BENGA sarulesti gara

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

toader nicolae
Veteran
Veteran

Re: BENGA sarulesti gara

Mesaj de toader nicolae » 23 Apr 2009, 18:35

Gogule,te rog sa ma crezi ca am mai multe sanse sa umplu un ciur cu apa decat sa te fac pe tine sa intelegi relatia mea cu domnul Parfene.Dar discutia este legata de faptul ca cineva a acuzat pe altcineva ca este un criminal ca a retinut un peste dintr-o balta unde a platit 100 ron.Problema este ca acesti patroni doresc ca la preturile astea sa mai pescuiesti si C&R ca asta au invatat repede din engleza.Problema este ca se mai gaseste si cate unul altul care probabil are o gaina fermecata pe acasa(aia care face oua de aur) si lei canta in struna la acesti patroni.Pestele moare de batranete la ei in balta dar cand vine vorba de taxa 150 ron li se pare chiar putin ca de, ne da voie sa-i hranim pestele.
Parfene este preferatul meu deoarece a dat dovada de cel mai mult "bun simt"cand a venit vorba de taxa si reguli si din cauza asta am o slabiciune pentru domnia sa.
Daca aprobi ca in disputa aceasta Coleman sa raspunda va trebui sa aprobi si raspunsul celuilalt si atunci topicul acesta se va transforma intr-o mare hazna.Totusi cred ca pentru tine va avea un mare succes deoarece te-ai declarat un fan infocat MAGDA BATA si mahalagismele sunt pentru tine cel putin la fel de importante ca si berea.

Coleman
site team
site team

Mesaj de Coleman » 23 Apr 2009, 21:18

Gogule, nu pot sa zic decat ca tare im i doresc sa te cunosc, esti ''CRIMINAL domnle''.

Acum sa mai spun un lucru pe care nu am vrut sa il spun dar o sa o fac ca sa inteleaga toata lumea cum sta treaba.
Eu nu voi accepta niciodata sa fiu ''tavalit'' pe nedrept si mai ales de asemenea specimene,asa ca de fiecare data voi raspunde pe masura,acum nu pot sa raspund pe masura afirmatiilor ''individului'' pentru ca sunt moderator si asta ma face sa ma abtin la multe lucruri,dar incerc sa fiu si eu la inaltime.
Patronul baltii BENGA a gandit si gandeste in continuare aceasta afacere in felul urmator: investeste in populari iarna si stabileste o taxa si un numar de kg de peste retinut/pescar in asa fel incat sa iasa si un anumit profit.El nu doreste sa o faca balta de concurs sau o balta de C&R ci pur si simplu o balta in care fiecare pescar ''cumpara '' pestele cu 20 ron/kg , deci ar fi mai ieftin sa cumpar pestele din metro.In fiecare an el procedeaza la fel,o populeaza iarna si merge tot sezonul iar la final trage linie si ii merge.Dar ceea ce nu a inteles nimeni este ca ''individul'' are o problema cu mine nicidecum cu faptul ca am luat eu 1 peste,si daca spuneam ca nu am luat nimic tot ma facea CRIMINAL ca am omorat RAMELE cand le-am bagat in ac sau cine stie ce mai gasea el.
Eu am cam terminat cu acest subiect si asta o sa va rog si pe voi sa faceti.Bunul simt se dovedeste pe balta si daca toata lumea ar lua 1 singur peste am avea baltile supra populate,dar la noi e mult mai bine sa ne dam ''BAIETI'' pe forum si cand mergem la peste sa lasam gunoi,sa umplem sacii cu peste si alte chestii deastea.
TOTUL PENTRU CRAP

costelino
senior
senior

Mesaj de costelino » 24 Apr 2009, 08:55

@GOGU

fan Canci & Reload

Gogule,ma crucesc sa vad cum postezi fratioare.Daca m-ar vedea cineva ar zice ca am luat-o pe campii,pentru ca rad cu calculatorul.Stii ce e mai grav?Nu zambesc ci rad cu glas.
Ti-ai gresit cariera, asta e sigur.

seba
junior
junior

Mesaj de seba » 12 Mai 2009, 09:11

Salutare.
Sunt nou venit. Nu am mai fost pe aceasta balta si as dori cateva sfaturi, daca aveti?
Vreau sa merg sambata asta pe Benga. Se poate ajunge cu masina pana la locul unde se poate pescui? Cam pe la ce ora sugerati sa ajung pe balta, sa pot prinde si eu un loc decent de pescuit?
Sa inteleg ca momeala principala este rama?!
Multumesc.

Coleman
site team
site team

Mesaj de Coleman » 13 Mai 2009, 13:37

seba scrie:Salutare.
Sunt nou venit. Nu am mai fost pe aceasta balta si as dori cateva sfaturi, daca aveti?
Vreau sa merg sambata asta pe Benga. Se poate ajunge cu masina pana la locul unde se poate pescui? Cam pe la ce ora sugerati sa ajung pe balta, sa pot prinde si eu un loc decent de pescuit?
Sa inteleg ca momeala principala este rama?!
Multumesc.

Da se poate ajunge cu masina si drumul este pietruit.
Eu ajung pe la 3 si balta e aproape plina,dar se gaseste loc ......dupa 5 sunt sanse mici sa mai gasiti ceva
Ultima data adica saptamana trecuta nu a mers la nimic,in principal rama mergea dar de ceva timp a ''inviat'' carasul care nu te lasa in pace...........ca sa evit asta eu am dat la porumb si a mers bine si la asta,dar repet saptamana trecuta nu sa luat mai nimic , nu stiu daca a fost o intamplare sau nu mai mananca pentru ca e ''la bataie''
TOTUL PENTRU CRAP

seba
junior
junior

Mesaj de seba » 13 Mai 2009, 21:00

Buna
Merci pentru informatii.
Si daca vin si nu prind nimic, tot 100 lei platesc? Care este politica, taxei mai exact?
Multumesc.

Coleman
site team
site team

Mesaj de Coleman » 14 Mai 2009, 09:59

seba scrie:Buna
Merci pentru informatii.
Si daca vin si nu prind nimic, tot 100 lei platesc? Care este politica, taxei mai exact?
Multumesc.

Taxa este de 100 ron/5 lansete/5 kg peste(sau 1 singur peste daca e peste 5)
Se pescuieste de cand se lumineaza(cam pe la 5) si pana seara
Sau mai exista si 60 ron/C&R tot asa de dimineata pana seara
Nu se pescuieste noaptea decat daca te cazezi la mini hotelul din complexul lor
O sa ti se dea 2 pliante cu regulamente in care sunt mai detaliate si sistemele de abonamente ,etc
TOTUL PENTRU CRAP

Coleman
site team
site team

Mesaj de Coleman » 18 Mai 2009, 11:30

De aproximativ 2 saptamani nu s-a mai prins nimic , nu inteleg din ce cauza,singura explicatie plauzibila ar fi ca ''e la bataie''........dar parca prea de tot.Ceea ce a inceput sa deranjeze cel putin pe mine este rezervatul umbrarelor ,deja a inceput sa se rezerve si ''malul'',adica se rezerva 1 umbrar si 3 locuri in stanga si 3 in dreapta iar la 10 cand vin cei care rezerva de fapt pescuiesc 2 persoane restul de 20 nu fac decat sa ia o gura de aer sau o portie de soare, nu inteleg aceasta mentalitate.Eu de cand ma stiu, pescarii se trezesc dimineata sa prinda un loc mai bun, iar cei care vin la 10 sa stea la soare sau la gratar, dar vad ca deja,pe aceasta balta, a devenit o moda sa ocupe juma de balta 5 pescari.Macar daca era o balta cu 100 de locuri bune de pescuit , dar BENGA are max 20 de locuri bune(ca mal ma refer)..........repet nu inteleg de ce se procedeaza astfel pentru ca se pierd multi pescarii mai ales acum ca nu se prinde........pacat, mare pacat.
TOTUL PENTRU CRAP

dianu marin catalin
senior
senior

Mesaj de dianu marin catalin » 21 Mai 2009, 20:39

asa este la noi in romania,nesimtirea (unilor) patronilor lasa de dorit.vor decat sa castige,nu sa si investeasca.MARE PACAT

Coleman
site team
site team

Mesaj de Coleman » 07 Apr 2010, 00:09

Am fost ieri pe aceasta balta si am plecat FOARTE dezamagit,mai ales ca asta a fost candva ''balta mea de suflet''.
Balta era arhi plina iar din cei 20 de pescari care ii aveam in ''raza'' unul singur a prins un ciortan la vreao 3kg , in rest liniste si pace.Ce ma deranjat cel mai tare a fost ca la plecare cand am trecut pe dig am observat ca apa curge ''in valuri'' si atunci am inteles cauza esecului.Am vazut ca pe un alt site cineva a spus ca a prins 3-4 bucati si ca toata lumea a prins peste,ghinionul lui este ca exact in ziua aceea am fost si eu pe balta si rezultatele vi le-am spus mai sus,asa ca evitati aceasta balta ca nu se merita sa fiti la ''cheremul unui robinet''.
TOTUL PENTRU CRAP

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”