Ce club, sau la ce club sunt inscrisi arbitrii? (ex: APS, SENZOR, CZ, .. etc)serban_31 scrie:Fii mai explicit cum adica cine asigura arbitrajul?Pro Natura scrie:Avem si noi o intrebare. Cine asigura arbitrajul?
PRO Natura
PRO Natura
Moderator: florentiniuga
Ce club, sau la ce club sunt inscrisi arbitrii? (ex: APS, SENZOR, CZ, .. etc)serban_31 scrie:Fii mai explicit cum adica cine asigura arbitrajul?Pro Natura scrie:Avem si noi o intrebare. Cine asigura arbitrajul?
PRO Natura
Arbitri vor fi alesi de Serban Ionescu membru si reprezentant din partea organizatorului CS CARP ZONE.Pro Natura scrie:Ce club, sau la ce club sunt inscrisi arbitrii? (ex: APS, SENZOR, CZ, .. etc)serban_31 scrie:Fii mai explicit cum adica cine asigura arbitrajul?Pro Natura scrie:Avem si noi o intrebare. Cine asigura arbitrajul?
PRO Natura
PRO Natura
serban_31 scrie:Da se va face imediat dupa paste.razvan999 scrie:Am si eu o intrebare... Se mai face vreo populare pana la concurs??
Ai dreptate, pentru ca nu ai vazut decat primul hidrobion dar mai era unul in masina pe care din cauze tehnice luci nu l-a filmat. De la cel de-al doilea sunt pozele lui Serban.Pro Natura scrie:Daca numaram crapi din prima populare (un stop simplu pe filmare) vom obseva ca nu au fost mai mult de 700 kg (bucata*xxkg)....
Pro Natura
Tin sa te contrazic Florentin primul bazin la filmat Luci si eu am facut Poze si la al doilea am filmat eu, pe d-ul Eduard de la PRONATURA lasal ca este carcotas astazi si asta a inceput sa ma deranjeze pe mine ca stia foarte clar ce sa populat de la mine, pe langa asta in filmare se vede foarte clar ca sunt 2 bazine de populare dar asa este romanul pana nu da cu muci in fasole nu se lasa.florentiniuga scrie:Ai dreptate, pentru ca nu ai vazut decat primul hidrobion dar mai era unul in masina pe care din cauze tehnice luci nu l-a filmat. De la cel de-al doilea sunt pozele lui Serban.Pro Natura scrie:Daca numaram crapi din prima populare (un stop simplu pe filmare) vom obseva ca nu au fost mai mult de 700 kg (bucata*xxkg)....
Pro Natura
In ceea ce priveste traumele pestilor... stai linistit ca in timpul bataii sufera mai rau. Femelele au burtile insangerate la final.
PS Sa nu va uitati spray-ul dezinfectant si manualul de psihanaliza post-traumatica a crapului de Chiriacu.
Cred ca din cauza postului, ca ai stat cu gandul la miel si oua rosi pui intrebari deastea.eden scrie:aaa, am uitat, încă o întrebare pentru organizare : dacă am cort fără uşă, sau mă rog, adăpost de vânt sau cum s-o mai numi, mai am voie să am orice fel de iluminare înăuntrul său ? lumina nu se poate duce decât înspre culoarul meu de concurs, deci nu supără pe nimeni la ochi...