Sebastian,ete na,vrei sa te cred ca n-a fost putina rautate in postare

da ce crezi ca ma supara,nu ma supar eu asa repede,putina caterinca nu strica,mai radem mai ne-ntepam si hop,gata ,a trecut prohibitia

cat despre intrarea care mi-am facut-o aici,nu te supara,nu trebuie sa fim toti la fel,asa-mi fac eu aparitia ''en fanfare''

nu vad de ce trebuie sa fim umili,pt ce ,santem toti pescari iar poate singurele lucruri care difera intre noi e ca noi ,cei de prin sud santem mai ''zgubilitici'' iar voi mai molcomi,asa e firea,nu trebuie nici eu sa fiu ca voi si reciproca e valabila,ar fi plictisitor sa fim la fel;acum referitor la pesti,nenicule somnul n-are nicio treaba cu inotatul in curent,e peste bentonic,adica sta pe fund,trece apa peste el si nu depune niciun efort,la fel si crapul mare,nu mai sta in curent ca e batran si nu-i mai place sa ''alerge'',cauta adaposturile de dupa cioate,pietre etc si sta acolo,numai cand e deranjat se cara,daca spunei de platica,avat ,era alta treaba;ce tot o dai cu identitatea,am scris la profil de unde sant,cu ce ma ocup si nea Paun a zis cum ma cheama,nu vad ce mare filozofie si secretomanie ti se pare!