Cum de MATEOO ai auzit si tu cum sa luat la vadu?:) eu am fost miercuri era full cica populase a luat cineva 17 kg dar la poarta la pus sa elibereze a ramas cu 5 deci care merge nu are nici o sanse sa plece cu mai mult de 5 kg doar daca il plateste asta in cazu in care merge pentru peste si nu pentru distractie.mateoo scrie:luni merg la vadu rosu, m-am razgandit ,am glumit cand am jurat ca nu mai merg pe aceasta balta.
Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
am uitat sa iti precizez daca nu ai citit mai sus ca nu am stat miercuri la vadu m-am dus la belin de la 10 dimineata la 6 7 seara ca nici eu nu prea stau noaptea eventual am sa stau cand se va face cald altfel nu si sa nu fie aglomeratie ca m-am cam saturat de belin non stop te agata unu doi rupi monturi inaintas etc....puii mei numai pescuit nu e ala nu mai stiu in ce zi sa merg sa fie bine si in timpu sptamanii e full ce sa intamplat au ramas toti
fara munca si s-au apucat de pescuit?
fara munca si s-au apucat de pescuit?
in primul rand va doresc un Paste Fericit tuturor pescarilor si nu numai, la belin o cauza ar fi si chestia cu agatatu, eu sunt liber numai sambata si duminica si tocmai atunci e full si mai bine ma trezesc cu noaptea in cap ca sa fiu primu la vad, dar o sa incerc si la dumbravita ca e mai aproape de mine si am auzit ca a populat si aici.
-
- Veteran
paste fericit si hristos a inviat la toata lumea
ADEVARAT A INVIAT!
Hristos A INVIAT!!!
materoo daca mergi la dumbravita zi-mi si mie cum e ca eu nu am mai fost acolo de 2 ani si chiar as vrea sa merg numai ca nu stiu acolo la ce as putea sa prind stiu ca mai mult carasi se ia dar la mamaliga sau viermi cu ceva uruiala pe momitor ceva de genu stiu ca dadeam ultima oara cand am fost.
materoo daca mergi la dumbravita zi-mi si mie cum e ca eu nu am mai fost acolo de 2 ani si chiar as vrea sa merg numai ca nu stiu acolo la ce as putea sa prind stiu ca mai mult carasi se ia dar la mamaliga sau viermi cu ceva uruiala pe momitor ceva de genu stiu ca dadeam ultima oara cand am fost.
salut....am venit acum 1 ora de la Belin si sunt putin dezamagit , nu a mers mai deloc , am stat peste 48 de ore , am prins un ciortan la 1,6 kg si am mai pierdut inca 2 bucati , trasaturile au fost seara , dintre care una la pluta ( mi-a tras jumate din bat in apa ) si una la fund dar s-a dus cu ea in stuf , am incercat la tot ce a fost posibil si imposibil , de la rama pana al boiles ; asta e , am auzit ca ar merge la Vadu Rosu , astept si eu alte informatii , fir intins daca mergeti pe undeva
-
- Veteran
la care balta la belin ai fost
?
?
la aia nou sau cum ii zice , deci nu la aia cu plopi...
flo cand bagam un belin?
salutari la toata lumea
stie cineva la vadu se prinde? vreu sa merg vineri la o partida scurta ca nu-mi permit mai mult datorita timpului
multumesc
stie cineva la vadu se prinde? vreu sa merg vineri la o partida scurta ca nu-mi permit mai mult datorita timpului
multumesc
am vazut astazi la vadu erau aproximativ 20-25 masini. banuiesc ca marge
pai vineri o sa merg si eu la vadu sper sa nu fie 20 30 de masini asa cum spuneti sa mai mearga lumea si la belin
si eu sper ca tot vineri merg
unde ai de gand sa stai vineri pe partea cu calea ferata sau !?spre olt pe balta 2 sau 3