Valea Vinului Satu Mare

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
lucian15a
junior
junior

Valea Vinului Satu Mare

Mesaj de lucian15a » 20 Mar 2010, 22:35

Lacul este exclusiv pt pescarii de c&r , fiind populat cu crap si amur . Carpodromul are toate utilitatile pt a fii la inaltimea exigentelor tuturor pescarilor de crap . Cu capturi importante la copca si in toata perioda indiferent de temperatura apei inclusiv si eu ieri am fost la un test pe balta apa a avut 3 grade si am prins 11 bucati dintre care doua aveau in jur de 9 kg , pesti iam prins la bile , pelete si porumb ( le-am testat pe toate si au raspuns la fel de bine la aceste momeli ).Standuri amenajate , dusuri , toalete , minibar , parcare pazita in incinta ,umbrele loc pt gratar , gazon ,fara noroi , drum pietruit pana la balta , civilizat si negalagios ,putand sa se pescuiasca si pe perioada de noapte si in cursul saptamani , posibilitati de campare , 11 standuri de pescuit . Cu toate ca lacul este dechis chiar si iarna deschiderea sezonului 2010 va fii in data de 27/03/2010 putand sa se pescuiasca si pe perioada de noapte si in cursul saptamani .Pt inscrieri la startul sezonului trimiteti mail la adresa lucian15a@yahoo.com sau pe sit-ul www.profy.ro

cristinel88
junior
junior

Re: Valea Vinului Satu Mare

Mesaj de cristinel88 » 02 Apr 2010, 18:45

spunemi te rog frumos cat este taxa de pescuit si spunemi conditiile care sunt ( saltea primire crap, sprei dezinfectant ...etc)

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”