Am sunat la AGVPS Prahova (una dintre cele mai "dotate" asociatii din tara) si am intrebat de modul cum intru in posesia permisului ANAPA. Raspuns: 80 permisul AGVPS+3o permisul ANAPA. scurt. precis, concis, laconic . Va las pe dvs sa trageti concluziile.Pana pe 04.06.2010 ASTEPTARE USOARA.
Stati linistiti ca nicio asociatie n-o sa va dea permise daca nu va inscrieti la ei .
Am incercat eu si au zis ca nu au luat permise de la ANPA decat pentru membrii lor .
Dar o sa ma duc la OPC sa vad ei ce au de zis ...
Am incercat eu si au zis ca nu au luat permise de la ANPA decat pentru membrii lor .
E cam mult de cand te-ai dus la OPC ! Inca nu te-ai intors sa ne zici si noua finalu ?voodoo scrie:Stati linistiti ca nicio asociatie n-o sa va dea permise daca nu va inscrieti la ei .
Eu am reusit sa imi procur permis ANPA fara sa achit cotizatie. Am luat permisul achitand 30 ron la trezorerie ca si anul trecut, de la Asociatia Albatros din Constanta.