ALBELE
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: ALBELE
Cred ca Vadim va da coltu
Ultima oară modificat 02 Apr 2010, 23:02 de către LARY, modificat 1 dată în total.
Tel0762.865.274
- janes romanes
- senior
balta sa fie frate ca si de atata munca fara relaxare mi s a acrit ...munca te face om dar pescuitu aduce fericirea suprema pt mine cel putin!!!!!
- janes romanes
- senior
ultimele vesti de la amicu meu marius :a inceput sa intre novacu ca lumea...si un romanesc acum cateva zile...cred ca in 2 saptamani isi da mustaciosu startu!!! toate la timpu lor!!!
- stan nicolae
- senior
salutare,a mai fost cineva pe Albele?
la cit costa si la ce peste mai e acolo......stan nicolae scrie:salutare,a mai fost cineva pe Albele?
Tel0762.865.274
- stan nicolae
- senior
corect...dar stii ce-mi place la balta asta...putin salbatica si parca atunci cand prinzi un peste e putin mai nervos fata de alte balti...stii tu care...cu stima.
Adica ,,munca inobileaza omul si stimuleaza gandirea creatoare'' c a t e o d a ta , adica raaaar de tottttjanes romanes scrie:balta sa fie frate ca si de atata munca fara relaxare mi s a acrit ...munca te face om dar pescuitu aduce fericirea suprema pt mine cel putin!!!!!
Ocroteste natura, merita!
mai stie cineva de albele ceva?abia astept sa fac o partida de pescuit de vreo 2-3 zile cu cortu cu spritzu cu toate cele si sa intre novacu sa rupa lansetele.......
"Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult cainii".Adolf Hitler.
-
- Veteran
Chiar nu a iesit nimeni de 1 mai pe Albele
am vazut o poza pe un alt site cu un nene care a prins un novac de 14,5 kg de 1 mai .cred ca a inceput novacu sa pape
-
- Veteran
Ai idee pe ce zona merge mai bine novacul
eu dau mai mereu in zona insulei.acum stiu si eu...am inteles ca merge bine mai peste tot atunci cand are chef de haleala.anul asta vreau sa caut mai mult crapul romanesc.am auzit ca merge doar la plantat la stuf.om trai si om pescuimircea pescar scrie:Ai idee pe ce zona merge mai bine novacul
am fost eu astazi si mananca novacul intro veselie.Crapul nu mananca deloc Am incercat toate metodele,am plantat la stuf,mai in fata stufului si degeabamircea pescar scrie:Chiar nu a iesit nimeni de 1 mai pe Albele
- Madalin Dirla
- Veteran
Novacul este mare(peste 10 kg) sau ala de 2-3-4 kg,sa stiu cum ma pregatesc !!ureche 72 scrie:am fost eu astazi si mananca novacul intro veselie.Crapul nu mananca deloc Am incercat toate metodele,am plantat la stuf,mai in fata stufului si degeabamircea pescar scrie:Chiar nu a iesit nimeni de 1 mai pe Albele