ultima strigare
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
ultima strigare
dupa cum scrie in anunt o ultima oferta la ce mi-a mai ramas din tot ce inseamna pescuitul la crap si anume:
3 lansete JRC J4 aproape noi folosite o singura partida
3 mulinete Spro Super Long Cast LCS 460 de asemenea folosite o singura partida
PRET MAGAZIN 1600 ron
BONUS:o cobra Korda de 25 mm,vreo 5 saci de pastrare mari si ceva ingrediente pe boiliesuri
PRET 1000 ron
3 lansete JRC J4 aproape noi folosite o singura partida
3 mulinete Spro Super Long Cast LCS 460 de asemenea folosite o singura partida
PRET MAGAZIN 1600 ron
BONUS:o cobra Korda de 25 mm,vreo 5 saci de pastrare mari si ceva ingrediente pe boiliesuri
PRET 1000 ron
- tudor mircea
- Veteran
Re: ultima strigare
ma intereseaza betele!Cu cat le dai?
de unde esti?
de unde esti?
ma intereseaza ingredientele sacii si cobra.
de unde esti?
de unde esti?
si care e problema? sunt dispus sa platesc suma corecta...deci pretul initial s-ar diminua....pharaoh scrie:pai alea sunt bonus
@ tudor mircea
eu as vrea sa le dau toate odata,dar intamplarea face ca am un prieten din oradea care ii interesat de mulinete.pretul ii de 500ron la ambele(repet:un sg pescuit,puteam sa zic ca is noi noute ca nu se obs nimic la ele)
sunt din arad
@lauru
daca nu gasesc cumparator la tot pachetul o sa-ti fac un pret foarte convenabil la ele
P.S.-era sa uit,astept un raspuns maine de la un baiat pt tot pachetul
-vorbim de maine seara incolo daca mai este de actualitate
Multumesc de intelegere
eu as vrea sa le dau toate odata,dar intamplarea face ca am un prieten din oradea care ii interesat de mulinete.pretul ii de 500ron la ambele(repet:un sg pescuit,puteam sa zic ca is noi noute ca nu se obs nimic la ele)
sunt din arad
@lauru
daca nu gasesc cumparator la tot pachetul o sa-ti fac un pret foarte convenabil la ele
Multumesc de intelegere
- bok fu pai
- junior
ce pret au doar mulinetele ?
te astept....manu scrie:@ tudor mircea
sunt din arad
@lauru
Multumesc de intelegere
s-au dat se poate inchide
multumesc
multumesc