19-21 Martie Green Lake-Chiroiu 4
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- george-alexandru
- Veteran
Re: 19-21 Martie Green Lake-Chiroiu 4
Stai sa vina cristi cu ciortanii prinsi zilele trecute
- iulian petre
- Veteran
[quote="iorgu"]
Iuliane in afara de polemica ,,depasita'' si de tentativa prea putin reusita de promovare pe acest site (,,de ce oare aici'') a unei nu stiu ce locatii de pescuit, pe bune nu am citit nimic cerebral postat de tine [/quote]
-------------
baga Iorgule doar atat poti?..Daca se poate sa pui o poza cu tine ca poate ne cunoastem din concursuri si nu te stiu .
Iuliane in afara de polemica ,,depasita'' si de tentativa prea putin reusita de promovare pe acest site (,,de ce oare aici'') a unei nu stiu ce locatii de pescuit, pe bune nu am citit nimic cerebral postat de tine [/quote]
-------------
baga Iorgule doar atat poti?..Daca se poate sa pui o poza cu tine ca poate ne cunoastem din concursuri si nu te stiu .
- dan _city_center
- senior
- george-alexandru
- Veteran
nu va cunoasteti cu sigurantaiulian petre scrie:-------------iorgu scrie:
Iuliane in afara de polemica ,,depasita'' si de tentativa prea putin reusita de promovare pe acest site (,,de ce oare aici'') a unei nu stiu ce locatii de pescuit, pe bune nu am citit nimic cerebral postat de tine