Soia
Moderator: florentiniuga
- Lazar Mihai
- membru activ
Soia
O singura intrebare am si eu , sunt din giurgiu si stiu de la un inginer agronom ca in judet nimeni nu mai cultiva soia. Intrebarea mea este : unde gasiti soia sau Faina de soia ?? Sunt fan convins fainei de soia dar nu am mai gasit de ani buni,am incercat pana si la veterinare de unde iau faina peste, canepa cruda , rapita si mei , nici la tarabe in piata nu se gaseste . Sanatate
Fratilor inainte sa postati, verificati acordul subiectului cu predicatul , cu cati de "i" se scrie un cuvant (mai ales la sfarsitul lui), si unde se pune cratima si unde nu (-) .
- Lazar Mihai
- membru activ
Re: Soia
Multumesc pentru raspuns , ( te-am votat si eu ieri) insa in giurgiu nu exista nimik din ce ai spus , folosesc doar net-ul atat , sau ma duc la bucuresti dar rar. Inainte imi cumpara mama , ea fiind acel agronom , dar de 3,4 ani nu mai exista soia . Saptamana viitoare ma duc intr-o vizita la cricos si total , este ceva pe aproape de unde pot cumpara si cateva kg de soia ?? (comcereal faliment , magazine de furaje sunt decat cele veterinare)
Fratilor inainte sa postati, verificati acordul subiectului cu predicatul , cu cati de "i" se scrie un cuvant (mai ales la sfarsitul lui), si unde se pune cratima si unde nu (-) .
- catalin2804
- membru activ
Faina de soia gasesti cam la orice magazin naturist.
Mihai, data viitoare cauta mai bine ce te intereseazaLazar Mihai scrie:O singura intrebare am si eu , sunt din giurgiu si stiu de la un inginer agronom ca in judet nimeni nu mai cultiva soia. Intrebarea mea este : unde gasiti soia sau Faina de soia ?? Sunt fan convins fainei de soia dar nu am mai gasit de ani buni,am incercat pana si la veterinare de unde iau faina peste, canepa cruda , rapita si mei , nici la tarabe in piata nu se gaseste . Sanatate
uite aici, asta este cea mai buna faina de soia:
http://bigfish.ro/producatori/cc-moore/ ... -soia.html
- Lazar Mihai
- membru activ
Multumesc pentru raspuns , am incercat-o insa nu se compara cu ce faina de soia se gasea pe vremuri ( acum 9,10 ani) la silozuri . Cam asta as vrea sa gasesc si sunt constient ca in giurgiu nu mai exista nimic , probabil voi merge pe cc moore pana la urma ca e destul de rentabila.
soia care se folosete in industria alimentara este buna?mosharu scrie:Mihai, data viitoare cauta mai bine ce te intereseazaLazar Mihai scrie:O singura intrebare am si eu , sunt din giurgiu si stiu de la un inginer agronom ca in judet nimeni nu mai cultiva soia. Intrebarea mea este : unde gasiti soia sau Faina de soia ?? Sunt fan convins fainei de soia dar nu am mai gasit de ani buni,am incercat pana si la veterinare de unde iau faina peste, canepa cruda , rapita si mei , nici la tarabe in piata nu se gaseste . Sanatate
uite aici, asta este cea mai buna faina de soia:
http://bigfish.ro/producatori/cc-moore/ ... -soia.html